Kulaklarımı ilk defa deldirdim (standard lobe). Deldirdikten sonraki süreçte dikkat etmem gerekenler nedir?

Selam! Kulaklarımı yeni deldirdim (2 hafta önceki cuma) (standard lobe) ve süreç hakkında bilgi edinmek istiyorum. Şuana kadar iyi geçti süreç, iltihap vs olmadı fakat sağ kulağımda küğenin ön tarafından aşağı veya yukarı doğru krem sürmek için hareket ettirdiğimde sanki yanıyormuş gibi acıyor. Arka taraftan bastırdığımda da azda olsa bir yanma söz konusu. Krem sürmek için yaptığım hareketlerde canım acıyor ama küpeyi rahatlıklıkla ve acısız bir şekilde çevirebiliyorum. Kızarma çok çok az var hatta neredeyse yok, normal zamanlarda acımıyor. Sol kulağımda bu yanma (acı) yok. Krem olarak bir krem kullanıyorum adını bilmiyorum fakat çok güvenmediğim için Bepanthen kullanmaya karar verdim (elimde bepanthen yoktu bunu kullanmaya mecburdum). Anneme sorduğumda yara olmuştur dedi ve bende Tyramisin (yara için olanı) kullandım bugün ilk deda sağ kulağıma. Sizden de bir fikir almak istedim. Sizce yara mı ve geçer mi? Ayrıca iyileşme süreci için bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler 🙏🫶🏻

Kulaklarımı ilk defa deldirdim (standard lobe). Deldirdikten sonraki süreçte dikkat etmem gerekenler nedir?