• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Hangi sabun daha doğal?

mrcasual
mrcasual Takip Et
FenomenXper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Açıkçası sıvı sabun kullanmayı sevmiyorum. Doğal bir içeriğe sahip bir şey arıyorum.

Hangi sabun daha doğal?
Hangi sabun daha doğal?
Sevgi Soruları Sabun Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Selam KScan! Duyduk ki yardıma ihtiyacın varmış, aklına takılan soruları cevaplamaya geldik.

En İyi Doğal ve Organik Sabun Önerileri

Doğal sabun, tamamen doğal ve bitkisel bileşenlerden yapılan bir sabundur. Doğal sabunların üretiminde kullanılan malzemeler, bitkisel yağlar, özler, esansiyel yağlar ve doğal renklendiriciler gibi doğal bileşenlerdir. Sentetik veya kimyasal bileşenler içermezler.

Organik sabun ise, organik tarım yöntemleri kullanılarak yetiştirilen bitkisel bileşenlerden yapılan bir sabundur. Organik sabunlar, hormonlar, pestisitler ve sentetik gübreler gibi zararlı kimyasallar kullanılmadan üretilirler. Organik sertifikasyon sürecinden geçmiş olmaları gerekir.

Her iki sabun türü de insan sağlığına zararlı kimyasallar içermeyen, çevre dostu ve sürdürülebilir bir alternatif olabilir. En iyi doğal ve organik sabun önerileri ise şu şekildedir;

1. Lavanta Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Lavanta sabunu, lavanta bitkisinin yağı veya özütü ile yapılan sabun türüdür. Lavanta bitkisi doğal bir antiseptik, anti-inflamatuar ve antioksidan özellikleri olan bir bitkidir. Bu nedenle, lavanta sabunu da birçok fayda sağlayabilir. Lavanta sabunu, cildi temizler ve nemlendirir. Lavanta yağı, ciltteki tahrişleri azaltabilir ve sivilce, egzama ve mantar enfeksiyonları gibi cilt problemlerine iyi gelir.

2. Isırgan Otu Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Isırgan otu ile yapılan doğal bir kalıp sabun, ciltlerde dünyalar kadar fark yaratır. Isırgan otu doğal sıkılaştırıcı ve onarıcı özelliklere sahiptir; böcek ısırıkları, su çiçeği ve hatta egzama gibi yağlı ciltlerin neden olduğu kuru, kaşıntılı ve iltihaplı cilt problemlerinin tedavisi için birebirdir.

3. Kükürt Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Kükürt sabunu, içerisinde kükürt bulunan bir tür sabundur. Kükürtün antiseptik ve antifungal özellikleri bulunur, bu nedenle ciltteki bakteri ve mantarların büyümesini engellemeye yardımcı olabilir. Bu özellikleri nedeniyle özellikle sivilce, egzama, mantar enfeksiyonları ve kepek gibi cilt sorunları için kullanılabilir.

Kükürt sabunu, normal sabunlara göre daha güçlü bir kokuya sahip olabilir ve cildi kurutabilme eğiliminde olabilir. Bu nedenle, hassas ciltli kişiler veya cildi kurumaya eğilimli olanlar için uygun olmayabilir.

4. Bıttım Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Bıttım sabunu, menengiç yağından elde edilir. Özellikle saç dökülmesi, kepek, egzama ve sedef gibi saç ve cilt sorunlarına karşı kullanılan doğal bir çözümdür. Sabun, içerdiği yağlar sayesinde saçları besler, kepek ve saç dökülmesi gibi sorunlara karşı etkilidir. Ayrıca, ciltteki ölü derileri temizleyerek cildin daha temiz ve sağlıklı görünmesini sağlar.

5. Defne Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Mitolojide "Güneş Tanrısı" Apollon'dan kaçan su perisi Daphne, ağaca dönüşünce bir efsaneye dönüşmüştür. Bu ağacın meyvesinin yağı ile üretilen defne sabununun birçok faydası vardır. Binlerce yıllık bir geçmişe sahip olan defne sabunu Anadolu'dan tüm dünyaya yayılmıştır. Defne yaprağından elde edilen yağ kuvvetli bir yağ olduğu için seyreltilerek kullanılır. Antibakteriyel ve antimikrobiyaldir.

Defne sabununun birçok faydası vardır. Saç dökülmesini yavaşlatmaya yardımcı olur.
    Saçların yumuşak ve parlak olmasını sağlayarak kolay taranmasını sağlar. Cildinizdeki nemi dengelemeye yardımcı olur.

6. Vanilya Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Vanilya sabunu, genellikle vanilya özü veya vanilya yağı içeren bir sabundur. Vanilya, tatlı ve zengin bir aromaya sahip bir bitki özüdür ve kozmetik ürünlerde yaygın bir bileşendir.

