Saçlarımı asla bu renge boyamam dediğiniz bir renk var mı?

Saçlarımı asla bu renge boyamam dediğiniz bir renk var mı?
Merhaba.
Saçlarımı asla siyah renge boyam çünkü benim tenime asla yakışmıyor ve kendimi kezban gibi hissediyorum.😀🤣 Sarı saç benimle yıllardır bütünleşen bir özellik kendimi böyle seviyorum.
Merhaba,
Saçlarımı sarı veya kumral renk dışında hiç bir renge boyamam. bu iki renk de saçlarımın zaten doğal rengi olduğu için. bu yüzden de bunların dışında hiç bir renk e boyamam siyah da dahil. çünkü kendimi sarı saç dışında bir saç renginde hayal etmedim hiç bir zaman ve sevmeyeceğim için de muhtemelen boyayacağımı sanmıyorum. sadece zamanı geldiği zaman sarı renge ya da kumral renge boyayıp saçın rengini açabilirim biraz o kadar.
Saçlarımı boyamayı hiç düşünmedim bu renginden memnunum. Ben erkeklere farklı rengin yakışmadığını düşünüyorum siyah renk erkeklerin tek rengi, kadınlara farklı renkler daha çok yakışıyor.
Kızıl ve kızıl türevleri yapmadım yapmam. Artık renkli de yapmam ama eskiden yapmıştım. Sarışın olacağımı da hiç sanmıyorum bir daha. Kahve de böyle yetersiz gibi geliyor çarpıcı bir etki bırakmıyor. Siyaha devam :P
Cevap
7Cevap
asla demicem yoksa ilerde boyayabiliyorum o renge kdfjhvısk. ama şu an kullanmam dediğim tek renk sarı
kızıl kırmızı turuncu bakır tarzı o kadar kullandım ki nefret ediyorum her tonundan
Asla demeyeyim de platin sarısına falan boyatmak istemezdim.
Yok her renge boyarım şahsen ama tercih etmiyorum doğal rengi güzelken
Her renge boyarım valla sadece kızıl tercihim değilir
Sarı pempe mor bu renklere boyamam asla 😅😂 beyaz belki olabilir
Şu ten rengi çok hoş. Makyaj harici krem tarzı bir şey kullanarak, solaryuma girmeden buna yakın renk elde etmek mümkün mü ben çok beyazım da.
Sarıya ve kızıla boyamak istemem.
Sari tonlarina
asla gri renkleri yapmam ya da kırmızı falan
Boyarim tabii mavi mor yesil gibiler haric
Marjinal renkleri tercih etmiyorum. Siyaha aşığım.
Siyah kızıl , pembe , yeşil , koyu tonlar
Pembe büyükanne
Büyükanne 😄
Pembe gönlüm sendeye boyamam
Pembe 😂
Kızıl
Yeşil 😅
Kızıl
Pembeye asla boyamam
Bakir
Sarı
Hayır yok