Sabahları makyaj yapmanız kaç dakikanızı alıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Sabahları makyaj yapmanız kaç dakikanızı alıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Merhaba
Öyle pek vaktimi almıyor. Zaten öyle aşırı makyaj yapan biri değilim. O yüzden yarım saatte yaparım makyajımı. Bir yere falan gidersem örneğin özel davetlere veya dışarıda işim falan olursa o zaman uzun sürer hazırlanmam birde makyaj yapmam tabi. Saatlerce sürmez yani bir yarım saat falan sürer anca hızlı hazırlanırım.
Hiç ilgi istemeyen akıllı uslu bir cildim var.. sağolsun... yedide uyanıp.. yüzümü sadece suyla yikayip saçımı tarayıp üstümü giyinip balkona çıkmam on beş dakika.. her sabah uykum açılsın diye.. yüzümde gevrek bir gülümsemeyle kulaklığımla dinlediğim' hayatı tesbih yaptim. salliyor muşummm' şarkısı eşliğinde.. çatıdaki cilvelesen güvercinleri izleyerek içtiğim kahve keyfim ve sigaram etti mi.. on beş dakika daha.. yedi otuzdaki servise çok rahat yetişirim 😊
Maşallah
😊.
🙃🙃
Genelde makyaj yapmam güneş kremi sürmek 2 dakika ancak alıyor. Günlük makyaj yapacaksam da 5 dakika. Genelde beni geciktiren ve zamanımı alan şey ne giyeceğime karar vermek.
0 dakika yapmıyorum çünküm
Eee insan güzel olunca makyaja gerek kalmıyor
Rica ederim dadlum 🙃
Cevap
4Cevap
Ben makyaj yapmıyorum
Her sabah yapmıyorum. Genelde yaptığım da, güneş kremi kullanmak ve sadece göz makyajı yapmak. Biraz renk gelsin diye yapıyorum onu da, maksimum 20 dakika sürer.
Her gün makyaj yapmıyorum sadece yüzüme leke önleyici ve güneş kremi sürüyorum ve dışarıya çıkıyorum. Benim cildim çok hassas olduğu için her ürünü kaldırmıyor
Makyaj yapmıyorum, bu yüzden hazırlanmam çok kısa sürüyor. İnsanların makyaja ayırdığı süreyle ben başka işlerimi hallediyorum.
Makyaj yapmıyorum güzel bir cilt temizliği cildime uygun nemlendirici üzerine de 50 kuaföre güneş kremi, bu kadar yeter
Özel günler dışında makyaj yapmam sadece dudak nemlendiricisi ve rimel kullanıyorum o da toplasan 1 dakika falan sürüyor. 😂
Görüşleri bir okudum da kendimi kötü hissettim şimdi jdhd benim 1 saat falan sürüyor
Genelde bi eyeliner bide nude parlatıcı surerim. Yapmadığım zamanlarda oluyor
İki senedir hiç yapmadığımı fark ettim şu an en fazla üç kez yaptım
Sabahları makyaj yapmıyorum genelde. Yapacaksam da ortalama 20 dakika kadae sürüyor
Aşırı makyaj yapmıyorum güneş kremi allık rimel fazlasıyla yetiyo bebek cildime 😂
Max 5 dakika anca bb krem sürüp çıkıyorum bide allık tamam
Bu aralar hiç makyaj yapmıyorum ama normalde 10 dk sürer
Bir rimel bir ruj birde göz altı kapaticisi kullanıyorum ortalama 15 dkmi almıyordur ya sanırım
Pek fazla makyaj yapmiyorum sabah yüzümü yıkar giyinir bi ruj surer çıkarım genelde
Çok makyaja düşkün biri değilim, makyajsız da çıkıyorum fark etmez
10 dakika çünkü yoğun yapmam tek sürme ve rimel bide nemlendirici arada highlighter sürerim bukadar
Günlük hayatta makyaj yapmıyorum, güneş kremi yeterli
Yapmiyorum günes kremi kullanirim, geneldede rimel ve dogal tonlarda ruj oda renklensin diye bakmli görünmek icin. En fazla 5 dkmi alir.
Makyaj yapmayanları tebrik ederim. Kendinizi eksik hissetmeyin:)
Makyaj yapmam pek ama yaparsam eğer 1 saatimi alır
Makyaj yapmıyorum ama bakım yapmak zamanımı biraz alıyor
Güneş kremi rimel ve ruj sürdüğüm için 5 dkmi almıyor
15 dk dan uzun sürmez sabah la alakasız makyajım. Daha uzun sürmez uzun süren makyaj oncesı cılde bakım bence herkeste
Çoğu an yapmıyorum ama 15 dakikamı alıyor yaparsam.
0. Sürekli makyaj yapan biri değilim. Makyaj yapmam da sebebine göre değişir süresi.
Boya badana yapmıyorum onun için bir dakikalık iş 🤷
Eskiden çok uzardı ama herhalde insan büyüdükçe daha az uğraşmak istiyor ya da belki sanırım insanın eli alışıyor bilemedim tam ama zamanın kısaldığı kesin
5dk allmaz arada kapatıcı uygularım sadece
Yarım saat bir saat arası değişiyor
30 dk o da eyeliner çekmekle geçiyor zaten
Yavaş yavaş yaparım, yarım saat falan
00 yapmadığım için vaktimide almaz
Makyaj kullanmayi sevmiyorum
En fazla 7 8 dk benim
Yaklaşık yarım saat.
Genellikle yapmıyorum
İyiymiş valla
Makyaj yapmıyorum
Yapmıyorum