Vanilya sabunu, cildi temizlerken aynı zamanda nemlendirir ve hoş bir koku bırakır. Ayrıca antioksidanlar bakımından zengin olduğundan cilt sağlığına faydalı olabilir. Bununla birlikte, bazı insanlar vanilya sabununun cilt kuruluğuna veya tahrişe neden olabileceğinden endişe edebilirler, bu nedenle herhangi bir yeni ürünü kullanmadan önce önceden bir test yapmak önemlidir.

7. Ardıç Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Ardıç sabunu, ardıç ağacından elde edilen doğal bir sabundur. Ardıç ağacı, çoğunlukla Avrupa ve Asya'da yetişen bir ağaç türüdür ve geleneksel tıbbi kullanımları vardır.

Ardıç sabunu, cilt bakımı için kullanılır ve özellikle yağlı ciltler için faydalı olabilir. Ardıç yağı, cildi temizler ve cildin doğal yağ dengesini korumaya yardımcı olur. Ayrıca, ardıç sabunu, cildin nem seviyelerini korumaya yardımcı olur ve ciltteki tahrişleri azaltabilir.

Ardıç sabunu ayrıca saç bakımı için de kullanılabilir ve kepeklenmeyi önleyebilir. Ayrıca, ardıç yağı saçı besler ve saç derisini canlandırabilir.

Ancak, bazı kişilerin ardıç sabununa karşı alerjisi olabilir, bu nedenle kullanmadan önce bir doktora danışmak önemlidir. Ayrıca, ardıç sabunu, gözlerden uzak tutulmalıdır ve yutulmamalıdır.

8. Yosun Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Yosun sabunu, cilt temizliği için kullanılan bir sabun türüdür. Yosun, deniz ve okyanuslarda doğal olarak bulunan bir bitki türüdür ve cilt bakımı için birçok faydalı özelliği vardır.

Yosun sabunları genellikle yosun özleri, deniz tuzu, gliserin ve diğer cilt dostu bileşenler içerir. Yosun, cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olur ve cildin daha sıkı ve daha genç görünmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, yosun sabunları cildi temizlerken ölü cilt hücrelerini de giderir ve cildin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar.

Yosun sabunları, normalden yağlıya kadar değişen tüm cilt tipleri için uygundur. Ancak, özellikle kuru ciltlerde kullanıldığında ekstra nemlendirici bir losyonla tamamlanması önerilir.

9. Kayısı Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Kayısı sabunu, kayısı özleri ile yapılan bir sabundur. Kayısı özleri, cildi besleyen ve nemlendiren doğal bir bileşendir. Kayısı sabunu, hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Kayısı sabunu, cildi temizlemeye ve arındırmaya yardımcı olurken aynı zamanda cildin doğal nem dengesini korumasına yardımcı olur.

Ayrıca, kayısı sabunu, cildin yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Kayısı sabunu, doğal ve organik malzemeler içerdiği için genellikle ciltte olumsuz etkilere neden olmaz ve doğal bir seçenek olarak tercih edilir.

10. Papatya Sabunu

Hangi sabun daha doğal?

Papatya sabunu, cilt için yatıştırıcı ve sakinleştirici özelliklere sahip olduğuna inanılan papatya özü ile yapılan bir sabun türüdür. Papatya ayrıca antienflamatuar ve antioksidan özellikleriyle bilinir ve bu da onu cilt bakım ürünlerinde popüler bir bileşen haline getirir. Papatya sabunu, doğal ve organiktir.

11. Zeytinyağı Sabunu

Zeytinyağı sabunu, zeytinyağı ve bazı bitkisel maddelerin birleştirilmesiyle yapılan bir sabundur. Zeytinyağı, sabunun yumuşak ve nemlendirici özelliklerini sağlamak için sıkça kullanılır. Zeytinyağı sabunu, doğal bir ürün olup cilt için faydalıdır. Cildi temizler ve nemlendirir, ayrıca cildin doğal yağ dengesini korur. Aynı zamanda, zeytinyağı sabunu, kimyasal içermeyen doğal bir alternatif arayanlar için uygun bir seçenektir. Ancak, herhangi bir alerjiniz veya cilt hassasiyetiniz varsa, kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önerilir.

