+1 yılÜniversitedeyken çirkin mi çirkin bir asistan hocamız vardı. Bu kadını uzaktan görürdük. Bir prof un asistanıydı. Onun asistanı olmak da pek kolay iş değildi. Biz onun genelde çirkinliğinden bahsederdik tabi.
Zayıf, ince ve narindi. Sapsarı solmuş bir yüzü; ölmüs bakışları; simsiyah saçları ile derin bir yalnızlık büyük bir boşluk taşırdı sanki içinde. Ne itici bir tip ya derdim içimden. Aslında toplu halde pek beğenmezdik de ben fiziksel portreyi ve ruhsal derinliği ayrıntılı çizerdim sanki içimde. Diğer insanları da çizdiğim gibi onu da incelerdim hep.
Çok çirkinlik de çok güzellik gibi bana dikkat çekici gelirdi bundan dolayı ona hep daha dikkatli bakardım uzaktan. Siyah alt üst ceket etek giyerdi. İncecik sıska
Çarpık bacaklar ve zarif üst bedeni aslında narinliğini n o kadar kötü olmadığını gösterirdi. Lakin gel gör ki simsiyah saçlarıyla çevrili yüzü çok da çekici değildi. Ve baktıkça seni boşluğa çeken o gözleri hele.
Neyse çok uzattım:)
Bir gün asıl prof. olan hocamız derse gelmedi…
Bu çirkin mi çirkin asistan olan ve yıllar sonra prof olacak hocamız geldi derse..
Başladı konuşmaya.
Size abartısız söylüyorum içimden geçenleri. O çirkin kadın, konuştukça her anında her çirkin yerini siliyordu sanki. Her cümlesi ve cümlelerinin akışo ve bağlantısı akıyor ve dinleyeni ona bağlıyordu. Ben portrelerimi çizmek adına onu dikkatle izleyip dinliyordum…
Bir çirkinin, bir güzele dönüşümüydü o.
Eğer nasıl güzelleşebilir bir insan denilirse ben “akarak” diyebilirdim o günden sonra.
Ona hayran kalmıştık hepimiz. Gözümüzdeki o çirkin kadın gerek gülüşüyle, gerek konuşması gerek jest ve mimikleriyle öyle güzelleşti ki. Ben o gün bir çirkinin nasıl güzelleşebildiğinin dersini almıştım sanki.
Ki kendim güzelliğin her zaman daha önde olduğunu düşünmüşümdür. Ve şunu da çok iyi biliyorum eğer bir güzel zekadan ve konuşmadan yoksunsa; çekilme süresi çok kısadır…
Güzellik fikirler ve düşünceyle kalıcı..
Belki çirkinsin ve şanssızlıktır bu kabul ediyorum ama bunun şansa çevrilmeyeceğini de bilemezsin çünkü zeki olduğunu biliyorum.
Sevgiler.53 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda bir insanı bu kadar ayrıntiyla anlatan bir sizi gördüm. Ne kadar iyi betimlemişsiniz gözümde canlandı hic tanımasam da.
- +1 yıl
Zaten yazımda da çok güzeli ve çok çirkini özellikle izlediğimi anlattım. Bu insanların fiziksel ve ruhsal portrelerini çizip kelimelere dökmek için..
