Güzellik & Bakım Kız arkadaşımın bana giydirdiği kıyafeti beğendin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her gün bir kadın olarak yaşıyorum ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olacağım, transseksüel bir kadın olacağım Kız arkadaşımın bana giydirdiği kıyafeti beğendin mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Güzel sen beğenmedin mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşım onu aldattığım için beni bir kadın gibi yaşatıyor, bu aşağılayıcı Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Bacakların sütun gibiymiş yavrum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu normal, ben bir erkeğim, kız arkadaşım erkekliğimi mahvetti. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız arkim yakında sanada dayamak ister 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Neden? Yorumla
jsnsnsnsnsns Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok yakışmış 🥰 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim, bana inanır mısınız bilmem ama ben eskiden erkek gibi bir adamdım Yorumla amogori +1 yıl @jsnsnsnsnsns knk sehir neresi Yorumla jsnsnsnsnsns +1 yıl İnanırım:)Bende hetero bilirdim kendimi sonra yönelim kaymam varmış mesela:)Belli olmaz bu işler Yorumla Soran +1 yıl Evet, haklısın. 😂 Yorumla
morbiusss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Beyendim bacaklar müthiş tam bir sissy olmissun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu aldattığım için kız arkadaşım beni kadınsılaştırdı, erkekliğimi yok etti Yorumla morbiusss +1 yıl Cokmu mikti Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Seksi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel sen beğenmedin mi
Kız arkadaşım onu aldattığım için beni bir kadın gibi yaşatıyor, bu aşağılayıcı
Bacakların sütun gibiymiş yavrum
Bu normal, ben bir erkeğim, kız arkadaşım erkekliğimi mahvetti.
Kız arkim yakında sanada dayamak ister
Gerçekten mi? Neden?
erkek oldugunu bikmesem koyardım
Çok yakışmış 🥰
Çok teşekkür ederim, bana inanır mısınız bilmem ama ben eskiden erkek gibi bir adamdım
@jsnsnsnsnsns knk sehir neresi
İnanırım:)
Bende hetero bilirdim kendimi sonra yönelim kaymam varmış mesela:)
Belli olmaz bu işler
Evet, haklısın. 😂
Beyendim bacaklar müthiş tam bir sissy olmissun
Onu aldattığım için kız arkadaşım beni kadınsılaştırdı, erkekliğimi yok etti
Cokmu mikti
Yakışmış
Seksi
guzel