Güzellik & Bakım Alt dudagimin iki yaninda sislik var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aslinda bircok kiside var ama benimki asiri belli oluyor tam neresi anlatamiyorum ama gorselde gosterdigim yerler cok sis duruyor indirmenin veya ne biliyim goruntusunu azaltmamin bi yolu var mi? Alt dudagimin iki yaninda sislik var? Cevapla İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Bence yüz yapın öyle senin gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da olabilir aslinda Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Takılma o kadar Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Kilodan olabilir mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kilom aslina bakarsan fazla degil hatta az bile sayilir 1.60im 21 yasindayim 48 kiloyum Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Belki de yapısaldır Yorumla Soran +1 yıl Muhtemelen Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Göremediğim için tam bi tahmin yürütemiyorum üzgünüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence yüz yapın öyle senin gadası
O da olabilir aslinda
Takılma o kadar
Kilodan olabilir mi
Kilom aslina bakarsan fazla degil hatta az bile sayilir 1.60im 21 yasindayim 48 kiloyum
Belki de yapısaldır
Muhtemelen
Göremediğim için tam bi tahmin yürütemiyorum üzgünüm