En İyi Cevaplar
+1 yılBu herkes tarafından yapılmıyor benim de başıma geldi. Örneğin kimi şoför yol verirken kimisi el kol yapıyor. Zaten akademik başarın iyiyse hiçbir şeyi takma. Ki genelde akademik başarısı olanlar başka iliskilerinde başarısız oluyorlar. Belki de seni bu başarıya ulaştıran şey, yalnızlıktır? : )
10 Yorumla
Kendimi olduğum gibi seviyorum varsa imkanım daya bakımlı olurum yoksada öyle kabul eder benimser mutlu olurum ben niye karşı cinse kendimi beğendirmeye çalışıyorum ki geçmişte yaptımda sonuç ne oldu kızlar beni beğensin diye bocalamam sende hala bocalama varmış trip bile yapmam tipim müsait değil diyorsun ben çevremdekilere çok ama çok güzel kız isterm başka türlüsü kurtarmaz diyorum bana gülüp oğlum ya tipine bak ya herkes kendine göre kız seçmeli sen dünyanın en güzel kızını istiyorsun görende brad pitt gibi yüzün varda istiyorsun derler bende illa o tipe sahip olmak zorunda değilim dedim ha ölene kadar etrafımda kız olmaz olmasada problem etmem olacaksada öylesi olacak derim ve asla kızlar böyle giyinenleri sever böyle hareket edenleri sever bunlarla uğraşmam sevmiyorsa sevmesinler sorun değil neysem öyle takılacağım neden kızlar beni sevsin diye olmadığım gibi biri gibi davranayım olmasın dünyanın sonu değil ya ben kendimi seviyorum senin gibi hiçbirşeyi altan almıyorum altan alınca ne oluyor yüz tane yakışıklı erkekmi etrafında bitiveriyor tripte yap hiçbirşeyde altanda kalma bırak sen uğraşma seni olduğun gibi biri seni sevsin sevecekse
10 Yorumla
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram bu 1. Si ayrıca her şey güzellik de değil o senin güzel dediğin insanların içinden (hem gerçek hem mecaz olarak) öyle şeyler çıkıyorki miden kaldırmaz güzel olmayı ilgi duyulmak için istiyorsan güzel yerine iyi ol he arzulanmak istiyorsan güzel yerine şehvetli ol sen kendinken herşeyi daha güzel hale getirebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılŞey iyi insan olduğumu söyleyebilirim en azından arkadaş çevrem o konuda iyi 😂 ama yeni tanışacağım birileri ya da aşk hayatı tırt. Kitap ve Kapak meselesi hani. Kapağı güzel değilse içine bakmaya gerek yok misali takılıyorlar genelde. Amann bugün çok yoruldum. Günüm yoğun geçti biliyor musun en iyisi film açıp cips katmak misss
- +1 yıl
E sen iyiysen arkadaş çevren de iyiyse bi sorun yok demektir ayrıca öz güven herşeydir eğer kendine olan güvenin yerindeyse zamanla daha da kendini seveceksin ve insanlarda senin cevherini görmeye başlayacaklar
Soran+1 yılUmarım🥺 teşekkürler yorum için efenim
- +1 yıl
Rica ederim güzellik :) her zaman benim tanıdığım en güzel insan olacaksın sen kimseyi de kafaya takma bu kadar ❤
Soran+1 yılWoaaaaa güzellik lafını da duymadım demem artık teşekkürlerr😆❤️ kullanıcı adına itafen evet, artık seni tanıyorum djdjjdjd.
- +1 yıl
Beni hepiniz tanıyorsunuz ama hiçbiriniz adımı bilmiyorsunuz deme de zaten ne zaman kendini kötü hissedersen burada senin tanıdığın ve senin güzelliğine hayran biri olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çünkü insanlar dış görünüşe bakarak insanlara iyi davranmayı belirliyor yani bu ülkede her şey et parçası sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüş gercekten cok önemli. Hatta hukukta hakimlerin falan karar alırken bundan etkilendigini duymustum. Halo etkisi diye bir sey de var psikolojide. Guzel/yakisikli kişileri zeki, olumlu, icten, samimi gibi algilama durumu mevcutmus.
Öğretmenler falanda mesela not yani sozlu verirken itici ve soguk görüntülü öğrencilere daha dusuk verirken, sempatik, guzel olan ogrencilere daha yuksek not verme egilimi de varmis.
Yani dis gorunus gercekten onemli ve biz istemesekte her alanimizda hayatimizda. Bir kisinin dis gorunusunun iyi olup olmadigina beynimiz saniyeler icinde karar veriyor ve bunu istemsiz yapiyoruz. Bugun bunca kozmetik, estetik bosuna degil aslinda. Guzel/yakisikli olmanin artilari cok fazla ve gunluk hayatimizin her alaninda.
En basitinden surekli gittiğim ve alisveris yaptigim bir butik magaza. Surekli musterileriyim, etiket fiyati diye hic indirim yapmadilar bugune kadar. Bir kere guzel bir kadin vardi. Hic mi bir sey yapamayız dedi kadin kasada. Adam duz yapalim o zaman, caniniz sağolsun dedi. Iş yerlerinde de oyle, otobustede oyle, her yerde guzellik ve yakisikliligin yeri cok baska. Üzücü ama boyle maalesef.