Organik Sabun Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Organik sabun kullanmanın birçok faydası vardır. Organik sabun kullanmanın faydaları nelerdir:

1. Cildinize Zarar Vermeyen Kimyasallar İçerir: Organik sabunlar, sentetik kimyasallar içermeyen doğal malzemeler kullanılarak üretilir. Bu, cildinizi tahriş etmeden temizleyebileceğiniz anlamına gelir.
    2. Nemlendirici Özellikler: Organik sabunlar, doğal nemlendiriciler içerebilir ve cildinizi kurumaktan koruyabilir.
    3. Çevre Dostu: Organik sabunlar, doğal malzemelerden yapıldığı için çevre dostudur. Sentetik sabunlar ise kimyasal atıklara neden olabilir.
    4. Daha Sağlıklı: Organik sabunlar, sentetik sabunlara kıyasla daha sağlıklıdır. Çünkü içerikleri doğal olduğu için, cildinize zarar vermeden temizleyebilirsiniz.
    5. Doğal Kokular: Organik sabunlar, sentetik sabunlara kıyasla daha doğal kokular içerirler. Sentetik sabunlar ise sentetik kokular içerebilir.
    6. Yüksek Kalite: Organik sabunlar, doğal malzemelerin seçilmesi ve kaliteli üretim yöntemleri kullanılarak üretilir. Bu nedenle, daha yüksek bir kalite seviyesine sahip olabilirler.
    7. Hassas Ciltler İçin Uygun: Organik sabunlar, hassas ciltleri olan kişiler için uygun olabilir. Çünkü içerikleri tahriş etmeyecek şekilde formüle edilirler.

Organik Sabun Nasıl Kullanılmalıdır?

Organik sabun kullanımı oldukça kolaydır. Sabunu kullanmadan önce su ile ıslatın. Islak ellerinize veya vücudunuza sabunu ovalayarak köpürtün. Sabununuzu iyice köpürtün. Bu, sabunun etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Sabunu köpürdükten sonra, ellerinizi veya vücudunuzun istediğiniz bölgesine masaj yaparak uygulayın.

Sabunu cildinize veya ellerinize uyguladıktan sonra iyice durulayın. Sabunun kalıntı bırakmamasına dikkat edin. Organik sabununuzu kullandıktan sonra, ellerinizi veya vücudunuzu temiz su ile durulayın ve havluyla kurulayın.

Organik sabunların doğal bileşenler içerdiğinden, bazı insanların cildine karşı hassas olabilirler. İlk kez kullanıyorsanız, sabunu küçük bir bölgede deneyin ve herhangi bir reaksiyon veya tahriş olup olmadığını kontrol edin. Eğer herhangi bir rahatsızlık hissederseniz, kullanmayı bırakın.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

6

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Eşek sütüyle yapılan sabunlar daha kullanışlı gadası

0
    1 Yorumla
    • mrcasual
      mrcasual
      +1 yıl

Duymuştum bunu.

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.

Acitviex

0
    0 Yorumla
  • Su_pnr
    Su_pnr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Zeytinyağlı sabun bence. Ama gidip 10 liralık aktardaki doğal diye satılan sabunlardan almiycaksin. Hakikî zeytinyağlı doğal içerikli bir sabun 30-40 arası tutar.

0
    0 Yorumla
  • MA283
    MA283 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bilgilendirme için teşekkür ederim yararlı bir yazı olmuş

0
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Niçin sıvı sabun kullanmayı sevmiyosun

0
    1 Yorumla
    • mrcasual
      mrcasual
      +1 yıl

Çok kimyasal geliyor.

Yorumla
  • Seyyah_Derviş
    Seyyah_Derviş Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 99%
    +1 yıl

İnsan yağından üretilen

0
    0 Yorumla
  • ysecaan_0
    ysecaan_0 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

hacımın şakiri

1
    1 Yorumla
    • mrcasual
      mrcasual
      +1 yıl

Çok klasik o da.

Yorumla
  • ecemsiz
    ecemsiz Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl

Zeytinyağlı bittim

0
    0 Yorumla
  • ozlem_23
    ozlem_23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Zeytin yağlı olanlar heralde

0
    0 Yorumla
  • DeNiZ6700
    DeNiZ6700 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

İlla life tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • Yuzbınbaloncukyuttum
    Yuzbınbaloncukyuttum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Aktara git orada var

0
    0 Yorumla
  • hamsiseverim
    hamsiseverim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

hacışakir

0
    0 Yorumla
  • dkkdksksksksk
    dkkdksksksksk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    +1 yıl

Yeşil sabun

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Hangi sabun daha doğal?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şampuan mı, doğal sabun mu? 6 cevap verildi
Doğal sabun mu kimyasal şampuan mı? 10 cevap verildi
Cilt bakımına hangi doğal sabunu kullanıyosun? 7 cevap verildi
Cilt bakımı için hangi doğal sabunu kullanabilirim? 6 cevap verildi
Hangi sıvı sabun daha iyi? 8 cevap verildi
Hangi sabunu kullanayım? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