Güzellik & Bakım Hangi yüz daha güzel sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangini beğendiniz? Oval yüz Yuvarlak yüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi yüz daha güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Yuvarlak yüz 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yalan söylemeyen insanın yüzü ile yalan söyledikten sonra bana bakmaya yüzü olmayanın yüzü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisi de güzel kadınların ama kemikli olan oval daha hoş gibi bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İki şıkka da aynı kişinin fotosunu koyup yuvarlak mı oval mi diye sormakta ne biliyim 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevabım yuvarlak bu arada Yorumla Soran +1 yıl Aynı kişi değileer Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oval daha karakteristik geldi, bilemiyorum 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oval. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yuvarlak yüz
Yalan söylemeyen insanın yüzü ile yalan söyledikten sonra bana bakmaya yüzü olmayanın yüzü
İkisi de güzel kadınların ama kemikli olan oval daha hoş gibi bilmiyorum
İki şıkka da aynı kişinin fotosunu koyup yuvarlak mı oval mi diye sormakta ne biliyim
Cevabım yuvarlak bu arada
Aynı kişi değileer
Oval daha karakteristik geldi, bilemiyorum
Yuvarlak
Oval
Oval.