417 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 👌🏻
- +1 yıl
Hocalar çirkinlere düşük güzellere yüksek not verir demişsin ama bizim sınıfta erkeklerden daha fazla bıyığı olan pala bıyıklı, Mahmut abiye benzeyen, kilolu, dünya çirkini bir kız vardı ve hoca en çok onu seviyordu torpil geçiyordu notlarını da yüksek veriyordu?
- +1 yıl
Kız O kadar şey yazmış sadece buna mı takıldın gerçekten
- +1 yıl
@minikkladyy evt
Cevap sahibi+1 yıl@gerçekçibirii yorumun o kadar cirkin ki. Senin hakkinda, dis gorunusun hakkinda baskasi boyle seyler soyler soylese biyikli falan dese ne kadar hoşuna gider? Kendimizin hoslanmayacagi seyleri baskasina yapmayalim. Hani biyikli, mahmut abi gibi, kilolu demek yerine dis görünüşü iyi olmayan bir arkadasim var ama hocalar ona yuksek veriyor diyebilirdin. Aynisi sana denilse sende hoslanmazsin degil mi? Karsi tarafin tipi bize hitap etmese de boyle ifadeler kullanmamaliyiz. Kizin belki genetik olarak killari var, belki hormonal bir bozuklugu, hastaligi var. Kilolu olmasi da bir rahatsizliktan dolayi olabilir degil mi? Oncelikle uslubumuzu değiştirelim bence. Kimse boyle ifade edilmekten hoslanmaz cunku.
- +1 yıl
Öyle çünkü? Sen de verecek cevap bulamayınca söyleyiş tarzıma sallamışsın.
Cevap sahibi+1 yıl@gerçekçibirii diger konuya gelirsek. Istisnalar kaideyi bozmaz. Ogrenci belki cok başarılı bir ogrenciyse ne kadar dusuk verebilirsin? 90 alan ogrenciye sozlusune 80 yazamasin ki. Hadi basarili da degil diyelim. Hocalar belki bir ışık goruyordur, bu kizin notları iyi olsa, moral olsa cok daha iyi seyler başarır diye düşünüyor olabilirler. Ben ilk izlenimden bahsettim. Senin hocaların o kizin karakterini biliyorlarsa, tanıyorlarsa, distan dehilde icten sempatik biriyse boyle davranmalari normal. Ben ilk izlenimden bahsettim daha cok. Cok guzel olan biri karakter olarak iyi degilse kimse yaninda durmaz boyle birinin. Dis gorunusnilk izlenimde gercekten buyuk avantaj sagliyor. Ama taniyarak bu durumlar degisebilir
Cevap sahibi+1 yıl@gerçekçibirii hayatta sabirli olmayi ogren bence. Cevabimi coktan yazdim zaten. Oyle cunku demekte mantikli bir aciklama degil. Senin sataşasin var anlasilan. Git gereksiz kinini, ofkeni başkasına kus arkadasim. Surda birbirimize dogru duzgun ifadelerde bulunmak varken ne bu gerginlik? Sakin ol biraz.
- +1 yıl
Ya ne demezsin baya sempatikti. O tipine rağmen ondaki ego dünyanın en güzel kızında yoktur
- +1 yıl
Aynen baya öfkeliyim şu an ya
- +1 yıl
Askım biraz papatya çayı iç iyi gelir
Cevap sahibi+1 yıl@gerçekçibirii derdin o kizlaysa o kıza soyle bunlari. Seni tanimam etmem, arkadasini tanimam etmem. Tek bir kisiye indirgemek dogru degil bu tarz durumlari. Bilim insanlari bile arastirma yaparken tek kisiyi baz almiyor degil mi? Binlerce kisiyle arastirma yapiyorlar. Senin arkadasin ve hocalarinla arasinin iyi olmasi bizim icin sonuc ifade etmiyor. Benim dediklerimin cogu bilimsel seyler. Halo etkisini psikoloji de vardir, arastirabilirsin. Bu konularla ilgili yapilmis cok calisma ve arastirma var, onlara da bakabilirsin. Senin arkadaşını tek kisi olarak baz alamiyoruz maalesef. Istisnalar kaideyi bozmuyor
- +1 yıl
@minikkladyy aynen bi papatya çayı içeyim öfkeden deliye döndüm şu an duvarları falan yumrukluyorum
- +1 yıl
İstisna değil bu arada örneğini çok gördüm siz pek sosyal değilsiniz galiba dünyadan haberiniz yok 😃
Cevap sahibi+1 yıl@gerçekçibirii meslegim o kadar sosyal ki. Yasin dogruysa üniversite caglarindasin ve gördüğün sadece etrafindan, sinifindan ibaret. Ben ise ozellikle meslek hayatinda inan tahmin edemeyecegin kadar cok insanla muhatap oluyorum. Senin cevren ise belli ki hocalardan ve ogrencilerden ibaret. Verdigin örnekte bunu dogruluyor zaten.
