Kızlar buz lazerde jel kullanmadılar ilk seansımda. Israr etmeme rağmen hiçbir şekilde sürülmedi. Üzerine bir de canım yandı bu sebepten dolayı çünkü. Özel bölgeye ısrarlarım sonucunda sürdürdüm ve çok rahat geçti. Buz lazerde jel kullanılmadığında orijinal olmuyormuş bunun sebebi makineden sebep mi yoksa jel sürülmediği için mi sadece ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eger makinenin başlığı soğuk ve buzluysa yeterince kullanmiyor bazilari ama genelde kullanirlar cildin daha az aci hissetmemesi icin keske baslamadan once kahit yaparken sorsaydin kullaniyormusunuz diye
Sürmüyor musunuz dedim gerek yok zaten makine buz başlıklı dedi. Sonra koltuk altında çok acı hissedince genital bölgeye geçince ısrarla sürmesini istedim ve sürdü sonra. Daha kolay geçti sürdükten sonra.
Yapan kişi tecrubesizdir yuksek ihtimal
Bir de üzerine benimle dalga geçti. Jel sürülmediği için kayganlaşmadı cihaz ve bu yüzden ben çok hareket ettim kız da bana Allah kocana sabır versin Allah annene sabır versin diye espri yaptı çıkışta annemi görünce de annem aynı şeyi söyledi oysa ki jel sürmediği için o sıkıntı yaşamıştım bugün gideceğim ve kendisini şikayet edeceğim zaten etmeli miyim bu arada?
Bence bi daha ki seansinda oranin işletmecisiyle konus elemaniniz bu şekilde yaptı diye ve onun seanslarima girmesini istemiyorum diye belirt daha tecrubeli baska birini versinler boyle olmaz sanki bedava yapıyoruz bazen insani parasiyla rezil ediyorlar cunku verdiğin parada bosa gidiyor
Bugün gideceğim eksik kalan bir yerim var onu yaptırmaya. Oranın sahibyle birebir konuşup bunu çözmesini isteyeceğim zaten dile getireceğim de şeyden çekiniyorum acaba her gittiğimde tavırları değişir mi hani sıkıntı yaşar mıyım diye bir düşünmedim değil çünkü ödemeyi yaptım geri de alamıyorum.
Acik acik konus evet
Jel surulmeden buz lazermi olur Allah aşkına
Bende aynı düşüncedeyim ama bana bunu başta belirtmemişlerdi seansa girdiğimde sürülmediğinde fark ettim
Bence baska biryerde yaptir mesela Dilan Polatda benim arkadasim buz lazere gidiyor memnun
İstanbul'da oturmuyorum maalesef
Ki tüm ücretini ödemiştim ödemesini yaptığım bir yere gidiyorum
Sadece İstanbul'da yokki hicmi araştırmıyosun bacim birsurur sehirde şubeleri var hangi sehirde bulunuyosan google arattir belki vardir
Odemesini yaptiysan gecmis olsun
Araştırdım maalesef bulunduğum il içerisinde yok
Ayrıca bir sorum daha olacak jel sürülmediği için mi orijinal olmuyor çünkü sanırım çalışandan dolayı yapılmadı genel olarak klinik jelsiz işlem yapmıyor
Keske daha guvelinilir bilindik bir yere gitseydin
Benim ablam oraya daha önce gidip işlem yaptırdığı için ve hala da devam ediyor o yüzden çok güzel de sonuçlar aldı güvendiğim için gidiyordum böyle şeyler yaşayacağımı tahmin etmemiştim sanırım çalışandan dolayı bir mağduriyet söz konusu
Aynen ama sen her gittiginde uyar ve söyle
Eger cok aci veriyosa eczaneden uyusturucu kremler kullan gitmeden 1 saat once sür oyle git lazere
Jel sürdükten sonra bir acı olmuyor jel sürmediği için canım acıyor zaten. Özel bölgeye ısrarlarım sonucunda sürdürmüştüm bugün de aynı şekilde gidip şikayette bulunacağım.
Aynen sessiz kalma boyle durumlarda
Bu arada benimle dalga geçti. Jel sürmediği ve kayganlaşmadığı için cihaz canım yandı ve sürekli hareket halindeydim bu yüzden de "evlendiğinde ne yapacaksın Allah kocana sabır versin Allah annene sabır versin" diyerek benimle dalga geçti. Çıkışta da annemi gördü anneme de aynı şeyi söyledi. Şikayet etmek istiyorum bugün sence etmeli miyim
Oha yani bunu bana dese buz lazeri kafasında eritirdim musteriyi memnun etmek icin ugrasmasi gerekirken ayarsiz konuşmuş eger dukkan sahibi degilse o kişi mudur falan varsa direk sikayette bulun derim
Sadece çalışan ve 21 yaşında olmasına rağmen 5 yıldır ben bu işi yapıyorum dedi anlamıyorum ben bu düşünceyi. Bugün şikayet etmeye gideceğim zaten ama bir düşünmedim değil çünkü acaba Bir dahaki seanslarımda bana farklı bir tavır sergilerler mi diye düşündüm?
Sergilerse sergilesin once edebi öğrensin umursama sessiz kaldikca bu tur insanlar tepene biner
Gidip konuşacağım. Keza gözlük bile takmadılar Ben istedikten sonra takıldı. Kişinin kendisi de eldiven kullanmadı ve gözlük takmadı çok saçma geldi bana açıkçası
Ayy hijende 0 Allah yardim etsin bacim valla zor
Ben dilan polata gidicem seneye insallah
Burada şubesi olsa ben de gitmek istiyorum da maalesef yok
Inaallah acilir Nez demirin şubesi var mı acaba oda güzel?
Bakmadım açıkçası
Dilan Polat gibi kaliteli oda
Dilan Polat Yeni açmış buraya çok yeni şimdi gördüm
Keske ona gitseydin
Buz lazer ile diğeri arasındaki fark nedir