Kalın bacaklar kadınları itici mi gösteriyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kalın bacaklar kadınları itici mi gösteriyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kadını kadın yapıyor bacakların kalınlığı, kadınsı bir özellik katıyor kadına. İnce bacaklar , kopacak kadar ince olan bacaklar çekici değil bence, bacakların kalın olması daha kışkırtıcı, dokunduğunda bir kemiğe değil de ele gelen bir uzva dokunmak daha mutluluk verici ve tahrik edici.
Abi bu sitede adam akıllı bir senin sorularını seviyordum sen de bozmaya başladın ha. Kaç gündür yok şöyle kadın yok böyle kadın, hadi hayırlısı :).
Ve aşırı derecede olmadığı sürece itici değil.
Bir iki güne eskiye döner sorular
Kadin çok güzel her şeyiyle bayıldım ben. Herkes niye gömmüş anlamadım, kıskançlık mıdır nedir 😂keşke ben de böyle olsam.
Haklısın 😂
O zaman eig benim😂
Teşekkürlerimi fırlatıyorummmm🥳
Tabbi ki senin 😘
😂😂 gayet çekici bi hatun gadası, maşallah Allah sahibine bağışlasın😇
Demi❣️
Cevap
60Cevap
ayır bence itici göstermiyor yani aslında fiziğe bakarak aşık olan erkeklerin rüyalarında ki kadın bu olur. böyle esmer isterler bacaları dolgun kalın isterler. ya da vücudu böyle hafif balık etli severler genelde. ama bence itici durmaz kişiyi göre değişir. yani aşırı kilo olmadıkça bence sorun olmaz.
benim için bacak ince veya kalın olması bir şeyi değiştirmez yani kadınlık katmaz ya da çekicilik katmaz.
Ilişkiye giren kadınlarda bu hali alıyor. Bakire ya da ilişkiye giren fark çıkar. Kadınlar ayak ucuna basmasindan anlayabiliyorum kızligini olup olmadığını. kivrimdan penis girmişe değişir. Is yerinde kaç kız evlendi. Kadın olduktan 3 ile 6 ay içinde yağ doluyor
Bu kadının düzgün ve şekilli bacakları, bence gayet güzel hiç çirkin falan değil.
Yani bu kadarıda çok kalın ama ölçülü bacak en iyisi.
Fotodaki kalın bacak değil baya şişman 😄 nefret ederim
Valla herkesin kendi tercihi elbette ama bana kalırsa orantılı ise hiç de itici değil.. Keyifli geceler..
Ben kendiminkileri zayıf seviyorum. Şimdi rihanna taylor swift gibi sanatçıların kliplerinde bile son yıllarda tombul kadınlar oynamaya başladı.
Bence fiziksel görüntüden çok yüreğe bak derim, ayrıca balık etli hatunlar çok daha güzel ve çekicidir bence
İtici bu görselleri çok arıyor musun?
Denk geliyor
Itici bulan kızlar bence çubuk bacaklı olanlar. Fit ince belli vücuda kalın bacak ve iri göğüs güzel duruyor daha kadınsı.
Ama kadınsı hatları olmayanca kalında incede seksi durmuyor.
Katılıyorum, soruya cevap yazmama gerek kalmadı
Bana aşırı çekici geliyor ne iticisi?
itici bulan kendini itici bulsun 😂
Bu kadın için bi’ prensiplerimi kenarı koyup sevişebilirim. Sonrasında başkasını kabul edemem ama bi’ süre..
Şİşman olmakla kalın bacaklı olmak aynı şey değil :D
Benim bacaklarım da kalın ama ideal şekilde görseldeki fazla kalın ve itici yürümekte zorlanır insan
Yağlı bir kalın bacak yerine kaslı bir kalın bacağı tercih ederim
Kalın bacağı normalleştirebilir miyiz? İncelmiyorlar da 😅
Beni hiç alakadar etmiyor kendi bacağıma bakarım bi ben. 😃
Ben seviyorum kalın bacak.
fotodaki kadının bacakları çok güzel
Kalın bacaklardan daha çok selülit. Ama şöyle bir durum var insanın kendine sağlıksız olan her şey fiziki olarak da itici gözüküyor
Kadına ve bacağa göre değişir diye düşünüyorum 😅
Bundan bizim buralarda yok hiç gadasini aldığım
Tam aksine ben baldırı kalın olan kadınları daha çekici buluyorum
Bazı kadında kalın bacak güzel ve seksi iken bazısında itici duruyor. Bu tamamen kişiyle alakalı.
Ben olup bitiyorum birde devamında şekli düzgün purussuz bir kalça olursa o kadına dünyaları veririm
Ne kadar kalın olduğuna göre değişir önemli olan biçimli durması
Duruşuna göre değişir aşırı kalınsa evet biraz itici
Kişilere gör değişir bazı insanlar için itici olabilir bazılarına da çekici gelebilir.
Evet abi biraz da gerçi nefsi bakmamak lazım yanlış şeyler
Bence itici koca gotlu oluyorlar. Marketten çok alışveriş yaparsın doymak bilmez onlar
Evet ne kadar güzel olsada kadın cidden itici duruyor 😬
Mart ayı sadece kediler için zor geçmiyor anlaşılan djjdjdj 🙃
Şu anda ancak boyle bisey beni paklar. Asagisi kurtarmaz
Evet fazlasıyla itici duruyor
Abi bi bitmediniz yok bacağı kalın, yok beli ince, yok g ö tü dar size ne a Q
Kişiye ve bacağın kalınlık sebebine göre değişir
Bir erkek arkadaşım şey demişti kalın bacağı istediğim gibi hareket ettiremiyorum ince o konuda çok iyi diye o aklıma geldi😅
Kadın dediğin kalın bacakları etli dolgun olur
Seksi duruyor tabi öyle çok abartma olmasın kalınlıkta
fazlasi salam gibi duruyor 😅😅🤣
bu kadar kalını bence itici. ortası iyi
Gözlerimden özür diliyorum
Bilmem onu size sormak lazım..😄
Bence itici değil. Her kadın güzeldir
Seviyorsan aklına bile gelmez
hayır. çok seksi görünüyorlar bence
Çok kalınsa etliyse çekici gelmiyor bana
Çok kalın olunca evet itici duruyor
Maşallah benim bacağımdan kalınmış hatunun