Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekdışı bu resim ya
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı arkadaşlar iyi mi? ben neden karnımın yan tarafı bu görseldeki gibi olmuyor diye soruyorum zaten böyle direk kıvrımlı kimsede inmez bi çıkıntı olur
Belim de çok ince ama. Bence kimsenin olmaz gibi. Karnın yan tarafı kalçaya öyle yuvarlak inmez bi çıkıntı olur

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sporla elde edilir sıkı sporla tabi genetikte
Resmin Gerçekten Çok Güzelmiş Vücuduna Bayıldım 😍😍😍😍
Bu ameliyatla dolgu oluyor zenginler yapıyor
Ben de zengin olucam zaten inşallah
Zorluk çekiyorlar ama iri olunca. Hareketleri ağırlaştırıyor
Yok kalçaya yaptırmam kalçam zaten iri maşallah
Kalça dolgu enjeksiyonu yaptırmış. Doğalında böyle bir kalça olması biyolojik olarak mümkün değil. Estetisyenim, saygılar.
Kalça değil sorun karnın yanında çıkıntı olmasan nasıl yuvarlak bi şekilde iniyor kimsede yok bu
*olmadan
Karnın yanında çıkıntı olmaz evlat. Bel kalçaya göre çıkıntısız ve biraz daha incedir.
Olur karnın yanında bel simidi deniyor hatta
Bel simidi karın hizasında değil kalçaya yakın bölgede olur anlam karmaşası yaşıyorsun. O bölgeye dolgu yapılıyor ce bu şekle giriyor. Parayla hallolur
Hıı anladım biyolojik olarak kimsede böyle çıkıntısız inmesi mümkün değil öyle mi
Değil
O zaman soruyu beğensen sana birini atsam abi
Dolgu ile oluyor yalnızca
Abi bi kızı atıcam ya
Bunun gibi değil giyinik
Abim kalçan dolgunsa bırak yuvarlaklığı eksik kalsın. Tahtakurusu değilsen no problem.
Beni atmıycam kalçayı da değil bi kızın karın yanını atıcam pek inandırıcı gelmedi de
bunlar ameliyat ve steroid ile oluyor
genetik de önemli
Offf çok güzel ya keşke benim olsa
Bu fotoğraf sana mı ait?
ameliyatla aynı goruntuye ulasabilirsin
Tam olarak neyi anlatıyorsun
Fakeee
Aynen öne çıkanlarında bi tane bile göbeği açık video atmamış ne olduğu belli😏
gece 3 de bunumu merak ettın cidden :)
Bi saati yok şimdi keşfette karşıma çıktı
Görselde bir kusur göremiyorum
Ben değilim işte neden böyle olmaz karnın tan tarafı diyorum
Genetik, doğru egzersiz, iyi beslenme hepsi şart bu vücut için
Bence estetikle ypılıru
O bölge için bildiğim tek estedik brazilian butt gibi bir şeydi. Karındaki yağları alıp kalçaya enjekte ediyorlar. Pek sağlıklı değil gibi. Dilersen araştırabilirsin. Videolu içeriklere kadar mevcut
Ayy saçmalama kapalıyım zaten niye yapıyım
Yalnızca bilgi vermek istedim. Sosyal medyanın barbielerine aldanmamak gerek. Böyle insanlara bakıp kendini eksik hissetme sakın
Yok kanka ne hissedecem de karnın yanına hiçbir zaman böyle inmez demi
Belinin incelmesinden mi bahsediyorsun? İnceltebilirsin ama ne kadar olur bilemem. Her halükarda emek istiyor
Yok belim zaten ince maşallah dokunanın eline kemik gelir karnın yan tarafı böyle yuvarlak inmez çıkıntı olur ondan bahsediyorum
İdeal kilo ve hafif egzersiz yeterli onun için doğru anladıysam tarif ettiğin bölgeyi
Zor bence yine de
O kadar da zor olduğunu düşünmüyorum diğer bölgeleri görseldeki gibi yapmak daha zor. Göbeğin dümdüz sanırım
Evet😌
Egzersiz tavsiyesi vereyim istersen
Seviyem yetmiyor
Tamam ama inançsız değilsin Müslümansın demi
İnançsız olduğum noktalar çok karışık. Din gelmesin aklına
Müslüman mısın
Evet
Elhamdülillah
Nerede
Basen mi
Genetik.
Çok çalışman lazım çoook