Güzellik & Bakım Bu adamın yüzü çok güzel değil mi ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bratt Pitt i abarttıkları kadar neden bu adamı da abartmadılar Bu adamın yüzü çok güzel değil mi ya? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Fena durmuyor gadası 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben nedense korku filmlerinde masum görünen ama cinayeti işleyen kişi gibi bir hava aldım kendisinden. Hiç de tanımam bilmem ama..😂 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ah be Kurt, geçtin gittin sende. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok erken gitti yoksa bieber'i sollardı Yorumla Sciencelover +1 yıl İkisi aynı kulvarda değil kıyaslanamaz da, ama bu tür müzik dünyasına damga vurmuş isimler hep bu şekilde yitip gidiyor. Chester da gitti :/ Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 546 cevap paylaştı. Kim bu adam? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kurt cobain Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl E bu adam da meshur zaten :D Yorumla Soran +1 yıl bratt pitt gibi görünüşüyle değil ama Yorumla Soran +1 yıl düşününce aslında daha iyi müziğiyle ünlü olması 😂😂 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Aynen..Adam emeğiyle eserleriyle ünlü.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fena durmuyor gadası
Ben nedense korku filmlerinde masum görünen ama cinayeti işleyen kişi gibi bir hava aldım kendisinden. Hiç de tanımam bilmem ama..😂
Ah be Kurt, geçtin gittin sende.
çok erken gitti yoksa bieber'i sollardı
İkisi aynı kulvarda değil kıyaslanamaz da, ama bu tür müzik dünyasına damga vurmuş isimler hep bu şekilde yitip gidiyor. Chester da gitti :/
Kim bu adam?
kurt cobain
E bu adam da meshur zaten :D
bratt pitt gibi görünüşüyle değil ama
düşününce aslında daha iyi müziğiyle ünlü olması 😂😂
Aynen..
Adam emeğiyle eserleriyle ünlü..
Aynen