Güzellik & Bakım 3 gün önce kıllarımı almıştım bugün lazer yaptırabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Daha henüz uzamadılar yeniden jiletleyemiyorum Güncellemeler+1 yıl Jiletle aldım 3 gün önce kıllarımı almıştım bugün lazer yaptırabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jiletle aldiysan kil kökleri hafif cikmistir oda lazer görebilir yaptirabilirsin. İlk defa mi gireceksin peki lazere 0 0 Yorumla
delikızın1i Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kökten aldıysan olmaz lazerin kökleri görmesi gerek yoksa bi işe yaramaz seansın boşa gider 😉 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Jilet Yorumla Soran +1 yıl Normalde seanstan hemen önce alınmalı ama bu sefer daha erken aldım yine de işe yrar mı Yorumla delikızın1i +1 yıl Çıkmadılarsa sorun olmaz ama uzamıştır 3 gün olmuş tam deri hizasında olmalı kökler ne kadar görünürse o kadar etkili Yorumla Soran +1 yıl Derisi hizasında evet Yorumla delikızın1i +1 yıl Sen bence yine de tekrar köpük jilet yap ne olur ne olmaz diye Yorumla Soran +1 yıl Kan revan içinde kalmayı da Yorumla delikızın1i +1 yıl Kızım kendini rendele demiyorum ki kdkdjsj Yorumla Soran +1 yıl He halloldu bu arada dndjssk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Jiletle aldiysan kil kökleri hafif cikmistir oda lazer görebilir yaptirabilirsin. İlk defa mi gireceksin peki lazere
Kökten aldıysan olmaz lazerin kökleri görmesi gerek yoksa bi işe yaramaz seansın boşa gider 😉
Jilet
Normalde seanstan hemen önce alınmalı ama bu sefer daha erken aldım yine de işe yrar mı
Çıkmadılarsa sorun olmaz ama uzamıştır 3 gün olmuş tam deri hizasında olmalı kökler ne kadar görünürse o kadar etkili
Derisi hizasında evet
Sen bence yine de tekrar köpük jilet yap ne olur ne olmaz diye
Kan revan içinde kalmayı da
Kızım kendini rendele demiyorum ki kdkdjsj
He halloldu bu arada dndjssk
Kıllar uzun muydu 😂
uzamadilarsa gerek yok
Koltuk altı okey aşşağı olumsuz
Yapma