- +1 yıl
Aynen hocalardan ve öğrencilerden ibaret knk ben okulu bitireli çok oldu çalışıyorum ben hahaha
- +1 yıl
orada yazan yaşım doğru değil..
Dış görünüş kadınlardan daha çok erkeklerde belirleyici bir etken. Dış görünüşü iyi olan erkekler kötü olanlara göre daha kolay iş buluyor, daha fazla maaş alıyor, sosyal hayatta daha başarılılar ve daha çok partner edinebiliyorlar.
Şöyle düşün sen güzel olmadığın halde 1 yıllık ilişkin olmuş ama erkek olarak doğsaydın hayatında elin bir kızın eline bile değmeyecekti benimki gibi :)11 Yorumla
Soran+1 yılAga be... şey ben de elini tutmuş değilim onun ayıptır diye shshshhs o yüzden sıkıntı etme aynı gemideyiz
+1 yılhayatta sansli dogmak siralamasi asagidaki gibi. hangi siradasiniz.
1- batida dogmak
2- turkiye'de zengin bir ailede dogmak
3- guzel bir kiz olmak
4- siradan bir erkek olmak
5- fakir bir erkek olmak
6- hem fakir hem cirkin bir kiz olmak.
arada baska seviyeler de var elbette ama hem fakir hem guzel olmayan bir kizin yerinde olmak istemezdim. 5. siradan basladim yarisa, saniyorum 4 e kadar yukseldim. daha otesi de yok. mutlulugu baska yerlerde aramak zorundayiz artik.11 Yorumla
Soran+1 yılNsjsjsjsk şey en azında birinciyim. Sondan da olsa
Bunu günün sorusu falan yapsınlar... Neşen, enerjin çok bariz bu arada, gülümsetti. Senin zihin güzel gibi hem fiziki güzellik geçici ki güzel diye seven güzellik gidince değişebilir. Hem düşünsene çok güzelsin her erkek aşık taklidi yapıyor hepsinin amacı farklı bi ton kafa karışıklığı falan bak senin kafaya daha berrak, net :)
11 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru bak güzel noktaya değindin
Gizli Üye(25-29)+1 yılneyseki yakisikliyim aw ksksjr
su dediginde cok haklisin ve benzer durumu kizlarda yasiyorum ornegin bi kizin tipi maks 5/10 diyelim erkeginde tipi 7/10 olsun. bu 7/10 luk erkek 5/10 luk kiza rahatlikla ci nsellik teklif edebiliyor ve kiz sen nediyorsun aw pici, sapik serefsiz falan diyemiyor. guluyor hatta genelde kabul ediyor fb olmak istiyorlar bu durumu onlarca kez yasadim. ama 7/10 luk bir erkek direk 7/10 ve ustu kizlara bu teklifi yapmayi gectim tanisalim mi dese bile onlarca ilgi aldigindan ve gozu 9/10 luk erkeklerde oldugundan iplemiyor bile seni genelde aksjdjdjs
bunuda cokca yasadim..
yani evet guzellik gercekten cok onemli karakteri onemli diyen net yalan soyluyor kendi tecrubelerimden net olarak anliyorum artik..
