Karşı cinste "dış görüşüne" önem verir misiniz?
Evet, önem veririm
Hayır, önem vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşı cinste "dış görüşüne" önem verir misiniz?
Elbette önem veririm ama kör kütük her şeyi dış görünüşe bağlamam, zeka, davranış ve fikirleri daha ön planda. Şu bir gerçek ki dışı ilgimizi çekmeyeni tanımak istemeyiz, görmeyiz bile yani dış görünüşe önem vermiyorum diyenler bana samimi gelmiyor.
Karşı cinsin dış görünüşüne önem vermeyeceğimi söyleyebilirim. Dış görünüşün iyi olması, insanların bizi beğenmesine yardımcı olabilir veya bizi çekici kılabilir ancak bunun hiçbir şey ifade etmediğini unutmamak gerekir. Bana göre kişilik en önemli özelliktir. Kişinin samimiyeti, arkadaş canlısı olması ve etrafındakilere karşı özverili olması öncelikli olarak dikkat etmem gerekenlerdendir. Ayrıca, ahlaklı olması ve konuşurken doğru seçimler yapması da önemlidir.
iç güzelliğe önem veririm. her zaman söylediğim inandığım bir cümle vardır eğer iç güzellik varsa dış güzellik ister istemez gelir zaten. içinin güzelliği dışına vurur daha doğrusu. yoksa içinin güzel olmadığı kötü olduğu birinin dışında ki güzellik dahi görünmez.
Yalan yok. İlk etapta dış görünüşe baksam da fakat sonradan içinin kötü olduğunu fark edersem, o zaman bir daha o kişinin yüzüne bakmam.
Cevap
30Cevap
Vermiyorum diyen yalan söyler. Uzun süreli ve gerçek bir ilişki de tabiki duygular daha önemli ama şunu kabul etmek lazım. Bir insanı ilk gördüğümüz an sadece dış görüşünü hakkında fikir sahibi olabiliriz.
hayır dış görünüşe önem vermem. yani benim için karakteri önemlidir. bu zamana kadar da fikrim değişmedi tüm insanlar aynı olduğu için beni de öyle sanıyorlar yani kendileri gibi. ama bu zaman kadar sırf güzelliğinden etkilendiğim diye bir kadına aşık olmadım ya da gidip açılmadım.
Hangi dış görünüşe önem vereceksin vücuda yapılmış 10 kilo boya ve ağdaya mı üzerine vücut göstertme olmayan kaportaya cila çekip piyasaya sürüyon iç kısma hiç bakamazsın ancak dış kısım görürsün o da boya badanalı
Veririm tabiki.
Herkes için önemlidir, beğenirsen devamı gelir ama sadece beğenmek bir şeylerin olmasına yetmez. Hiçbir şey tek başına bir anlam ifade etmez ama anlam ifade edebilmesi için ilk basamak tabiki dış görünüş.
dış görünüş pek önemli değilmiş. Peh yalancılar sizi yakışıklı olsun arzu uyandırsın iti olursunuz. Çirkin erkeğim bir Allahın kulu sevmedi herkesin dilinde yalanlar
Çirkin olduğunu düşünme bence. Kendini küçümseme.
öyle ama elimden bir şey gelmez. Kafamın arkası çok büyük değil. Burnum büyük kaşlar kalın tenim kötü daha ne olsun. Yeterli
Yanlış düşünüyorsun. Kaşları kalın, burnu büyük erkek çirkin olmaz. Gayet de erkeksi
öyle olmasa dışarda herkes çirkin demezdi
Kendi aşağılık komplekslerinden diyorlar emin ol
Her ne kadar kimi inkar edecek olsa da, karşımızdaki görünüş değerlendirmemizden geçemediğinde çoğunlukla onu diğer ölçütleri umursamadan direkt olarak elemeye meyil ediyoruz
dıl görünüşten kasıt benim için sadece bakımlı olması evet önceden kilolu insanlarla yapamam diyodum ama sonra bunun aslında benim için sadece cinsellik açısından önemli olduğunu düşündüm. Ama aslında bunun kişilerin zevkleri olabileceğini fark ettim. Ben daha çok bi ilişkide güven ve mutluluktan hoşlanıyorum bu beni daha çok çekiyo ama karşı cinsin yüzünü dahi yıkamayan birisi olması benim için katlanabileceğim bir şey değil.
