Güzel olmak neden bu kadar belirleyici ya?

Çok komik aslında ama güzel olmadığım için bazen erkek muamelesi bile görüyorum djjdjd mesela en basitinden, otobüste akbil sırasında erkeklere bile buyurun önce siz geçin diye sıra veririm ya da boş koltuk görünce anasını güzel bir kız olsa adam hayır siz geçin diye tartışmaya girer bende öyle olmuyor.

Buyurun oturun dersem tamam deyip geçiyorlar djjdjd ilişkilerim daha kötü 😂 mesela max biriyle 1 sene ilişkim oldu. Hep alttan aldım, hani sıfır kavga anlıyor musunuz? Trip bile atmadım. Çunku buna hakkım olmadığını düşündüm hep. Bilirsiniz birisi hem çirkin hem de trip atan birini sevmez. Ona rağmen bana ayırdığı vakit günde 5dakikayı geçmezdi. Bazen hiç vakit ayırmazdı orası ayrı da neyse aldatılıyordum büyük ihtimalle şaşırır mıydım? Hayır.

Hayatıma edem ama bazen hayırlısı buymuş deyip de geçmek gerekiyor ya. Neyse en azından akademik başarım iyi. Bir şeyler yolunda gidiyor😌🤌
Güncellemeler
+1 yıl
İlkokulda minilere Silifke öğretiyordum bakmamışım bile soruma. Ne çok cevap gelmiş öyle. İlk olarak herkese teşekkür ederim olumlu olumsuz yorum yapan ❤️ daha sonra demem o ki doğru, görünüş değerlendirme etmenlerinden biridir her şey değildir. O halde birine takılıp her şeyi mahvetmenin lüzumu yok değil mi? Bana gelecek olan insan en azından karakterim için gelmek zorunda kalacak bu da iyi djdjjd Hepiniz harika insanlarsınız buradan size toplu teşekkür yolluyorummm💖
Güzel olmak neden bu kadar belirleyici ya?