delimisin cok narin duruyor benım ellerımde guzeldır hep ıltıfat alırım. eller yalan söylemıyor yasını hayatın zorluklarını gosterıyor gercekten. senın kı de pamuğ premses çokoprenses arasında kaldım :)
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elim kaç yaşında gösteriyor? Profilde yazan yaş doğru değil. Tahmin edebilir misin :)
fototdan anlasılması zor yaslandıkca ellerdekı gözenekler daha genısler ve benım yaslarda artık en sert ve en gergın halı oluyor. senın elın reısmden gördugum kadar 23 yasında en fazla
evet eller gercekten narın ve özeldır. ınsanların elıne dıkkat ederım öyle kı 3 dınde bıle ınsan elı ıle dua eder. eller ondan önemlıdır aslında ınsan ıcın. kalbınız kadar yumuşak, cıldınız kadar pürüsüz bır hayatınız olması dılegıyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evet güzel
Merhaba.
Ellerin güzel bakımlı ve narin duruyor.
delimisin cok narin duruyor benım ellerımde guzeldır hep ıltıfat alırım. eller yalan söylemıyor yasını hayatın zorluklarını gosterıyor gercekten. senın kı de pamuğ premses çokoprenses arasında kaldım :)
Elim kaç yaşında gösteriyor? Profilde yazan yaş doğru değil. Tahmin edebilir misin :)
fototdan anlasılması zor yaslandıkca ellerdekı gözenekler daha genısler ve benım yaslarda artık en sert ve en gergın halı oluyor. senın elın reısmden gördugum kadar 23 yasında en fazla
Oha birebir tutturmuş olman şaşırtıcı
evet eller gercekten narın ve özeldır. ınsanların elıne dıkkat ederım öyle kı 3 dınde bıle ınsan elı ıle dua eder. eller ondan önemlıdır aslında ınsan ıcın. kalbınız kadar yumuşak, cıldınız kadar pürüsüz bır hayatınız olması dılegıyle
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
ben teşekkur ederım. guzel ınsan..
Gayet düzgün ve uzun parmaklarin var. Piyano çalacak kadar uygun. Görsel olarak da çok güzel, kötü niyetlilere aldanma.
sacmalıyosun çok güzel ve bakımı ellerin parmakların uzun gibi ama oda estetiğini bozmuyor takıntı yapma
Bencede kalın ve uzun gibi yani parmakların uzun
Uzun değil ki tombik 😁
Tombik tombik
Benim elim daha güzel 😒
Çok güzel aynı soruyu ayak adı altındada görmek isteriz
Bence harika tırnak yapınız çok çekici hatta ayaklarinizda böyleyse çok şanslı olmalısınız
Bence gayet güzel. Peki, herhangi bir müzik enstrümanı çalıyor musun?
Hayır:)
Benim de böyle parmaklarım uzun olsa idi, rahatça gitar çalabilir idim.
Bence de kaba, cici parmak ben gidecem deyip duru
evet güzel eli güzel olanın başka yerleri de güzel olur
Bence ellerin güzel balık etli olabilirsin ondan kötü gelebilir bence tabi
Fırın küreği gibi maşallah. Yarın gel kürek olarak işe başla
Ellerin güzel ama o oje yapısını sevmiyorum pek
Ellerin çok güzel ama oje çirkin. Genelde o renk ojeyi 55 yaş üzeri sürüyor. Ama ellerin gerçekten çok hoş
Gerçekten güzel ellerin var maşallah 🥰
Güzel, gerçekten beğendim 🥰
Güzel shoplu gibi biraz tenin sanki
Fotoğrafın kalitesi düşmüş ondan olabilir
Olabilir belki ama güzel genel olarak parmakların falan iyi yani, Allah her şeyi en güzel şekilde yaratmış kendini sev
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 😇
Benim eller daha güzel
Ellerin böyleyse diğer yerlerin nasıldır tahmin etmek çok kolay 😍😂narin ellerin var 😘
bence güzel kadınsı gözüküyor
Bişey yok elinde normal ve bakımlı
O ne öyle ya mizrak gibi düşman makatina
Tırnaklar çok itici duruyor.
Vawww aşırı derecede güzeller.
Güzel
Güzell
yoooo gayet güzel
Evet hemde çok güzel tam tutulmalık
Gayet güzel ellerin
Kaba değil ellerin gayet güzel
çok güzel yalanır o parmaklar