Annem tüylerimi almama izin vermiyor. Koltuk altı ve bikini bölgelerini alabiliyorum, ancak kas, bacaklar ve kollarımı almak için izin vermiyor. Biyiklarimi sarartıyorum ancak okulda spor derslerim ve buz pateni gibi aktiviteler için gizlice jilet kullanarak bacaklarımı alıyorum. Ancak yaz mevsimi yaklaştığı için diz elbiseler giymek istiyorum, ama tuylerim belli eder diye giyemiyorum. Annem ise bu konuda çok zor biri ve daha önce bacaklarımı aldığımı fark ettiği zaman evde kiyameti kopardi. Neden benimle bu konuda uğraştığını anlamıyorum. Tamamen tüysüz bacaklara sahip insanlar arasında tek başıma kalmak benim özgüvenimi zedeliyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Annene baskın çıkıcan o zaman alman gerekli yani sonuçta
Tepkisinden korkuyorum cunku cok kiziyor boyle seylerde diger sefer kiyameti koparmisti.
Allah Allah ya
Al dinleme onları. Kızsın sen
17 oldum, diger seneden beri gizlice almaya calisiyorum ama yaz aylarinda annem aldigimi fark eder. ne yapabilirim?
Fark etsin boş ver 18 olacaksın ya saçmalama bi adımı atki devamı gelsin alışırlar
Bende geçtim o yollardan inan. 18'im şu an keşke daha erken alsaydım dedim hep. Nasıl dolaşmışım o kaşlarla
Sagol yorumun icin, ama o adimi atmak zor cunku kufur mu eder vurar mi bilemezsin. Annem bu konularda cok zor ve ona karsi cikmaktan korkuyorum. Kaslarim cok kalin ve daginik, ama onlarla yine yasayabilirim ama dizlerimdeki killar cok beli ediyor ve cok utaniyorum bundan.
Küfür etsin vursun ne yaparsa yapsın sen bu adımı kendin için atmak zorundasın. Kendini savun ben kızım 18 olacağım neredeyse de. Hatta gerekirse kuaföre git 30 40 tlye daha güzel alır
3 tane abim var annem onlara anlatir eger istedigini yapmassam. Cok zor bin insan bu konuda. Bu yuzden denize ya da havuza girmek istemiyorum yaz aylarinda. Yurt disinda yasiyoruz ve annem kendini degistirmiyor, cok eski bir zihniyeti var.
Annen benimki gibi geri kafalı. Dinleme ne yaparsa kime anlatırsa anlatsın. Eminim abinlere hiç karışmıyordur bile. Erk*ktir yapar kafasına bi kadın
Valla tam soyledigin gibi, annemdir seviyorum ama simdiden bu tarz seylere karisiyorsa gelecegi dusunemiyorum. Okuma sansim var zaten o mecbur. Gelecekte guzel bir meslek alabilirim, ama bana hep 'ben asla izin vermiyecegim senin evlenmeni' ya da milletin yaninda '3 tane abisi var hele bir erkekle konussun onu gebertirler' bu tarz sacma seyler bazen soyluyor. Kendisi 16 yasinda kacti babamla ve simdi ikiside 50 den ustunler ve her zaman kavga ediyorlar. Evde kalan 2 abimde anneme karsi cok terbiyesizler. Kendisi boyle bir evlilik yaptigi icin herhalde bende boyle bir sorun yasayacagimi dusunuyor bilmiyorum, ama bazen dusunuyorum diyelim ki gelecekte birini sevdim (ki bu cok normal) annem on
.. annem buna da karisir mi? Ve boyle dusundukce biraz tedirgin oluyorum cunku annem cok zor biri.
Evet eğer bunlara karışmasına engel olmazsan bunun devamı gelecek ve sem daha da pişman olacaksın. Hep küçük şeyleri hafife almaktan geliyor bunlar başımıza. Benim annemde 16 sında evlendi. Biz o zaman annemiz ne derse o bi şey diyemezdik evlendik diyordu
Bu yaz Turkiyeye gidecegiz, belli ki kiyameti koparacak. Hic ona karsi cikmakta istemiyorum cunku bagirislari ve kufurleri insanin enerjisini somuruyor.
Aynı yemin ederim aynı benim annem. Bi de sen yurt dışında yaşamanıza rağmen ya çüş. Ben senin yerinde olsam dik başlı olurdum asla benim tercihlerime karışmasına izin vermem. Kaş bıyık ya bu kızım laan ben kızz. Sanki erkeğim karı gibi oramı buramı alıyorum. Bak sen dik başlı olduktan sonra alışacak alıştırman lazım hiçbi şeyine karışamaz. Beni küçükken annem kapatmıştı 17 min sonunda açıldım. Öyle bi ters davrandıki bana hayatım boyunca unutmam o bakışı. Ama sonra alıştı. Arada laf atıyor ama onun inadına daha da umursamıyorum. Kulağımı delmeme izin vermiyordu gittim deldim. Yakında burnunu göbeğini de delersin mazoşistler gibi dedi. Umursamadım hatta keyfim istedi gittim bi kulağıma 3 delik açtım
Nedenini sorduğunda bir şey demiyor mu
Sen kucuksun hormon bozuklugu cikar, bu tarz seyleri diyor genelikle ve sordugumda hemen kizip 'eger sen oyle bir sey yap seni gebertirim' diyor sanki cok buyuk bir suc islemisim.