Hayır diyen yalan söyler çünkü insan olarak fıtrat yaradılış olarak bı zevkimiz bı kafamızda kişi profili var değil mi o tip insanlara yönelir diğer kategori dışı kalanları huyları mükemmeldir olsa görmeyiz bu her iki cins içinde geçerlidir görüntü yaklastirir düşünce ve konuşma tarzın uzaklastirir...
Hayır diyen yalan söyler dışını sevmediğin insanın içinide merak etmezsin Aşık olabilirsin hoşlananilirsin sevemezsin sevgi zamanla oluşur sevdikten sonra dışı gözüne bile gelmez
Önem vermem , hislerimle hareket ederim, iç güzelliğine bakarım diyenler zaten beğenmedikleri tiplerle görüşmezler gerçek bu. Yakışıklı bir hurda toplayanla çay içsinler de görek.
İnsanın içi güzelse dışına yansır. Ben içiyle ilgileniyorum dolayısıyla içi güzelse zaten yansımıştır.
Şimdi önem vermeyen yoktur her iki cinsiyettte ama söyle diyebiliriz. Bazıları sadece güzelligi ön planda ister bazıları standart olsun der bazıları yarı yarıya der
Dış görünüşe önem vermem diyen 28 herife sesleniyorum biz biliyoruz yalanlarınızı
Haklısın vallah herkes önem verir kıvırmaya gerek yok
82 olmuşlar
Bilimsel olarak insanlar ile ilgili ilk İntiba ilk 8 saniyede oluşuyor u da İnsanların dış görünüşe verdiği önemi çok açık bir şekilde ortaya koyuyor
Vermem diyenler ne düşündü acaba 🧐
Beğenmediğiniz bir insanı tanımaya çalışmazsınız arkadaşlar
Öteki hali nefes moduna giriyor çok üzgünüm 😒
Kendi cinsimde de dış görünüşe önem veririm. Dış görünüşe önem vermeyen bir insan yok bence
Vermiyorum
Benim için aklı
Karakter i önemli güzellik boş
vermiyorum diyen yalan söyler. Herkes verir...
Niye vermiyim ki? dışını sevmiyorsam sı*ayım içine net yani.
Hayır vermem. Hislerimiz önemli benim için öyle.
20 li yaşlarımın başında önem verirdim ama şu an hiç önem vermiyorum
Kesinlikle önem veririm ben kendime bakıyorsam , giyime kuşama , konuşmama dikkat ediyorsam o da öyle olmalı
İnsanları dış görünüşü ile yargılamamalı
Kalp 'e bakılmalı ♤
Vicdan, merhamet... önemli !!!
Hayır önem vermem diyenlerin kendine saygısı yoktur onlar nefes alsın yeter kafasında insanlardır selamün aleyküm
Dışını beğenmediğimizin içini merak etmeyiz önce dıştan etkileniriz sonra dan kafalar uyuşur ya da uyuşmaz devamı gelir bu böyledir
Tabiki önem veririm sonuçta ilk dışıyla etkileşim kuruyosun
Dış görünüşünü beğenmediğimiz insanın içini merak etmeyiz.. klişe ama doğru
Önem verilir ama düşünce tarzı huyu suyu bu görüntü kalitesini bozabilir
Görüntü kalitesi derken antenden mi Çanaktan mi bahsediyorsun 🤣🤣🤣
@seni_seviyorum21 insandan
Haklısın ne diyim
iyi tamam seviyoruz falan yani de dışı da güzel olun yanii
Tabii ki de hayır.
hayır diyen yalanin ortasından geçer
Elbette İlk etapta önemli
Kesinlikle vermem, beni sevsin yeter.
E tabii beğenmem lazım bir şeyler yaşanacaksa.
Önem veririm ama hersey değildir
Evt önem veririm
Sadece dış görünüme bakmak yanlıştır
İçine sonra veririz önemi
Vermem diyen net bordo berelidir.
Vermiyorum diye yalan söyler
Vermem diyen yalancıdır
Evet veririm.
Kişiliğine önem vermeye çalışırım
Hiç önem vermedim
Ama sizin gibi güzel ve narin bayanı ancak delikanlı yakışıklı yiğit biri hakkeder
Teşekkür ederim
Rica ederim bir takipçim olur musunuz
Takibin için teşekkürler
Rica ederim
Özelden yazar mısın
Dış görünüş önemli
Evet beğenmeliyim
Veririm
Evet
Evet hemde çok
Evet
Evett