Ya niye böylesiniz insani bir şey sonuçta dudak nemlendirici kullanmak 🤣🤣

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya niye böylesiniz insani bir şey sonuçta dudak nemlendirici kullanmak 🤣🤣

Yani bu konuda da bilgim yok ama eğer dudaklar için faydası oluyorsa yani dudaklar özellikler kışın kuruyabilir. o zaman bence nemlendirici olarak kullanılabilir tabi ki yani ruj ile hiç bir ilgisi yok yani sağlık sonuçta bu. kadın erkek fark etmiyor nemlendirici kullanabilirler renk katmıyor bir şey yapmıyor :D
Merhaba
Elbette sürebilir. Dudak balmı sadece kadınlar için özel üretilmedi ki. Yani erkeklerde kullanabilir normal bir durum bence. Zaten renksiz bir ürün ve ayrıca ruj gibi değil. Sadece dudak bakımı için üretilmiş bir ürün. Yani erkeğin kullanması gayet normal bir durum diye düşünüyorum ben. Ruj değil sonuçta bu dudak bakımı için üretilen bir ürün.
Erkekler biraz abartıyor bu olayı, alt tarafı krem gibi bir şey işte. Kabının şekli gereği psikolojik olarak ruj sürdüklerini hayal ediyorlar herhalde ama başka nasıl bir ambalajı olabilirdi?😅
Parmakla sürülen yuvarlak kutuda olanlar var ama parmakla sürüldüğü için bulaşabiliyor :D
Doğru
Cevap
33Cevap
Civcivim diyen birine bu yapılır mı be Mançolojist? 😂
Yanii sürer tabii ki ama bu formu ruja benziyor, başka şekilde de vardı bepanthol aslında aksjdhd Benim erkek kardeşim de sürüyor bepanthol 😂
Kendime almıştım onun buzdolabında unutmuşum, dudaklarım kuruyor dedi ben de buzdolabında dudak balmı vardı onu kullan dedim😂 zeytinyağı sürsün karışmicam hahshs😂
Ahahahah çok fenasın 😂
Gidip insan içinde dudaklarını yaya yaya surmiycek ya ne abartmış. Bir dahaki sefere blistex in kutu formunu kullanabilir, ruha benzemediği için de dert yapmaz onu öneririm.
Bn eşime bekarken alistrmistm hala da kullanio soğukta çok kötü oluo ve iyi ki alistrmissin dio soğukta bıçak kesig gbi yariliodu artk yarilmiyor dio sayemde kesfetti onu
Renksiz sonuçta kullanılabilir. Ruj görüntüsü yüzünden ön yargılı davranıyorlar sadece.
Make up zaaten normalde erkekler icin icaat edilmiş birşeydir kızlar erkeklerden make up denilen şeyi çaldı
Dudağın kuruduysa veya çatladıysa gayet normal bir alternatif kadın ve erkek olarak ayrım yapmayı gerektirecek bir durum yok.
Surebilir bunda kotu ne var renksiz olanlarini kullanabilir cok abarti surup parlattirmaz olur biter yani biraz abarti bi dusunce
Kendi mesajım gibi durum attım teşekkür artık opmem ne kizz
Ne durumu attın anlamadım niye atıyorsun ki🙄
Evet neden olmasın ruj bile sürüyorum ben sjsjsjsj
Bence sürmeli. Kardeşim de böyle sürünce öldüreceklermiş gibi davranıyor
Düşünsene otobüste adam çıkarıp bunu sürüyor 😂😂😂
Bence net sürmeliler hata kirazlı çok yakışıyor erkolara
Tabiki sürebilir kerimcana dönmekten korkuyolar heralde 😂
Hep sürerim ama bazıları dudaklarımı parlak gösteriyor
Erkekler de kullanıyor zaten hepsi rengarenk ruj gibi değil ki onların
ben yıllardır kullanıyorum dudağım kuruduğu için
Tabiki kullanabilir herkesin dudağı kurur nemlendirici balm tarzı şeyleri herkes kullanabilir
Eline kremi nasıl sürüyorsa dudağa da sürmeli😉
Renksiz sürebilirler bence evet. Kışın soğuk hava da dudaklar çok kuruyor gerçekten.
ben kullanıyodum bi tane yeşil renkli bi dudak nemlendiricisi. adını bilmiyorum ama
Sürebilirler bence herkes kullanabilir. Ama eşlerinin veya sevgililerinin yanında sürmesinler, yalnızken sürsünler sjdkfk
harbi erkekmiş bu ya 😂 kaçırma bence bunu şimdikiler hep gay
erkekler nemlendirici vs sürdüğünde neden kadına dönüşeceğini sanıyorlar acaba ://
Nemlendiricide cinsiyetin fark etmediğini düşünüyorum sonuçta dudak kuruması kızlara mahsus değil
Disarda calisir havasida doguk olur dudaklarin yanar ve catlarsa sürebilirsin tabiki
Ne alakası var tabi ki kullanabilir, bende fondöten bile var göz kalemim var
ben sürmem kendim karşıdaki farklı yöntemle sürebilir kaldösldla
dogru demiş zeytin yağı daha mantıklı
Yok tereyağı sürün 🤣
Yakışması mı daha önemli yoksa o dudakların kuruluktan, çatlamaktan kanaması ve bunun önlenmesi mi daha önemli?
Yaaa civcivim demiş çok tatlı 😅🥰🥰
🥰🥰💖
Sürebilir neden süremesin?
neden sürmesin ben polislere bile sattım
Hiç gerek yok öyle seyler3
Tabii ki sürebilir.
Sürsün kime ne zararı var
Soguk havalarda kullaniyorum 🙄
Elbette vardır kullanan
Dudakları çatlıyorsa kullanabilir
Hic sevmem boyle şeyleri ojeyi flan
Makyaj değil ki bu