Güzellik & Bakım Tüylerim hemen neden çıkıypor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ağda yapıyorjm 35 gün sonra ufak ufak çıkmaya başlıyor Güncellemeler+1 yıl 35 gün değil 3 5 gün sonra çıkıyor Tüylerim hemen neden çıkıypor? Cevapla Ağda Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Normal değil mi gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 35 gün sonra değil 3 gün sonra çıkıyo gadası Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Streslisin ondandır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Agda ile alip 3-5 gun icinde cikiyorsa erken cikiyormus normalde jiletle alsaydin normal derdim de agda ile erkenmis. Hormonal bir durum mu var yoksa genetik mi bu durum. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kilo aldm ondan sanrm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla mi aldiniz kiloyu. Lazere gitmeyi düşünüyor musunuz peki Yorumla Soran +1 yıl 2 sene önce lazere gşttm zaten baya etkili oldu snra 1 buçuk yıl içinde kilo verdm aldım ondan galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet olabilir. Vaktin var mi tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Lazere git 4 5 seans bir daha hem sert çıkmaz hem de sık çıkmaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 sene ömce lazere gitmiitm zsten somrasnda baya kilo aldm ayrıca 35 gün değil 3 5 gün sonra çıkıyor Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. Libidon çok yüksek değil mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 35 değil 3-5 gün sonra çıkıyp Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 35 mi ahajhaa on güne çıkanlar var ahshdjdk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙂😀😀 hyrr ya 3 5 gün sonra çıkıyor Yorumla
Denizistaq Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Normal değil mi sencede cıkması? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 35 değil 3-5gün sonra çıkıyor Yorumla Denizistaq +1 yıl Bilemiyorum o zaman bacım Yorumla
BlackCrees Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 35 normal zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 35 değil 3-5gün sonra çıkıyor Yorumla BlackCrees +1 yıl Çıkmaya başlar o da normaldir, uzaması 15 20 günü bulur Yorumla
zeynepmendes Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bırakta 35 gün sonra çıksın ne istiyorsun abla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 35 değil 3-5gün sonra çıkıyor Yorumla
terziii85 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 35 gün mü 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hyr 3 5 gün sonra çıkıyo Yorumla terziii85 +1 yıl Çıkar tabiki jiletlersen Yorumla Soran +1 yıl Ağda yapıyom Yorumla terziii85 +1 yıl Metebolizman hızlı Yorumla Soran +1 yıl Kilo aldm onunda etkisi varmdr Yorumla terziii85 +1 yıl Yokya kılla ne qlaka kilo Yorumla Soran +1 yıl Kilo aldm ya hormonlar değişiyp Yorumla terziii85 +1 yıl Sık sık ağdalıcan yapacak bişi yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hormon bozuklugu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 35 değil 3-5gün sonra çıkıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanka zaten 35 gun sonra cikmaz normali en az 1 hafta veya 2 haftada cikar uzar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabii cikar sen kemoterapi hastasi misin Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta bile değil cumartesi ağda yapmştm bugün çıkıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl harbi malsin ya Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düşük İQ ile ugrasamam bi soru sorduk sacma sapan cevap verdin sana ona göre bir şey diyicektimgüzellik uzmaniyim ben Yorumla Soran +1 yıl Hangi cümlem saçma ki soruda 35 gün diyr yazmışım 3 -5 gün demek istediğim o yanlış yazdım sanada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal değil mi gadası
35 gün sonra değil 3 gün sonra çıkıyo gadası
Streslisin ondandır
Agda ile alip 3-5 gun icinde cikiyorsa erken cikiyormus normalde jiletle alsaydin normal derdim de agda ile erkenmis. Hormonal bir durum mu var yoksa genetik mi bu durum.
Kilo aldm ondan sanrm
Fazla mi aldiniz kiloyu. Lazere gitmeyi düşünüyor musunuz peki
2 sene önce lazere gşttm zaten baya etkili oldu snra 1 buçuk yıl içinde kilo verdm aldım ondan galiba
Evet olabilir. Vaktin var mi tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Lazere git 4 5 seans bir daha hem sert çıkmaz hem de sık çıkmaz.
2 sene ömce lazere gitmiitm zsten somrasnda baya kilo aldm ayrıca 35 gün değil 3 5 gün sonra çıkıyor
Libidon çok yüksek değil mi?
35 değil 3-5 gün sonra çıkıyp
35 mi ahajhaa on güne çıkanlar var ahshdjdk
🙂😀😀 hyrr ya 3 5 gün sonra çıkıyor
Hormonlardan olabilir.
Normal değil mi sencede cıkması?
35 değil 3-5gün sonra çıkıyor
Bilemiyorum o zaman bacım
35 normal zaten
Çıkmaya başlar o da normaldir, uzaması 15 20 günü bulur
bırakta 35 gün sonra çıksın ne istiyorsun abla
Genetik kıllı mısınız 🤔🤔
35 gün mü
Hyr 3 5 gün sonra çıkıyo
Çıkar tabiki jiletlersen
Ağda yapıyom
Metebolizman hızlı
Kilo aldm onunda etkisi varmdr
Yokya kılla ne qlaka kilo
Kilo aldm ya hormonlar değişiyp
Sık sık ağdalıcan yapacak bişi yok
Hangi bölgen
Normal
hormon bozuklugu
kanka zaten 35 gun sonra cikmaz normali en az 1 hafta veya 2 haftada cikar uzar
tabii cikar sen kemoterapi hastasi misin
1 hafta bile değil cumartesi ağda yapmştm bugün çıkıyo
harbi malsin ya
Niye
düşük İQ ile ugrasamam bi soru sorduk sacma sapan cevap verdin sana ona göre bir şey diyicektim
güzellik uzmaniyim ben
Hangi cümlem saçma ki soruda 35 gün diyr yazmışım 3 -5 gün demek istediğim o yanlış yazdım sanada