Selamm🥳🥳
Daha önce Alex yaptırdım aradan 6-7 yıl geçti bi kaç bölgede tekrar oluşmaya başladı, sarı olunca buz lazer kesin çözüm olur denildi ama bilemedim. İkisi arasında fark nedir 🙄
Ve buz lazer fiyat olarak bir tık daha mı pahalı?
Selamm🥳🥳
Daha önce Alex yaptırdım aradan 6-7 yıl geçti bi kaç bölgede tekrar oluşmaya başladı, sarı olunca buz lazer kesin çözüm olur denildi ama bilemedim. İkisi arasında fark nedir 🙄
Ve buz lazer fiyat olarak bir tık daha mı pahalı?
Alexden saasma buz lazer resillik once bolgeye jel dokup atimm yapiliyor. Kill kokleri olmayan bolgede cikmaaya ve gurlesmeye basliyor. Azalma yok. Cogalma vr
benim de konustugum kiz arkadaslarim vr. Beyaz tenli jilet vurdukca cogaldigini ve kesin cozumu yokmus Devamli killarimizi aliyoruz. Dedi
Cevap
12Cevap
Buz lazer daha fazla kıl köküne ulaşıyor yani daha iyi
Anlaştım bugün ya buz lazere başlıyorum
alexin dökmediğini buz dökmez yine alex dene, ama tek tükse eğer iğneli epilasyon tavsiye ederim çok memnun kalırsın. y alex ya iğne. buz dökmüyor
valla ben ikisini de denedim, ben buğday tenliyim, buz bende işe yaramadı pek, dökmedi yani. keşke deneme atışı yapsaydın önce umarım para ödememişsindir. bi de buz lazerin kendi internet sitesinden bakarsan orijinal cihaz verdiği tüm bayiilikler görünüyor, senin gittiğin yer de buz lazer sitesinde var mı diye bi bak mutlaka..
kız kaç kere dicem adsidfxs alex beyaz tenlide daha etkili, neticesini de almışsın üstelik niye başka maceraya giriyosun ki bildiğinden şaşma bebişim. soprano ice buz lazere gittim ben yazık oldu parama
Benim bildiğim tek lazer duvara tuttuğumuz 😂
Benim bi bilgim yok hanımlar faha iyi bilir ama ben de okuyup öğrenmiş olurum
Açılın, ben doktorum.
Buz lazer daha fazla kıl köküne ulaşıyor, yüzey taraması daha geniş ve kesin sonuç. Biraz daha maliyetlidir.
Sarı olanları makina görmüyor
vajina için mi
Nerene yaptırmak istiyorsun
temiz ve kılsız bir vücut şart
buz en iyisi diyorlar.
Geçmiş olsun kardeşim
Bilgim yok
Buz acitmiyor
Bilmiyorum ki
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?