11 Yorumla
Soran+1 yılYani ben Yaradanın, sizi eşler halinde yarattım lafına güvenerek o kişiyi bekleyeceğim. Ama artık hayatımdaki tek amaçmış gibi bu durumu çok da düşünmeyeceğim. 😌👍
- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBen başkalarına göre yasamadigim icin dis gorunuse de bakmadigim icin kimin nasil baktigi gordugu umrumda degil ben boyleyim daha iyiyim nasilsam öyleyim ama iste toplumun algidinda bu var guzel olmaz yakisikli olmak zengin olmak gibi neden var insanlar kendilerini bunlara yer edinmis benimsemis ama sorsan hayat sartlari der seni buna zorluyor der kendini kandirir sadece oyle bir sey yok
10 Yorumla
+1 yılÖnce insan kendini sevip beğenicek sonrasi gelir. Siz kendinizi kücük göruyorsunuz resmen. Biraz kendinizi sevebilmeyi başarırsaniz bu tarz tavırlara takılmazsınız. Verdiginiz örneklerin bazıları ben de de oluyor ama cirkin oldugumu düşünmüyorum yani sebebi bu değil kesinlikle. Ama siz en kücük olumsuzlukta guzel olsaydım farklı olurdu diyorsunuz. Tamamen bakış açısı.
00 Yorumla
+1 yılGüzel olup kasıntı ve egolu olmaktansa normal (çirkin insan yoktur 😊) olup samimi ve senin gibi güzel enerjili olmak çok daha iyidir. Hem güzellik bence güzel bir yüz veya vücuttan çok daha fazlasıdır. Çok güzel olmayıp harika aurası olan ve dikkat çeken bir sürü insan var. Mühim olan kendiyle barışık ve özgüvenli olması insanın.
00 YorumlaMarketten bir ürün alırken bile ilk ambalajına bakarsın. İçi ile pek ilgilenmezsin. Bunu sen bile yapıyorsun. Ben bile yapıyorum. Şimdi gelip iç dünya diyenler olacaktır. İnanma onlara. Her kadın güzeldir. Fakat bakım yapmayı bilmeyen kadın vardır. Ne giyeceğini bilmeyen kadın vardır. Oranı buranı açmaktan bahsetmiyorum. Şık giyinmek diyorum. Kuaför diyorum. Saç sakal traşı diyorum. Önce ambalaj ilgi çekmeli sonra içindekine sıra gelecektir. Sen anladın benim benzetmelerimi ;)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Kendine yazık ediyorsun ileride çok bunalıma girersin sen
şu an bunalımdasın tam arada kalmış bir dünyada yaşıyorsun
daha gerçekçi yaşama döndüğün zaman işte koptuğun nokta başlayacak
kendine gel bence
insanları salla
karakter cidden önem arz eder. Tip belli açıdan önemli ama karakter çok önemli
Klişe gelebilir ve inanmayabilirsin ama öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle gömdün ki kendini merak ettim. Bende güzel yakışıklı biri değilim ama çirkinim çirkinim diye ağlamıyorum. Kader yapacak bir şey yok bu konuda. Doğuştan gelen Allah vergisi bir şey işte. Yakışıklı olsam ne olur diye düşünüyorum? Hayatımda bir kız sevdim. Onu belki elde etmem beraber olmam daha kolay olurdu. Üzme kendini. Hayırlısı olsun hakkında
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya gömmek değil ben tipime alıştım zaten de işte şu hayatın eşit davranmamasına alışamadım djjd isyanım biraz insanlara😂
Cevap sahibi+1 yılSizi görmek istiyorum? Ayıp mı olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkademik başarın nasıl iyi çalışıyorsun mu çok? ayrıca anlattığın olaylar çirkin olduğun manasına gelmiyor affedersin insanların toplu taşımada ebesi şey oluyor onlarda hemen oturayım derdinde yani bende çirkinim mesela Almanlar bu konuda iyi ama hemen buyrun siz geçin diyorlar😂
00 Yorumlabazen birini kolundan çekip, benimsin ulan otur oturduğun yerde diyebilmek gerekir xD bence senin tuttuğunu kopartan olman lazım ki işlerin rast gitsin. çünkü sen biraz akışına bırakıyor gibisin xD
02 Yorumla
Soran+1 yılBu da çok kaba olur ya. Akışına bırakmaktan ziyade çabalarsın ha baktın olmuyor, salacaksın. Acı ama alıştık jdjdjdjd😂
Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Valla üzüldüm ama bunun için de kendini suçlayıp aşağılık kompleksine sokman ayrı bir şey. Kendinle barışık ol, bırak insanlar ne derse desin. Kendini her halinle sev. Etrafa pozitif enerjini yay.
