Z kuşağı güzel görünme, güzele methiyeler dizme, güzel olana yönelme, güzelliğe odaklanma konularında obsesyon sahibi.

Z kuşağı güzel görünme, güzele methiyeler dizme, güzel olana yönelme, güzelliğe odaklanma konularında obsesyon sahibi.

Güzellik algısı bu dönemde çok farklı katılıyorum ama kendini iyi hissetmek için bakım yapan da var yani herkes beğenilme kaygısı taşımıyor. Çoğu kişi kendinin güzel olmadığını düşünerek bunalıma giriyor böyle davranılmamalı.
Merhaba
Evet bence çok takıntılı. Herkes birbiriyle yarışır olmuş resmen. Birde son zamanlarda bakıyorum herkes birbirinin kopyası olmuş ya. Artık doğal güzel hiç kimse kalmamış. Millet birbiri ile yarışıyor. Bunun böyle olmasının tek sebebi bence sosyal medya. Sosyal medyada güzellik algısı çok fazla çünkü. İnsanlarda bu yüzden dış görünüşüne çok takıntılı.
evet cok korkunc bi dayatma var insanların ozguvenleri 0 herkes kafasında belirli bi tip belirlemis ona benzemeye calısıyo bence dozunda uygulamalar guzel ama herkesin birbirine benzemeye calısması, tek tip guzellik algısının dayatılması korkunc. yine de herkesin kendi bedeni kendi kararı
Z kuşağındanım ve bunu insanların önceliklerine bağlıyorum. Bilmiyorum gerçekten ya hayatta şu küçük yaşıma rağmen çok şey görüp geçirdiğimi düşünüyorum ve bunların içinde asla aklıma fiziksellik gelmedi.
Cevap
1Cevap
Kimi insan sırf birisine kendini beğendirmek için güzel görünmek için makyaj yapmaz bu onları iyi hissettirir
Sonunda bunu anlayan bir erkek 👏👏👏
Teşekkür ederim.
Ne demek asıl ben teşekkür ederim bu anlayışta olduğun için
Rica ederim ne demek 🙏
Sadece Z kuşağı değil herkeste var ayrıca genelleme yapma tipini görmeden sevenlerde var
Her nesil böyledir bence. Makyajlar, korseler vs şimdinin icadı değil..
Fazlasıyla hem de
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?