Bu cihazı aldım satan bayan satış üzerinden para kazanmasına rağmen philips fiyatı (10.000) önermeyip bu cihazı önerdi hem fiyat olarak uygun hemde başlık değişimi olarak daha iyi dedi Philipsin sadece adı var diyerek. Kullanmadım bilmiyorum aranizda kullanan memnun kalan var mı acaba? Ürünü görsele ekledim
Relux ipl 9750 lazer epilasyon cihazı kullanılan var mı?
Bu tarz yerlerdeki insanlar bazı markaların satışında ekstra mı kazanıyolarmış tam anlamıyprum da ama öyle bişi okumuştum o yüzden baika şeyler önerebiliyolar diye.
Merhaba canım ben iki hafta önce aldım 9 bin TL ye tüm vücut yaptım görünen kıllar kopmaya başladı kökten ilk denemeye göre çok başarılı ikincide sahada azalma olacak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bı kaç denemeden sonra yine yazarım❤️
Bende bu gün aldım bana da aynı şeyleri söylediler biraz kafam karışmıştı az önce ilk denememi yaptim şu an için iyi görünüyor umarim uzun süre götürür beni Philips i hiç kullanmadim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kullanan duymadım hiç internetten iyice araştırıp öyle almanızı varsa ona göre kullanmanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
Bu tarz yerlerdeki insanlar bazı markaların satışında ekstra mı kazanıyolarmış tam anlamıyprum da ama öyle bişi okumuştum o yüzden baika şeyler önerebiliyolar diye.
Aldıgınız cihaz belki de iyidir bilmiyorum.
İnşallah iyidir bakalım
Umarım
Merhaba canım ürünü kullandın mı bende alacağım aynısını bana da dediler. Ama hiç yorum yok kafam karıştı kullandın mı memnun musun
Merhaba canım ben iki hafta önce aldım 9 bin TL ye tüm vücut yaptım görünen kıllar kopmaya başladı kökten ilk denemeye göre çok başarılı ikincide sahada azalma olacak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bı kaç denemeden sonra yine yazarım❤️
Beğendin mi
Merhaba güncel yorumunuz. nedir acaba memnun kaldiniz mi?
Bende bu gün aldım bana da aynı şeyleri söylediler biraz kafam karışmıştı az önce ilk denememi yaptim şu an için iyi görünüyor umarim uzun süre götürür beni Philips i hiç kullanmadim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum
Ben 2 aydır kullanıyorum. Bazı yerlerde etkisini göstermeye başladı kıllarım baya azaldı.
Merhaba ürün için güncel yorumunuz nedir acaba memnunmusunz?
Ben aldım cihazı hatta fiyatı o zaman 9000 liraydı etkisini görüyoruz
Merhaba hala kullanıyor musunuz memnun msnz
Memnun musun bu cihazdan