- 1 yıl
Lazerin daha rahat olduğunu düşünüyorum ağdaya göre daha uzun süreli etki bırakıyor ama maliyeti daha fazla diye biliyorum. Genelde lazer tercih ediliyor rahat olduğu için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lazeri pek sağlıklı bulmuyorum, tamamen bitiş sağlamıyor zaten. Durum böyleyken sürekli olarak cilde bir işlem uygulamak, hele ki kıl köküne, bana pek mantıklı gelmiyor. Harici olarak ağda da sürekli deriyi çekiştirdiği için bir süre sonra faydadan çok zarar verir gibi. Ayrıca çok da zahmetli, zaman harcanan bir işlem.
01 Yorumla- 1 yıl
Lazer Ağda da 1 Tık Tehlikelidir
Ve Lazer Daha 1 Tık Yardım Eder
Tabi Senin Özel Bi Hastalığın Yoksa
Zaten Lazer, cilerin İlk Görevi
Sana Sorgu Al Rapor Soruyorlar
İçtiğin İlaçlar Var mı
Daha Önce Doktora Gittin mi
Şimdi Gidiyor musun
Ne Gibi Sorunun Problemin Hastalığın Varsa Bunun Beraberin de Doktor, un İle Birleşip Beraber Tedavi Ediyorlar
Sağlıklı Ve Güzel Olmak İstiyorsan
Biraz G Sıkıp Çileyi Çekip Sabır Edip Dua Edeceksin
Çeke Çeke Muradına Ereceksin
u
1 yılsağlık açısından ağda sanırım ama lazer daha rahat
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim Cora’mm 🌸
- 1 yıl
Rica ederimmm canımm❤😍
u
1 yılLazer daha sağlıklı ve kalıcı bence. zaten çoğu insan lazeri tercih ediyor.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- 1 yıl
Merhaba.
Lazer tüylerden tamamen kalıcı olarak 11 seans sonunda kurtulmayı sağlar. Ağda ise tüy köklerini inceltir. Bu yüzden lazer epilasyon kesin çözüm olup daha mantık işi gibi geliyor.
12 Yorumla- 1 yıl
8 seanslık kaydoldum. 6. Seansima giricem ve dediğiniz gibi tamamen kurtulma derecesinde bir şey olmuyor. Zaten bu işi yapanlar da söylüyor tamamen bitmesini beklemeyin diyorlar. Kıl kökü, biyolojik faktörler, genetik vs hepsi etken.
- 1 yıl
@Pandauzgunnnn kesinlikle
- 1 yıl
Ben görsele erimekle meşgulüm 😋 Şimdi kendime geldim, lazer daha iyi olsa gerek
42 Yorumla- 1 yıl
Aklımın başında olmadığı aşikar, soruyu dahi yanlış algıladım, sağlıklı mı diye soruluyor, ben iyi mi diye okuyorum, aklımın nerde olduğu da belli ya 😅 Sağlık benim alanım değil lakin duyduğum kadarıyla ağda daha sağlıklıymış, çünkü ağda sayesinde kıllar azalıyor ama uzuyor yine ve kılların çıkması, uzaması iyi bir şey sağlık için, neden iyi onu bilmiyorum 🙂 Ama lazer tüyleri tamamen yok ediyor ve uzama gibi bir durum da olmuyor lakin tüylerin uzaması sağlıklıymış, duyduğum kadarıyla ağda daha sağlıklı bu bakımdan
- 1 yıl
Olur öyle şeylerr😅😅😅😂
- 1 yıl
Aslında bunların ikisi de sadece estetik olduğu için "daha sağlıklı" değil ama lazerin iyi olduğunu duymuştum. Ben henüz yaptırmadım, şimdiye kadar sadece ağda yaptırdım ki ağda bile pahalı.
05 Yorumla- 1 yıl
@Rodri0108 Evet :( İşim olsa da pahalı gelir bana aslında. Her ay 900 TL kuaföre vereceğime kitap alırım.
- 1 yıl
@Rodri0108 Kendi kendine ağda yapmak o kadar kolay değil. Başkasının yapması gerekiyor. Hem görmek mümkün değil, özellikle bikini bölgesi için, hem bazı yerlere yetişmek de imkansız.
