Sınıfımda 1.90-195 arası boyunda sarışın mavi gözlü bir çocuk var içe kapanık asosyal sessiz biri sınıfta kimse ile konuşmuyor kimsede çocukla konuşmuyor çocuktan uzak duruyorlar gibi hissediyorum okuldada sınıftada herkes çocuktan uzak duruyor size göre neden kızlarda erkeklerde uzak duruyor acaba kıskanıyorlarmı çocugun fiziksel özelliklerini sizce durup dururken sınıftan ve okuldan niye kimse çocukla konuşmuyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşlar 18 bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmem bizim sınıfta da vardı baya popülerdi.
boyu uzun olup dışlanan çok kişi var her şey boy tip degilki
Asosyaldir.
Evet doğru asosyal
Bu kişi sen misin?
Sen değilsen ve sen çocukla konuşmuyorsun demek ki sen de dışlıyorsun, neden dışlıyorsun?
Ben benle konuşmadıgı için konuşmuyorum
O da sen konuşmadığın için konuşmuyor olabilir mi
Çocuğu neden dışlıyorlar sizce okul ve sınıftaki çogu kişi dışlıyor
Onun hareketlerini gören tanıyan sensin.
Madem onu bu kadar düşünüyorsun gidip konuşmaya ne dersin
ben çekiniyorum biraz oda normal 1.95 sarışın mavi gözlü biri sonuçta
Olabilir insan değil mi sonuçta, öyle olunca insan üstü bir varlık mı oluyor troll kardeş
Yani her şey dış görünüşte bitmiyor çocuk asosyal ve belkide böyle bir tavır sergilediği için karşıya böyle yansıtmış olabilir
Oyle bir sey olmaz dislanmalari imkansiz
yok her şey boy değil boyu uzun olup dışlanan çok insan var
Kıskanan insan dışlar birkere
Uzun boyundan degil yakisilli olusundan dolayi dedim
sen 2 metre olsan sen hayatının degişiceginimi sanıyon sosyal zeka yoksa 2 metre olsanda dışlanırsın
Off dislanmaz olum erkekler dislasa ne olur kizlar gelir o tiplere
2 metre olup sap olanlarda var adam belki asosyal ya da ilişki istemiyor ya da gay her şey boy değil kızlarda gelmiyor TRde kolay kolay erkeğe hepsinde ego var her şey boy olsa sultan kösene taparlardı
Bak kocum bi cocuk 190 ve yakisikliysa cok ap tal fakir slk falan olsa bile kizlar gelir bana bile daha onceki yillar yazan oldu o cocuga hayde hayde yazarlar ancak kendi istemiyorsa sev yapmaz tabi
Bir çocuk 1.90 ve çirkinse ya da orta tipde gene yazan olur mu peki sizce
Olur az da olsa
ben 1.90 olup sap olan çok görüyorum her şey boy olsa sultan kösene tapardı kızlar sultan 2.51 ama kızlar sultanı pek sevmiyor bence erkek için ideal boy 1.80 çok uzunlarıda sevmezler
190 cok tipsizse yine sap kalir ama normal cirkinlikteyse ya da ortaysa sap kalmaz normal cirkinlilteyse bu kez kiz bulur ama tabi cok degil orta tipliyse daha fazla bulur yakisikliydsa zaten kizlar gider ona ancak tip bir tik daha onenli boydan