Güzellik & Bakım Favori cilt bakımı uygulaman hangisi? nüktelidilberFenomen Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 beni tabii ki kağıt kağıt maskeler <3 Favori cilt bakımı uygulaman hangisi? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MaxwellinDinozoruFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Merhaba. Kağıt maskeler, dudak maskesi ve nemlendirici favorim. Gece bakım rutinine bayılıyorum. 💙 0 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Peeling sonrası tonik ve nemlendirici etkisine bayılıyorum. Bu kağıt maskeler hakkında hiçbir fikrim yok işe yarıyorlar mı gerçekten? 0 5 Yorumla nüktelidilber 6 ay nemlendirme özellikli olanlardan memnumun, dinlenmiş ve yumuşamış bir cilt etkisi bırakıyor. Yorumla IşıLLL34 6 ay Önerebileceğin bir marka var mı? Deneyeyim bende. Yorumla nüktelidilber 6 ay Garnier nem özellikli olanların hepsi çok güzel, göz altı maskelerini de beğeniyorum, C vitaminli olanları. Bazen gratisin markası olan bee beautynin maskelerinde de alıyorum ama onlar çok ıslak oluyor ve yüzüme uymadı gibi Yorumla IşıLLL34 6 ay Teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka bir deneyeceğim bende 🌸🌸 Yorumla nüktelidilber 6 ay rica ederim <3 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 23 6 ay En sevdiğim tonikten sonraki nemlendirici hissi.. Pamuk gibi 🌸 1 1 Yorumla nüktelidilber Yeni 6 ay değil mi yaa en güzeli Yorumla
sheistug Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yüz temizleme yağı ve yüz temizleme jeli + nemlendirici 😄 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 308 cevap paylaştı. Peeling ve nemlendirici serum. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzellik merkezinde derin bakım 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 36 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. kadını mumyalamışlar lan 😂😂 0 2 Yorumla nüktelidilber 6 ay kağıt maske o :) Yorumla zirkonn 6 ay hayır tutankamonun mumyası bu 😂😂 töbe bismillah dirilcek nerdeyse çok canlı bakıyo 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba. Kağıt maskeler, dudak maskesi ve nemlendirici favorim. Gece bakım rutinine bayılıyorum. 💙
Peeling sonrası tonik ve nemlendirici etkisine bayılıyorum. Bu kağıt maskeler hakkında hiçbir fikrim yok işe yarıyorlar mı gerçekten?
nemlendirme özellikli olanlardan memnumun, dinlenmiş ve yumuşamış bir cilt etkisi bırakıyor.
Önerebileceğin bir marka var mı? Deneyeyim bende.
Garnier nem özellikli olanların hepsi çok güzel, göz altı maskelerini de beğeniyorum, C vitaminli olanları. Bazen gratisin markası olan bee beautynin maskelerinde de alıyorum ama onlar çok ıslak oluyor ve yüzüme uymadı gibi
Teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka bir deneyeceğim bende 🌸🌸
rica ederim <3
En sevdiğim tonikten sonraki nemlendirici hissi.. Pamuk gibi 🌸
değil mi yaa en güzeli
Yüz temizleme yağı ve yüz temizleme jeli + nemlendirici 😄
Peeling ve nemlendirici serum.
Güzellik merkezinde derin bakım
kadını mumyalamışlar lan 😂😂
kağıt maske o :)
hayır tutankamonun mumyası bu 😂😂 töbe bismillah dirilcek nerdeyse çok canlı bakıyo 😂😂
Denemedim hiç