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ağda çekiştirip aldığı için hem daha can acıtıcı hemde daha kötü diyebilirim. Lazer ise daha etkili ve sürekli. Tertemiz olmak için lazer. Bir ara sakal üstü gittim kapandı bende gideyim en güzeli
04 Yorumla- 1 yıl
Demek yanakların ondan ötürü parlıyo abis🤔
- 1 yıl
@hmmmmmmmm_ Tam gitmedim ki :D benim yüzümde nur var :D
- 1 yıl
Bi de tam gitsen yüzüne bakılmaz ışıktan
- 1 yıl
Lazer Biraz Tehlikelidir
Ama Ağda dan Daha Saplıklı Olduğu Kesin
Ben 6,7 Aydır Kullanmaktayım dır
Sizlere de Uzman Prf Lazer Uzmanlarına Gitmenizi Öneririm00 Yorumla - 1 yıl
Ben lazer epilasyona gidiyorum ama buz lazeri daha çok öneriyorlar. Bende seanslarim bitince buz lazere başlamayı düşünüyorum
04 Yorumla- 1 yıl
Buz lazeri daha çok önerme sebepleri acısı diğerlerine göre daha az olduğu için. Bana sorarsanız en iyisi alexander 1 seans gidince 2 ay çıkmıyor. Bizzat ablamda denedik ama aşırı bir acısı var.
- 1 yıl
Şahsen benim de 6. Seansim ve ne yazık ki çok memnun kalmadım. Kıl koklerim de kumral olduğum için o kadar kalın değil. Belki gittiğim yerden kaynaklıdır bilemiyorum ama acısı o kadar dayanılmaz değil bana göre. Çok narin bir arkadaşımla da gidiyorum o da aynı şekilde çok acı hissetmiyor
- 1 yıl
Hangi lazer uyguluyorlar
- 1 yıl
Diyot
- 1 yıl
Lazer candır ya 2. Seansa gittim geçen çok mutluyum
15 Yorumla- 1 yıl
Öyle bende gidip seans ayarlicam. Bazı uzmanlar sağlıksız dese de umrumda değil 😂
- 1 yıl
Öyle söyleyen uzmanların lazere verecek parası yoktur ondan öyle demis olabilirler nerene gidiceksin
- 1 yıl
Kesinlikle😂
Tüm vücut gidicem - 1 yıl
Çok acıyo ama bu düşünceyle git biraz hafifler acısı ben acımaz diye gittim gördüm 😂😂
- 1 yıl
Acı eşiğim yüksek ya sorun olmaz :)
- 1 yıl
Lazerin sağlıksız olduğuna dair hiçbir kanıt yok ve ağdadan bin kat daha acısız ve kesin bir çözüm sunuyor. O yüzden lazer diyebilirim.
00 Yorumla - 1 yıl
Lazer acısız ve ağda kadar zahmetli değil.. ama parasıda ona göre acılı :) ama sağlık konusu çok hakım olduğum bir konu değil
00 Yorumla - 1 yıl
Lazer yaptırmak istiyorum ben de fakat kim yapacak 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Ben yapiyim
- 1 yıl
@Nazar1111111 var mı öyle becerilerin
- 1 yıl
Lazere gidiyorum çok umrumda değil umarım sağlıklıdır
00 Yorumla Bacaklara ağda iyi gelebilir ama hassas yerleri tahriş ediyor bence. Lazer en iyisi.
00 YorumlaTabiki lazer epilasyon daha mantıklı hem batık olmuyor daha pürüzsüz bir cildin oluyor hemde ağrısız acısız oluyor ve sonuçta gerçek çözüm oluyor
00 Yorumla- 1 yıl
ağda kısa vadede cildin hassas değilse zararlı olduğunu düşünmüyorum fakat uzun vadede deri sarkmasına sebep olabilir
00 Yorumla lazer. ağda bi sure sonra tahris eder, sarkmalara sebep olur
00 YorumlaAğda bence. Lazer evet temiz oluyor ama çok pis yakıyor
00 Yorumlaİkisine de hiç ihtiyaç duymadım çok şükür
00 YorumlaBen lazere gittim yüzde 70i gitti
00 Yorumla- 1 yıl
Sağlığı bilmem lazer daha iyi
00 Yorumla - 1 yıl
ablacım yaş kaç
00 Yorumla - 1 yıl
Ben tüy dökücü Krem kulaniyorum
00 Yorumla Lazer yap kurtul
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. Lazer daha kolay