Kalıcı yaptım ama kalıcıda el yatkınlığım normal kadar iyi değil. Kalın mı yapmışım? Kalınsa tırnağım yıpranabilir. Ona göre çıkaracağım çünkü. Anlayan kadın arkadaşlar bir yorum yaparsa flat white ısmarlarım halfllslls ☕️☕️

Kalıcı yaptım ama kalıcıda el yatkınlığım normal kadar iyi değil. Kalın mı yapmışım? Kalınsa tırnağım yıpranabilir. Ona göre çıkaracağım çünkü. Anlayan kadın arkadaşlar bir yorum yaparsa flat white ısmarlarım halfllslls ☕️☕️

Olmamış fazla kalın
Fikret hocanın borçlar kitabı kadar falan mı yani halvllflsllwldks
Hayır ahmet kılıçoğlunun borçlar geneli kadar kalın
Ahaahashhasj
Ahhshshsa
İşin uzmanı olaraktan bence kalın olmuş... bu tür tırnaklar eskide kaldı, şu an trend olanlar ince uzun ve sade renkler... yinede senin bileceğin bir durum güzelim, kendine yakıştırıyorsan no problem 😎✌🏻
Bu çıkarıp ince yapsam hemen zarar görür mü
Bugün sabah yaptım
Cevap
11Cevap
Ojen harika olmuş aşko sdfsdf şaka yapmıyorum geleceğimden daha parlak görünüyor, kırmızı rengi de harika olmuş bence, yani ben çok beğendim
Evet kalın olmuş maalesef. Kalıcı ojeler normalde de kalın biraz normale göre ama seninki fazla kalın olmuş.
duvar boyar gibi boyamisin ortmenim kaç kat boya var o tirnakta
Saymadım sayamadım
Olmamış abla bu yaaaa :( Sen pamuğa aseton dökmeye başla :(
Pamukla çıkmıyorki ya🥲🥲
O zaman tırnağını çektirip yeniden çıkmasını bekleyecen abla :( Yapacak bir şey yok :(
Kökten en temizi evet… sorunları çözme şeklim
çok kalın atmışsın yaaa bu işi ustasına bırakmak lazım 😂😂
Hiç olmamış. :/ İnce olmalıydı. Bu ellerle kupa tutamazsın.
kısa tırnaklar çok "itici" geliyor artık yaw neden acaba?
Hocm kırmızı coksel olmuş. Barmaklarin gelecegimden daha parlak gözüküyor xndjdjfjjsjdjd
Boyayı fazla kullanmışsın
Malzemeden çalmam
Rengi çok hoş ama kalın olmuş mlsf
Aşkom sen kalın diyorsan kalındır kesin inanıyorum sana halvlskkcks
Neden kesin inanıyorsun ahsbdndhs
Sebebi uzun hikaye
Anlat anlat ders kaynasın
Kalınlıktan dolayı kaba duruyor biraz
İyi görünüyor aslında
Yapan kes gibi yapmis
Şık k
Güzel olmuş hocam