Gerçekten böyle. Neden bazıları çok güzelken biz böyleyiz?
Keşke hiç oluşmasaydım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten böyle. Neden bazıları çok güzelken biz böyleyiz?
Keşke hiç oluşmasaydım
Sence sadece çok güzel insanlar mı sadece saygıya ve sevgiye layık? Çok güzel olmayıp estetik yaptıranlar da var. Ya onlar? Onları da dahil ediyor musun bu güzel kategorisine? Peki ya harika bir fiziği, yüzü olmamasına rağmen pırlantadan bile daha parlak kalbe sahip olanlar?
İnsanlara bakıp güzel değilim diyorsan sakın bu hataya düşme. Çünkü insanlar her zaman konuşur. Eğer onlara kulak asarsan hayatının hatasını yaparsın. Kendileri bir baltaya sap olamamış tipler, millete hepsini çok güzel yapmış gibi ahkam keserler. Sen de herkes gibi sevgiye layıksın
Ne kadar olumsuz bir bakış açısı, kendini geliştirebilirsin, maddi ve manevi her anlamda. Fiziksel güzelliğe bir şey diyemem, ‘Allah her şeyi en güzel yaratandır’ bu inançtayım. Kitap okuyarak derin bilgi sahibi olabilirsin, güzel yemek yaparak beceri öğrenebilirsin, müzik koleksiyonu yapabilirsin, hikaye yazıcılığı denenebilir, spor ile ilgilenip vücut ve duruşunu seksi hale getirebilirsin, mekan fotoğrafları çekip kendinle beraber paylaşım yapılabilir, farklı ülkeler ansiklopedisi ilgi çekici olabilir, arkadaşlarınla oyun oynayarak farkındalık yaratılabilir. Kötü düşünceleri kafanızdan atın, kimse seni böyle sevmez ve ilgi duymaz. Zaman önemli bir sermaye, yatırım yapmak için sağlığın yerindeyse durma çalışmaya başla.
Bende tam yakışıklı değilim, ama kendimi seviyorum. Kendini sevmeye bak, başkaları için yaşayamazsın. İllaki karşına düzgün biri çıkar seni sen olduğun için seven. Tip, güzellik hepsi geçici. Kafana takma derim. Dertleşmek istersen de beklerim ( art niyet aramayın! )
Merhaba
Bence böyle deyipte kendine haksızlık etme. Herşeyden önce kendini sevmeyi öğren. Eğer kendine saygın olursa insanlarda zaten sana saygı gösterir seni sever. Kendini bu kadar aşağılayıcı kelimeler kullanma. Her insan güzeldir ve her insan saygı duyulmayı hakeder. Sakın birdaha bu şekilde düşünüp kendine haksızlık etme. Kendini sev herşeyin ile.
Cevap
15Cevap
Dünyaya guzel olmak için gelmedik guzel kul olmak için geldik tabi gencler anlamazcestetikle bozulmuş kafalar güxellik algısindan baska hiç bisey değeri yok halbuki bakiş açısi iyi niet bile insanı guzellestirir guzel olupta bunlardan mahrum bircok kolay eriyen peynir türleri doldu sosyal medya😏
Neden kendi kendini aşağılıyosun sürekli kendine incitici sözler ediyorsun sen kendine böyle davranırsan söylersen başkası kim bilir neler söyler neler. Aşağılık pskilojisinden çıkmalısın tek zararı kendine verirsin çirkin kadın ya da erkek yoktur bence herkes güzeldir sadece farkında değildir. Sen kendini beğenmiyorsun diye herkes seni beğenmeyecek diye bir kural yok kendine çeki düzen ver böyle olmaz
Herkes güzel olmak zorunda değil. Allah öyle yaratmış. Yapacak bitşey yok. Ama gğzel değilim diye bakımsız gezmek de hiç doğru değil. Güzel olmadığını düşünüyorsan bile bakımlı olmalısın. Bakımlı ve temiz görünmen inan çok önemli erkekler için.
Güzellik göreceli
Birşejdir kalk kendin ıcın birşeylwr yap özguven oluştur yoksa çok harcarlar tatlım senı once kusurlarını kabul et gecılebılen kusurlarınıda onere et guzeelik sadece dıştan ıbaret degıl ınan bana
Kendini neden aşağılıyorsun hiç öyle düşünme eminim sende güzelsin sadece bazı süreçlerden geçiyor olabilirsin o şüpheye kapılıp kendini depresyona sokma sakın
Güzel olmadığını düşünüyorsan bol bol spor yap vücuduna şekil verebilirsin bu senin elinde fiziğin güzelse yüz güzelliği olmasa da çekici yanın olur tek güzellik yüz güzelliği değil
Güzellik algısı herkese gore farklıdır eminim guzel yanlarin vardir bunlari fark edip uzerine yogunlas
Her şey tip ve güzellik değil insanın başka özellikleri de var
Kaderimiz bu. Parayla halledilir ama. Bakım ve giyim işi çözer.
Neye göre güzel değilsin? Ne yaptım da sevilmeye layık değilsin?
Neden böyle düşünüyorsun ki herkesin vardır Bi kısmeti.
Maalesef ben de güzel değilim ve gerçekten çok güzel kızlar var. Bazı insanlar böyle oluyor napalım yani yaşamak istemesen de yaşıyorsun iyi kötü.
Bir tane önce kendini başkalarıyla karşılaştırmayı bırak lütfen, gel gör ki diğerlerinnden bin kat iyi olduğuna da çok eminim ben sen hiç merak etme.
Teşekkür ederim sende çok çok guzelsin
Her insan güzeldir... Önemli olan o güzelliği göre bilmektir
Saçmalama her insan güzeldir bence sen kendine bakmıyorsundur
G uzel değilsin diye
Bunlar ne aiaka
Türkçe meali ne zaman gelir
G uzel olmaman sevgi ve saygıyı hak etmediğin anlamına gelmiyor
Saygı tiple mi elde ediliyor?
Evet.
Benle hiçbir alakası yok bu düşüncenin kardeşim.
Ben birini sevdim saygı duymadı aşkıma bile
Ama benden güzelini sevmesede saygı duydu
Dışarıda da aynı şekilde çok örnek var insanlar böyle benim düşüncem değil.
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Karakterin güzel olsun hepsi geçici
Herkes güzel olmak zorunda değil
Aynen hiç oluşmasaydık keşke
Dimi ya
Keşke güzel olsaydık
Tatile giderdik en cool erkeklerle çıkardık herkes bizi isterdi...
Ay sendemi bursadasin
Yıldırımdayım
Mollaarap mahallesi
Sen neredesin
Sana yazamıyorum ki aşkım sen yazabiliyor musun
Dün istek attım
Tekrar attım
Biraz bakım yapsan aslında-
Aşırı bakımlıyım tam tersi aslında
Erkekler güzelliğe bakmıyor maalesef.
Kesinlikle bakılıyor
Güzel olmayan kızların hep sevgilisi var?
Tamamda o sevgilileri de çirkin yani
Yakışıklı birini mi istiyorsun?
Tabiki hayır benimle alakası yok bu konunun yakışıklı biri beni ne yapsın
O zaman dengin birini bulursun ve sevilirsin merak etme
Böyle özgüvensizlikle düzeliyor mu bu
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?