Güzellik & Bakım 2 ay Piercingimi özledim :/ kaş aynı yerden tekrar delinebilir mi? иалет Takip Et Xper 4 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Delik kapanmıştır artık Piercingimi özledim :/ kaş aynı yerden tekrar delinebilir mi? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Senyorbaran Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Mikrop veya iltihap kapabilir bir doktora danışmakta fayda var halktan birine sorup tavsiyesine kulak asma herkes profesör olduğu için geçiştirip sallama cevap vermesinler 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Hiç güzel durduğunu sanma bence 0 1 Yorumla иалет 2 ay Öyleydi Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 13,1b cevap paylaştı. Bence delinir 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 2 ay İlla kaş mi olacak 0 3 Yorumla иалет 2 ay Hıhı Çatapatagelbro 2 ay Bi sor bakım işin ehlilerine иалет 2 ay Bakalım :))
secretman077 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 94% 2 ay nerdeydi 0 8 Yorumla иалет 2 ay Kaş Yorumla secretman077 2 ay deliği kolay kapanmıyor diye biliyorum. yarın gidip sorayım mı Yorumla иалет 2 ay Üşenmezseb soruver de kapanıyor baya araştırdım. 5 ay falan oldu Yorumla secretman077 2 ay sorarım ya hatırlat sadece Yorumla иалет 2 ay Unuturum Yorumla secretman077 2 ay uyumadan söyle Yorumla иалет 2 ay Aklına gelirse yazarsın Yorumla secretman077 2 ay nerdesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mikrop veya iltihap kapabilir bir doktora danışmakta fayda var halktan birine sorup tavsiyesine kulak asma herkes profesör olduğu için geçiştirip sallama cevap vermesinler
Kapanmış yarayı açma geri
Hiç güzel durduğunu sanma bence
Öyleydi
Bence delinir
Delinebilir sorun olmaz
Delinir sanırım dene bir
İlla kaş mi olacak
Hıhı
Bi sor bakım işin ehlilerine
Bakalım :))
nerdeydi
Kaş