Güzellik & Bakım Sevgilimle her görüşmede bu işkenceyi yaşamak zorunda mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok sıkıldım artık canım acıyor :( Güncellemeler+1 yıl Beyler size içerden bilgi sızdırdım. Biz kızlar aslında böyleyiz sadece siz görmüyorsunuz Sevgilimle her görüşmede bu işkenceyi yaşamak zorunda mıyım? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben erkeğim benim bacağım seninkinden temiz ve güzel dfdfdf bunu kendin için yapman lazım zaten kendi bakımın için. lazere git 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Lazer olsan daha iyi gadası 0 0 Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl bence kesme yazık olur o kadar emek var 🤣🤣 1 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgilin olmasada katlan yani benim bacaklarimdan fazla tuylerin var 1 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Onları nasıl o kadar uzatabildin bence kıyma onlara git bir ombre perma falan yaptır 1 1 Yorumla fatoşşist34 +1 yıl erkek kolu o yahu 😂 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Sağdaki bacak gerçekten senin mi şsşxlslxoow 1 2 Yorumla fight_41 +1 yıl Yok kıralık Yorumla fight_41 +1 yıl Erkek kesın bu o kıllar bende yok sakal bıyıkta vardır Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sen niye onu o kadar uzatıyosun ki 😂 uzatmasan işkence olmayacak 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ya Allah seni ne yapmasın ya lazere gitsene be kadın bu nedir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu bilgi sızdırma konusunda çok güldüm olsun temizleyin gidiversin.Kızlar çok temizsiniz temiz olan harbi temiz yanii bayılıyorum temiz ve hoş kokanlara 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *bu arada kokladığım biri yok iş arkadaşlarımdan estiriyor güzel kokular Yorumla
zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl senin hormon bozukluğun var hiç bi kadında bu kadar uzamaz tüy yapısı farklı 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yani istersen yapma sen bilirsin, ordan askere gidersiniz birlikte 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Yuh benden çok daha fazla kıllısın. Benim bacaklarımda bunun 3/1 kadarı bile yok. 0 2 Yorumla herseycokkotuolacak +1 yıl 1/3 😌 Yorumla uzak21durun +1 yıl Sonra kızlar soruyor saçma sapan bir uygulama diyorlar. Nerede yararlı bilgiler var burada maşallah 🤨 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar uzatana kadar alsan ya. Uzun olunca tabi ki acır. Ayrıca sen kişisel bakımını sevgilin için mi yapıyorsun? Kendine değer vermelisin. 0 0 Yorumla
mussin27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Bu bacaklar kimin öyle senin mi yoksa bir başkasınin mı 0 0 Yorumla
olmazböyle00 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bi bacak sevgilinin diger bacak senin sanirsam 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alma o zaman 0 0 Yorumla
Sddcg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Lazer yap 0 3 Yorumla Sddcg +1 yıl Su motivasyona bak abi milletin jsjdhudud bu eziyeti sirf onun icin cekiyorsan senle evlensin Yorumla Soran +1 yıl Bunlar sadece görünen minik bir kısımdı Yorumla Sddcg +1 yıl Salla bu motivasyon nereden geliyor lan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben erkeğim benim bacağım seninkinden temiz ve güzel dfdfdf bunu kendin için yapman lazım zaten kendi bakımın için. lazere git
Lazer olsan daha iyi gadası
bence kesme yazık olur o kadar emek var 🤣🤣
Sevgilin olmasada katlan yani benim bacaklarimdan fazla tuylerin var
Onları nasıl o kadar uzatabildin bence kıyma onlara git bir ombre perma falan yaptır
erkek kolu o yahu 😂
Sağdaki bacak gerçekten senin mi şsşxlslxoow
Yok kıralık
Erkek kesın bu o kıllar bende yok sakal bıyıkta vardır
Sen niye onu o kadar uzatıyosun ki 😂 uzatmasan işkence olmayacak
Ya Allah seni ne yapmasın ya lazere gitsene be kadın bu nedir
Şu bilgi sızdırma konusunda çok güldüm olsun temizleyin gidiversin.
Kızlar çok temizsiniz temiz olan harbi temiz yanii bayılıyorum temiz ve hoş kokanlara
*bu arada kokladığım biri yok iş arkadaşlarımdan estiriyor güzel kokular
senin hormon bozukluğun var hiç bi kadında bu kadar uzamaz tüy yapısı farklı
Yani istersen yapma sen bilirsin, ordan askere gidersiniz birlikte
Yuh benden çok daha fazla kıllısın. Benim bacaklarımda bunun 3/1 kadarı bile yok.
1/3 😌
Sonra kızlar soruyor saçma sapan bir uygulama diyorlar. Nerede yararlı bilgiler var burada maşallah 🤨
Bu kadar uzatana kadar alsan ya. Uzun olunca tabi ki acır. Ayrıca sen kişisel bakımını sevgilin için mi yapıyorsun? Kendine değer vermelisin.
Gizli olunca utanma duygun da mı yok oluyor bu nedir.
Böyle olduğunuU biliyodum da görmeye hazırlıklı değildim..
O kadar uzatırsan, işkence olur tabi.
Vay pürüzsüz resmen bende batıklar var knk ağda yaptgımda
Bu bacaklar kimin öyle senin mi yoksa bir başkasınin mı
Palamut şehmuz kıyıya çakıldı bu ne la kuscaam
Yok artık gerçekmi
Oha ben de bile bu kadar yok
Bu nasıl kıllanma böyle wooaaawww
Bizahmet bunu görmeyelim
En büyük derdin bu olsun
Ben de bu kadar yok dmdkdmdmd
Benim bacak kıllarından uzun awk.
Alma kardeşim feminist ol
Ohaa niye o kadar uzattın
Bende bunun beteri var, çok da takma kafana
Gercek mi böylesiniz. Kötü oldum
Gerçekten ya
bunlardan peruk yapılır kanka
Ikisi ayni bacak mi
Erkeğe dön yavrum
Ciddi mi bu
Sen saka misin
Bi bacak sevgilinin diger bacak senin sanirsam
Alma o zaman
tayt giy
Noluyo ki
Lazer yap
Su motivasyona bak abi milletin jsjdhudud bu eziyeti sirf onun icin cekiyorsan senle evlensin
Bunlar sadece görünen minik bir kısımdı
Salla bu motivasyon nereden geliyor lan
Mecbur
O ne ki
Delimisiniz ya