Güzellik & Bakım Melisa'nın yüzü güzel mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burnu falan muhteşem değil küçük değil ama yine de güzel mi sizce bu tip kadınlar? Ve güzelse sizce neresi güzel? Melisa'nın yüzü güzel mi sizce? Cevapla Fal Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 774 cevap paylaştı. Erkeklere sormak lazım cep boy diye geciyor bunlar kimi uzun kadin seviyor kimi minyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka bu kadın minyon değil ki Alaçatı_mavisi +1 yıl Melisayi kastetmedim genel olarak minyonlari dedim
nolifer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Genel olarak yüzü güzel değil bence ama mimikleri ve aurası aşırı çekici kılıyor bu kadını 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gözleri güzel ama Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Guzel bakana güzel. Çirkin bakana çirkin bu insana kalmış. Güzel bakan güzel görür çirkin bakan çirkin 😊 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Güzel de sevisiyor.. ama tam bir badboycu bu da genel olarak sevilen erkek gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sana ne kanka, lezbiyen misin? Memeni keserim senin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mememi kessen de olur minik zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dmdmdmdmd Yorumla
dilab34 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Güzellik herkeze göre farklıdır bence güzel değil ama farklı bi aurası var kadının bakışları keskin ve dikkat çekici 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gözleri güzel yüzü o nedenle güzel bi de dudak Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kötü diyen g4y olabilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neresi en güzel sence Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Göz, kaş, ben. Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Kuzenim buna aşık vallahi billahi 😄 0 0 Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Sevimli değil ama güzel 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bu kadın çok güzel bi şejilde bilmiyorum çekici 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Güzel ama çok donuk bir ifadesi var ruhsuz gibi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cıks 0 0 Yorumla
mesmerizing Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl aurasi var ya 2 1 Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl auran anlıyorsun Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Erkeklere sormak lazım cep boy diye geciyor bunlar kimi uzun kadin seviyor kimi minyon
Ne alaka bu kadın minyon değil ki
Melisayi kastetmedim genel olarak minyonlari dedim
Genel olarak yüzü güzel değil bence ama mimikleri ve aurası aşırı çekici kılıyor bu kadını
Gözleri güzel ama
Guzel bakana güzel. Çirkin bakana çirkin bu insana kalmış. Güzel bakan güzel görür çirkin bakan çirkin 😊
Güzel de sevisiyor.. ama tam bir badboycu bu da genel olarak sevilen erkek gibi
Sana ne kanka, lezbiyen misin? Memeni keserim senin
Mememi kessen de olur minik zaten
dmdmdmdmd
Güzellik herkeze göre farklıdır bence güzel değil ama farklı bi aurası var kadının bakışları keskin ve dikkat çekici
Gözleri güzel yüzü o nedenle güzel bi de dudak
Kötü diyen g4y olabilir.
Neresi en güzel sence
Göz, kaş, ben.
Kuzenim buna aşık vallahi billahi 😄
Sevimli değil ama güzel
çok güzel değil ama baya se. k. si
önden iyi yandan kötü
Aslı güzel kadın evet
gayet güzel bir kadin
bu kadın çok güzel bi şejilde bilmiyorum çekici
Güzel değil bence