Marjinal renk ojeler itici midir?

Merhaba. Alışılmışın dışında renkler olduğu için dikkat çekiyor ister istemez. Genel olarak siyah, nude tonlar, bordo tercih ediliyor. Sadece oje rengi olarak değil de makyaj konusunda da simli ışıltılı ve ya gotik tarz dikkat çekiyor klasik düzeni yıkmak gerekli. 💪 fsvzc Koyu yeşil oje rengini ben de severim. 💚
Yıkıcaz💅💃🏻💪
Ben çok seviyorum yani bence güzel bir renk kadınlara çok yakışıyor, zaten sana yakışmaması imkansız kanks dsfsdf :D
Teşekkür ederim knksss❤😂
Rica ederim kanks gerçekler <3 :D
Bence yerine ve kişiye göre, kombine göre vs. değişebilir.
Hımm😝😝
sahadafasd dile bak dile
Ne varmış dilimdee😝😂😂😂😂
Hiç ben yeşil sanmıştım kırmızıymış asjkdsad
Kanım yeşil ama biliyor musunnnnnn damarlarım öyle gözüküyorrrrrr😂😂🤣🤣
Yok ya daha neler sjkds mavi değil yeşil yani :D
😂ışığa göre değişiyor rengi
e bu benim kafaya benziyor :D
😂😂öyle denebilir
Benim kafa senin kan :D güzel fjsdaasf iyi işte ojeyle uyumlu olmuş bir taraflarını kesince renk katarjk asdsd
Demi dünyaya renk gelir😂😂
Yeşil yeşil :D kıyafeti de yeşil yap tamam işte :D
Hemen trendyola giriyorum xksnxnns
jsdhasfss Green Girl. d
Eig için teşekkürlerrr💫😄
Ricallarr garezmm🐥
Cevap
42Cevap
Hayır itici değil ben seviyorum 💅
Hayır tam tersi mükemmel duruyor
Ama iddalı bir renk
Demiii🤤
💚
İtici değil aksi çok tatlı 😂 Sarı turuncu ve yeşilim var bazıları "bu renk ne" modunda olsada ben keyif alıyorum.
Ay bende bende çoksel oluyorlar 😂 bu ne diyenlere de çakasım geliyor
Bilmiyorum da bu kadının elleri itici geldi gözüme 😅 ben sevmiyorum marjinal renkleri daha çok french, bordo, beyaz, nude tonlar
Her türlü oje el güzel olunca hoş duruyor bence ya😅
Evet kadının eli çok kötü
Zevkler renkler meselesi
Ben böyle canlı renklere bayılıyorum. Bir de yeşil renkte. Müthiş yakışmıştır sana da eminim. 😄
Teşekkür ederim canımmm🐦
Yanlış emoji ckskckd
Ahahah no problem. 😂
Ne demekkk 🌸
Bu tamamen kişisel tercihlerle ilgilidir. Kimileri marjinal renkleri tercih ederken, kimileri daha klasik renkleri tercih edebilir. Önemli olan kendinizi rahat hissettiğiniz ve beğendiğiniz ojeleri kullanmanızdır. Başkalarının hoşuna gitmeyebilir ama sizin kendinizi iyi hissetmeniz ve tarzınızı yansıtmanız önemlidir.
Çok güzel oluyor kardeşim hele sana ki ne yakışmıştır
Teşekkür ederimmm😊
Bu arada çok güzel renk. Pastel 351 354'e bak kesinlikle.
Teşekkür ederim bakimm hememnn
Rica ederim. Resimdeki senin elin değil değil mi?
Hayır, fake.
İyi bari. Öneri istersen not aldığım renkler var bu arada.
Olur. Numaralarını markalarıyla söylersen bakabilirim. Teşekkür ederim
Tamamdır bakacağım. Bu ikisini beğendin mi?
Pastel Muse 366, pastel 169, pastel 241,
Şu anlık bunlar var. Biraz daha vardı ama bulamadım. Bulursam yazarım.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Bir şey olursa yardım etmeye çalışırım. Manikür pedikür falan biliyorum. 😂
😅😅
Erkek olarak bunları bilmek garip gelmiştir herhalde. 😅
Marjinal renkleri çok severim, günlük hayatımda da hep tırnaklarımda kullanıyorum. İtici bir yanı olduğunu düşünmüyorum...
İtici değil ama çok göze çarpıyor, tabi güzel, kötü orası kişiye göre değişir.
İtici olup olmadığına karar verecek ortak karar merciy yok, zevk meselesi. Ama risklidir.
Ten renginize uyumu, tırnağınızdaki kusurları açık edip etmemesi önemlidir.
Merci* klavye hatası.
Kurbağa yeşilini andiriyo sevemedim🤪
Tırnaklarımı gör çokda güzel duruyor hıh💅
Onu daha sabah sildim ckskckdk
ben sevmiyorum sevene sonsuz saygım var onlar cıvıl cıvıl sevebilir benim senelerdir sürdüğüm tek bir bordo bir de kırmızı
Bence itici olmuş. Daha koyu renkler kullanabilirdin. Birde elin sahibi çok zayıf ve yaşı büyük birisinin eline benziyor. Bunu dedimmi kesin benim el değil diyeceksin 😊
Ne alaka resmi googleden aratıp öyle konuş
tamam kızmayın sakin olun 😊
Tırnak yapısı ve kişinin giyim tarzıyla da alakalı bir durum. Bazısında çok absürt dururken bazılarında çok tarz olabilir
Gayet güzel. Kuaförde ben de bir keresinde sürdürdüm ve kaç yaşındaki annemin bile hoşuna gitti.
Ben kombinleri uygun ojeler tercih etmeyi daha çok seviyorum. Eğer bu tonlarda bir kıyafet giyilecekse itici durmaz
Ojeye odaklanmalarından çok ellerin uzunluğına odaklanmıştır oje rengi bence de kötü de
O el benim elim değil kckkskxx
He senin el olmadığından bir yorum yapamam o zaman :)
Çok sağol ockskxkx ellerim o kadar kötü değil 😂
Bilemem orasını görmediğim için xD
Ellerim o kadar kötü değil demissin ama eller çok güzel:))) kimin oldugunun önemi de yok zaten
Renge düştüm tutun elimden
Ver elinii 🤝ckskxjsj
Sağol balam🤝
Bence çok güzel canım
Teşekkür ederimm❤
En İyi Cevap