Güzellik & Bakım Kıvırcık saçlılar bir bakabilir mii? Büşra___A Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar vigo başlık alıcam ama iki tip var hangisini önerirsiniz? Kıvırcık saçlılar bir bakabilir mii? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bununla saç nasıl kıvırcık yapılıyor hala anlamıyorum ve merak ediyorum 😅 0 2 Yorumla Büşra___A +1 yıl Bununla kıvırcık yapılmıyor benim saçlarım zaten kıvırcık sadece kuruturken bukleleri bozmasın düzgünce kurutsun diye kullanıcam Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Ben bunu saçı kıvırcık yapıyor sanıyordum 😅 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bende 1. görseldeki var. Gayet güzel yapıyor buklelerimi. 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. İkisi de iş görür ama içerisi derin olan daha güzel şekil verir 0 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl 2. Kullananlar memnun gördüğüm kadarıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bununla saç nasıl kıvırcık yapılıyor hala anlamıyorum ve merak ediyorum 😅
Bununla kıvırcık yapılmıyor benim saçlarım zaten kıvırcık sadece kuruturken bukleleri bozmasın düzgünce kurutsun diye kullanıcam
Ben bunu saçı kıvırcık yapıyor sanıyordum 😅
Bende 1. görseldeki var. Gayet güzel yapıyor buklelerimi.
İkisi de iş görür ama içerisi derin olan daha güzel şekil verir
2. Kullananlar memnun gördüğüm kadarıyla
Ben 2. yi kullanıyorum memnunum. Ama 1i hiç denemedim
Bendeki ikinciden memnunumm
Sağdaki
İlki uygun olur bence