Her gün almak bile zararlı diyorlar ama bazılarımız mecburen her gün hatta benim gibiler günde 2 kez duş almak zorunda kalabiliyor. Peki siz ne kadar sürede bir duş alıyorsunuz?

Her gün almak bile zararlı diyorlar ama bazılarımız mecburen her gün hatta benim gibiler günde 2 kez duş almak zorunda kalabiliyor. Peki siz ne kadar sürede bir duş alıyorsunuz?
Bu benim için değişiyor yazları spor da yaptığım için her gün almak zorundayım. ama kış aylarında hava zaten soğuk olduğu için ve çok sık hasta olduğum için genelde 2 veya 3 günde bir duş alıyorum çünkü terlemiyorum kışın zaten kuru bir cildim var. ama bakım her zaman yaparım ben
İki günde bir alırım
😂😂😂😂
Mümkünse böyle olmamalı zaten kdkdkd
Rica ederimm 🌺🥳
Yaz aylarında bir günde iki kere duş alıyorum.
Kış aylarında günde bir kez alırım ama dışarı çıktığım zamanlar iki kere duş aldığım zamanlarda oluyor.
İki günde bir, bazen her gün.
Teşekkür ederim balım 🌸
Rica ederim güzelimmm ❤️
Cevap
79Cevap
Saçlarım hızlı yağlanıyor genelse her sabah alırım ama bazen aksıyor ve iki günde bir almam gerekebiliyor
Niye gunde 2 kere dus almak zorunda kaliyosun?
Sabah uyandığımda terli kalkarsam alıyorum, akşam hastaneden döndüğümde yorgunluğumu gidermek için alıyorum bir de gün içerisinde ameliyata vs girmek zorunda kalırsam alıyorum.
Her gün dışarıya çıkmadığım için bir gün arayla duş alıyorum
Bir gün yıkanıp bir gün yıkanmıyorum haftanın 4 günü yıkanıyorum
Genelde her gün ✌🏼yazın daha fazla olabiliyor
evdeysem iki günde bir alıyorum ayrıca su kıtlığı var babalık 5 dakika alın çıkın her gün duş almak nedir
++++
Genelde akşam almayı tercih ederim ki ortalama yarım saat diyebilirim fakat bazen istisna olabiliyor.
ben 2 günde 1 en az. 1 sefer saçımı yıkıyorum bi sefer yıkamıyorum. her girişimde yıkarsam çok kuru kalıyor.
Isten her dönüşümde eve girince ilk iş duşa girerim. Yani ayda 10 gün her gün 20 gün 2 günde 1
2 günde bir alıyorum. Bazen durumlar değişiyor her güne de kayabiliyor. Zaten koku sorunum olmadığından kendimi iyi hissetmek için duşa giriyorum
2 güne bir mutlaka girerim. Kendimi çok kirli hissediyorum saçlarımda çabuk yağlanma oluyor.
Ayriyetten bide kitap okudugum icin cikmam 45 dakika sürüyo
Nasiii kitap kız
Adana'ya yaz geldiği için her gün almak zorundayım.
2 günde bir alırım bazen canım sıkılınca da alıyorum
Olabildiğince kısa sürmesini istiyorum ülkemiz de ciddi bir şekilde su problemi olacak
Haftada 1 abla :( Napıyım sabun ve şampuan pahalı :(
Günde iki günde bir 10 dk ama foşur foşur suyla değil.
Duş almadığım gün iyi hissetmiyorum o yüzden hemen hemen her gün
1.5 günde. Yani bugün sabah yarın akşam sonraki gün yine sabah yaz aylarında hergun.
günlük duşumu alırım duş hayattır ya duş almadan yaşayamazki insan :)
Sabah duş aldıktan sonra 0 derecede dışarı çıktıktan sonra kafan donunca gelen pişmanlık 😂 Evde durana mis tabi
@Sarımsaklımayonezzz sabah bende işe gidiyorum ama acenteyi açıyorum kalkınca alınan duş kadar güzel bişey yok sonra eve gelip uyumadan önce duş alıp uyumak ayrı bir zevk :) :D
Evdeyken okey ben de seviyorum da migreni olan biri olarak hayatta duş alıp çıkmam sokağa
@Sarımsaklımayonezzz haklısın migren kötü gerçekten akşamdan alıcaksın o zmaan uyucaksın sabahta direk çıkıcaksın rahat rahat o da iyi olur :)
Evet ya migren çok zor
Hergun duş almadan yatağa girmem. Giren kadın da sevmem
Her gün duş alırım , tazelik hissi veriyor. bazen 2 defa dul alırım.
Günlük bol köpüklü 10 dakika uzun süre kaldığımda gına geliyor bunalıma giriyorum
yani günde bir gün garanti duş bazen 2 bazen 3 olduğu zamanlar da oluyor hassasım bu konuda biraz
Çevremdekiler kokuyorsun artık yıkan dedikleri zaman
Ben de her gün duş alıyorum Eğer duş almazsam kendimi çok rahatsız hissediyorum çünkü
Spor yaptığım için her gün günde 2 kez alıyorum spor sonrası şart oluyor bazen havuza gir çık yapıyorum yazları.
Hergün en az bir kere. Saçlarına hergün şampuan sürme duşta.
Pazar günleri ama normalde olunması gereken haftada 3 ya da 4
Ya bana niyeyse her gün alıyorum diyenler hic inandırıcı gelmiyor 😌 haftada 1 kez alıyorum, yeterli, zaten kokan birisi değilim, abartıp su israfı yapmaya gerek yok
Sen hemşire misin, aşağıda ameliyata girersem.. yazmişsinda
altında sen varsan sabaha kadar kalırım o duşta
Saçımı yıkadıktan sonra çok kötü olduğu için duş almak istesemde almıyorum. Genelde 4günde bir bazen haftada bir
Saçlarım yağlanınca hemen alıyorum
Hergün duş alırım. Bazen günde iki kez alıyorum.
2 3 günde bir malum havalar soğuk ve banyo dışarıda 😂😂
Hemen hergün spora gittiğim için
Terledigim için hep alıyorum
Her gün hemen hemen...
Evlisin normal
🙃 Doğru bakış açısı
Hergün yapıyor musunuz ki
Maksimum iki günde bir
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere
Kışın 1 gün arayla yazın bazen günde 2 kere.
Bazen günde iki ama genelde hergün
Haftada 7 garanti yazın 14
Aaaa kuflenmisim 😂😂😂😂😂
Bir uyanınca bir de uyumadan
2 günde bir, spor yapıyorsam bazen art arda
15-20 dakikada işimi görüyorum
25-35 dakika arasi
Sen neden 2 kere alıyorsun aceba?
Günlük alıyorum sporda terledigim için
Takıtılıyım 2 kez günde
bilmiyorum süre tutmadım
kışın 2 günde 1 yazın her gün