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafa yaydığım başka bir şey yok zaten 😂 hshss yakında yaya yaya bana kalmayacak
günün kadını ve sorusu ilan edelim. Çok iyi konuşmuş hanımefendi
10 Yorumla
+1 yıl2 şeyi birbirinden ayrılalım. Erkeğin değersizleştirmesi maskülen tavırlara karşı da olur. Güzellik konusuna gelince, resminizi görüp samimi yorum yapabilirim. Karar sizin.
00 Yorumla
+1 yılSadece görsellik değildir belirleyici olan. Davranışlar, karakteristik özellikler, maddi ve manevi yönler, eğitim, dünya görüşü, aynı şeylere ilgi duymak veya duymamakta belirleyicidir. Sadece görsellik parametresi dahi kişiye göre farklılık gösterir.
00 YorumlaEğer birini sevmeye başlarsan o, gün geçtikçe güzelleşiyor. Seni bu gözle görebilecek, aklı başında kişiler karşına çıkacaktır. Senin üstüne düşen de, böyle olanı, olmayandan ayırt edebilmek.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Sosyal medya yüzünden varsa yoksa güzellik sanıyorsunuz
Okumak
Kariyer edinmek
Hobi edinmek
Meslek de kendini geliştirmek bunlar gayet sıradan önemsiz şeyler sizin gözünüzde00 Yorumla
+1 yılbayıldım enerjine yaa keşke bende böyle olsam 🤭 erkolar hiçbişeyi haketmiyo boş ver 💅🏻
226 Yorumla- +1 yıl
güzellik göreceli bi kavramdır kimse güzel olup olmadığımıza karar veremez eminim çok güzelsinizdir hep böyle kendiniz olun sizin gibi doğal insanlardan çok az var 🫂
- +1 yıl
aynen öyle 🤭💅🏻💕
- +1 yıl
pek anlamam ama takip etmeyi çok severim pek bilgim yok yaa
- +1 yıl
sen anlar mısın
- +1 yıl
yaaa aslan burcuyum ben
- +1 yıl
ama pek özelliklerini taşımıyorum galiba
- +1 yıl
doğrudur akrepler biraz da yüksek bi burç sanırım dinç tutar ilişkide 🤭
- +1 yıl
benim de eski sevgilim ikizler burcuydu neler çektim 🥲
- +1 yıl
ne kadar tatlı birbirinizi tamamlamışsınız
- +1 yıl
benim de sevgilim kova burcu çok sakindir huzur doluyorum konuşurken resmen ben de hem biraz çekingenim hem de laylaylom ahahahahahahah
- +1 yıl
öyle ve çok gerçekçi ben biraz hayalperestim o konuda uyumsuzuz biraz 🤭
- +1 yıl
var ama pek aktif kullanmıyorum Instagram hesabımı daha aktif kullanıyorum
- +1 yıl
eğer istersen ikisini de verebilirim takipleşiriz
- +1 yıl
takip ettim zumra
- +1 yıl
geldi mi doğru mu
- +1 yıl
💕💕
+1 yılSelam ben.
Akademik hayatım bile yolunda değil.01 Yorumla
Soran+1 yılAga be djdjdjdj ne yapsak bahtsızlar kulübü kursak ya başkan ben olurum
+1 yılSen kendine değer vericeksin seviceksin ki çevrende bunu yapsın. Ben sende onu göremedim. Neden?
00 Yorumlaalgı ve manipüle edilen sistemin durumu, izlediğin gördüğün, okuduğun bunların içerisinde reklamlarında dış görünüşe göre seçmesi
00 YorumlaSoranla ilişkimiz vardı, dışarda geç saatlere doğru üşüdüğümde ceketini çıkarır örterdi beni öyle de centilmendir.
