O zaman sana yakışıksız olmayan herhangi bir şey mümkün değil sanırım. O halde sen kendini kendin yansıtmalısın. Deli dolu olmak ve bunu yansıtmak çokta kolay değil. Taklit yapmadığın sürece her şey sana yakışır
Ağırbaşlı gibi görünürüm fakat içimde kopan fırtınaları durultmayı başaracak kadar da mükemmel değilim. Gerçekçiliği sevdiğim kadar da eleştiren olmayı eleştirilmeyi severim
Doru kolay değil insaanlar he bı şeylerden şikayetçi mutsuz ama ben bardağın dolu tarafını gorenlerdenim ve şikayet etmeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum anı yasiyoum ve pişman ilsamda yasiyorum
Pişman olacağın herşeyi yaşadın mı? Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum fakat bir noktada hayatın ne kadar kısa ve anlamsız olduğunu düşünüyorum değmez diyorum. Fakat düşüncelerimi etkiliyorsun bunu nasıl yapıyorsun anlamadım. Sen gerçekten deli dolu hayat dolu musun yoksa ben mi herşeyi unutmaya başladım?
Herşeyi değil bazen korktum sevdiklerimi kaybetmekten ama sen uzukecegine onlar üzülsün bence sonra değerimi anladılar cidden anladılar ben susunca saniyolarki bu kızın kalbi yok hiç uzulmuyo ama ben sırf onlar üzülmesin diye kendimi uzmusum ama hayat kisada tabi sadece içimi dokmeyi öğrendim onlara artık fırtınalar estirmeden yağmuru dindirmeyi öğrendim
Düşüncelerini nasıl etkiledim umarım iyi anlamdadır
Güç veren özgüven aşılayan anlamda etkiledin. Ve bu hoşuma da gitti. Kendini ezdirmeyen dik duran yapına hayran olduğumu saklamayı başaramayacak kadar da kendimi ifade ettiğim için kendimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum. Çünkü ben hala daha o yaşanmışlıkların içindeki kötü hâlleri hemen atamayan ruh halindeyim.
Aslında nasıl yaptım bilmiyorum ama ama iyi erkilediysem sevindim Bence sende özgüvenli bı insansın sadece yaşadıkların Kolay olmasa gerek.. Umarım atlatırsın çünkü bı sure sonra daha da kötü oluyo bence ne yasadiysan hepsini oturup düşün iyice kafan patlayana kadar kendini dinle sonra da üzüldüğün şeylerin ne kadar mantıklı olduğuna karar ver eger gerçekten saçma sebeplerse kendini üzmeye sıkmaya değmez bunu anlarsın ve uzulmessin
Bu kadar mantıklı sözleri duymaya alışık değilim. Öneriler için çok teşekkür ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur. Hayatta en önemli durum ya da olay kendin olduğunu unutma ve bunu bana hatırlattığın için çok teşekkür ederim. Söylediğin her cümleye dikkat edeceğim 👍😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
En son aldığım Nike montunu görür görmez çok beğendim hemen aldım
Ne renk
Siyah
Hayırlı olsun güle güle giy
Teşekkürler
Kıvırcık saçlı olması
İnce bel güzel ellere bayılıyorum
Pijama ev hali bayılırım gshsh
İyimiş
Evet shsh
Djjdjdkdksk
Sıradışı olması
Meselaaa
Örneğin seni ön plana çıkaracak herhangi bir şey. Seni en ifade eden nedir tam olarak herhangi bir konuda?
Karakter olarak mı yoksa fizikselmi
Önce karakter fakat fiziksel olarakta ne olduğunun önemi yok değil.
Deli doluyum hiç yerimde duramam ben hdjfbd
Sen peki
O zaman sana yakışıksız olmayan herhangi bir şey mümkün değil sanırım. O halde sen kendini kendin yansıtmalısın. Deli dolu olmak ve bunu yansıtmak çokta kolay değil. Taklit yapmadığın sürece her şey sana yakışır
Ağırbaşlı gibi görünürüm fakat içimde kopan fırtınaları durultmayı başaracak kadar da mükemmel değilim. Gerçekçiliği sevdiğim kadar da eleştiren olmayı eleştirilmeyi severim
Doru kolay değil insaanlar he bı şeylerden şikayetçi mutsuz ama ben bardağın dolu tarafını gorenlerdenim ve şikayet etmeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum anı yasiyoum ve pişman ilsamda yasiyorum
Baya iyimiş bence ama bence içinde kopan firtinalari bazen dışında kopar rahatla
Ben öyle yapiyorum
Pişman olacağın herşeyi yaşadın mı? Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum fakat bir noktada hayatın ne kadar kısa ve anlamsız olduğunu düşünüyorum değmez diyorum. Fakat düşüncelerimi etkiliyorsun bunu nasıl yapıyorsun anlamadım. Sen gerçekten deli dolu hayat dolu musun yoksa ben mi herşeyi unutmaya başladım?
Herşeyi değil bazen korktum sevdiklerimi kaybetmekten ama sen uzukecegine onlar üzülsün bence sonra değerimi anladılar cidden anladılar ben susunca saniyolarki bu kızın kalbi yok hiç uzulmuyo ama ben sırf onlar üzülmesin diye kendimi uzmusum ama hayat kisada tabi sadece içimi dokmeyi öğrendim onlara artık fırtınalar estirmeden yağmuru dindirmeyi öğrendim
Düşüncelerini nasıl etkiledim umarım iyi anlamdadır
Güç veren özgüven aşılayan anlamda etkiledin. Ve bu hoşuma da gitti. Kendini ezdirmeyen dik duran yapına hayran olduğumu saklamayı başaramayacak kadar da kendimi ifade ettiğim için kendimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum. Çünkü ben hala daha o yaşanmışlıkların içindeki kötü hâlleri hemen atamayan ruh halindeyim.
Aslında nasıl yaptım bilmiyorum ama ama iyi erkilediysem sevindim
Bence sende özgüvenli bı insansın sadece yaşadıkların Kolay olmasa gerek..
Umarım atlatırsın çünkü bı sure sonra daha da kötü oluyo bence ne yasadiysan hepsini oturup düşün iyice kafan patlayana kadar kendini dinle sonra da üzüldüğün şeylerin ne kadar mantıklı olduğuna karar ver eger gerçekten saçma sebeplerse kendini üzmeye sıkmaya değmez bunu anlarsın ve uzulmessin
Bu kadar mantıklı sözleri duymaya alışık değilim. Öneriler için çok teşekkür ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur. Hayatta en önemli durum ya da olay kendin olduğunu unutma ve bunu bana hatırlattığın için çok teşekkür ederim. Söylediğin her cümleye dikkat edeceğim 👍😊😊
Gözleri.
Yakışan ne varsa hepsi güzeldir
Ama ilk ne iste
O an ne varsa
Nsndbbd tamam
Bakışı gülüşü
Bence de🤩
Bazı kızlar çok güzel gülüyor
Bence herkes gülümseyince Cook güzel oluyo
Bazen anıranlar var:)
AKSNNDJF
Tavşan li pijama gecelik