01 Yorumla- +1 yıl
Hhahahha
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin olduğunu nerden biliyorsun? Belki sana göre çirkinsin ama ben görsem vaay çok güzel kız diyeceğim. Belki bazılarına göre çirkinken, bazılarına göre çok güzelsin.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü dış görünüş gerçekten çok önemli 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılAşko kuşko çıt kırıldım kızlar hep üç adım öndedir bu yazılı olmayan bir kural
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili isleri yalan. burada çok güzel değilsen obur tarafa calis orada çok güzel olursun
00 Yorumla Ama enerjin çok güzel konuşmana yansımış özgüvenin 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkini çıplak bile görmek istemiyorsun ne kadar kötü biri olduğumu hatırlıyorum kız yazdıkça ne yapsa ısınamıyorum çünkü bende yakışıklı değilim bu arada başkaları da bana böyle davranıyor.:)
00 Yorumla
+1 yılAkademik başarın varsa mutluysan birazda sevenin varsa boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHikayemiz çok benziyor ama önemli olan iç güzellik ve sizde de bu çokça var , akademik olarak sohbet etmek isterim sizinle müsait olunca yazarsanız 🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo dert bende de var ama bendeki biraz farklı. önceleri kız ve erkekler tarafından her tarafta çok hürmet görürken artık insanlar tipsizleştiğmiden olsa gerek adamdan saymıyor ühühü
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Abarttığını düşünüyorum çirkin insan sayısı çok çok az
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar olaya çoğunlukla yakışıklılık olarak bakıyosunuz sonra bize mi laf ediyonuz hahah
00 Yorumla
+1 yılElinde olmayan şeyler için üzülme farklı tarzlar deneyebilirsin farklı şeylere yönelebilirsin tip her şey değil bence bu arada tipini çok merak ettim genellikle kendini bu kadar yerin dibine sokanlar tatlı insanlar oluyor
00 Yorumla
+1 yılKnk aynı şey bizim içinde geçerli tipsiz olduğumuzda dilenci muamelesi görüyoruz
00 YorumlaDişil enerjisi olmayan karıya karı demem ancak avrat derim ownfowlde
00 Yorumla
+1 yılGüzel değilsin belki ama bunları kendine saygın olmadığı için yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılözgüvenini baya geliştrmişsin bence güzelsindir herkese göre değişen bi şey bu,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDün burada çirkin bir kız film tavsiyesi istedi sadece 1 kişi yazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonunda dediğin bitirdi. Akademik kariyer daha önemli
00 Yorumladis gorunus aslinda aldaticidir zira dis gorunusun arkasinda ne gibi bir insan , karakter ruh gizli bilemez kimse
00 Yorumlagüzellik algısı SAÇMALIKTIR güzel olmayan insan yok bakımsız insan var
00 Yorumla
+1 yıldis gorunusten once ozguven daha onemli kendini sevmeyen birine kimse deger vermez
00 YorumlaYa aşkimm enerjin burada belli yaa kesin ikizler burcuusn
00 YorumlaYanlış düşünüyorsun bence seni seven seni güzel görenlerde çıkar karşına yaşın kaç
00 YorumlaGuzellik göreceliligini yitirdi maalesef
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılDetayda kendimi gördüm
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılSeni merak ettim foto koysana
00 Yorumla ya statü ya güzellik başka ne olacak
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem bu ülkede yaşama
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılŞekilci olanlar gerçek güzellikleri göremezler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah çirkin şansı versin
00 Yorumla
+1 yılO. zaman sen belirleyici karkaterinpe yap aahk
06 Yorumla
Soran+1 yılYani zaten ortamda tek belirleyici karakterim komik olmak ve iyi bir dinleyici olmak. Terapist ve anne rolü başka olayım yok jdjdjdj
- +1 yıl
Op. Zaman. başka roller ekle. Kuurbanlik koyun gibi bekleme
Soran+1 yılLa napim amuda mi kalkayım napamm uzaya çıkan ilk Türk kadın mı olayım, mucize mi göstereyim. Benim karakterim bu jdjdjdjsjs
- +1 yıl
Yapacağın bir sürü şey var pisirik olmann inanilmaz
Soran+1 yılLan sosyal bir insanım sadece eşit değil muameleler anlamıyor musun dediklerimii dnndnd
- +1 yıl
Ylan faangalak o zaman güzel. ol. ya da karakterini köy ortaya onlar gelsin sana
her şey güzellik değil.
00 YorumlaHerkesin görüşünü önemsemesen
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaga bee benim kız versiyonum🚬
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026