bende sargıların hepsi tamamen 2 hafta sürdü 2 hafta sonra çıkardı hepsini. İlk birinci hafta sonunda büyük sargıyı çıkarıp yeni bişey taktı onu da çıkardı sonra
aynen öyle ama burnun tam şeklini alması tabi sürüyor en az 6 ay. İnce deriliysen 6 ayda ödemin çoğunu atarsın kalın deride biraz daha uzun. Ameliyat sonrası aşırı ödem ve morluklar da 2 haftada geçiyor
eğer yaptırmayı düşünüyorsan benden sana tavsiye iyice araştır iyi bir doktor seç ve tam istediğin burnu yapabilecek düzeyde olsun. Benim doktorum acemiydi bak 2. Benim burnum ucu çok sivri oldu ona yaptırdığıma pişmanım tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Burun önemli organ Allahtan devlette yaptırdım da cok para vermedim
çıkılır tabi ya.2 hafta sonra da çıkılır ki, belki estetik yaptırdığın anlaşılır ama doğal yaptırırsan anlamayanlar da çıkar. Sadece biraz ödem olur o kadar
İlk zamanlar burun ucunu ellememek lazım ama diğer üst kısımlar ellenebilir doktor bana göstermişti hatta masaj yap ödem daha çabuk gider diye kemer kısmının yanlarından masaj göstermişti. Yaş ilerleyince bozulmaz olmaz bence ya, burnu düşenler var da nadir yani. Bide burun ameliyatı sonrasında hemen tuzlu şeyler yenmez ben 1 hafta çorbayla beslenmiştim galiba ama sen araştır doktora sorarsın
Kızlar Ne Diyor
Olabilir ama burnun zaten çok güzel 🌸
teşekkürler ama cok sivri ya moralimi bozuyor
sivri olduğu için belki ilk fotoğraftakine dönüşmez diye de korkuyorum
Estetikle her şekile sokulabilir ama bence burnuna dokunma cidden çok güzel
Senin burnun daha guzel
yaa teşekkür ederim ama ilkine kadınsı diyorlar benimki sivri diye beğenmeyenler var
bella hadidin burnu da sivri ve cok seksi bence 1. si de fazla feminen geliyor bana sakın burnuna dokundurma derim
Yaptirinca ne kadar suruyor ve zor bir islem mi?
6-7 saat ameliyatta kalmıştı bir tanıdığım. Biraz doktorun tekniğine ve cilt yapısına da bağlı ağrı hisseden de var hiç hissetmiyorum diyen de.
Ondan sonra sargili ne kadar?
ama ameliyat sonrası biraz zor, yüz üstü ve yan yatamıyorsun ilk zamanlar. Narkozu atmak, rahat hareket edememe falan
bende sargıların hepsi tamamen 2 hafta sürdü 2 hafta sonra çıkardı hepsini. İlk birinci hafta sonunda büyük sargıyı çıkarıp yeni bişey taktı onu da çıkardı sonra
Yani 2 haftada tamam bu is? Vay beeeee
aynen öyle ama burnun tam şeklini alması tabi sürüyor en az 6 ay. İnce deriliysen 6 ayda ödemin çoğunu atarsın kalın deride biraz daha uzun. Ameliyat sonrası aşırı ödem ve morluklar da 2 haftada geçiyor
6 ay mor mor mu geziyoruy
Z
eğer yaptırmayı düşünüyorsan benden sana tavsiye iyice araştır iyi bir doktor seç ve tam istediğin burnu yapabilecek düzeyde olsun. Benim doktorum acemiydi bak 2. Benim burnum ucu çok sivri oldu ona yaptırdığıma pişmanım tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Burun önemli organ Allahtan devlette yaptırdım da cok para vermedim
yok ya morluklar en fazla 2 buçuk hafta sürüyor o da cilt yapısına bağlı bazen 1 hafta bile sürmeyen var morluğu.
ameliyat sonrası yüz git gide şişiyor o da 2 haftada geçiyor
Ya bacim peki 6 ay oturma surecinde millet icine cikilir mi nasil duruyor gorunusu
Birde yaptirdiktan sonra yas ilerleyince bozulma falan olur mu ki
çıkılır tabi ya.2 hafta sonra da çıkılır ki, belki estetik yaptırdığın anlaşılır ama doğal yaptırırsan anlamayanlar da çıkar. Sadece biraz ödem olur o kadar
İlk zamanlar burun ucunu ellememek lazım ama diğer üst kısımlar ellenebilir doktor bana göstermişti hatta masaj yap ödem daha çabuk gider diye kemer kısmının yanlarından masaj göstermişti. Yaş ilerleyince bozulmaz olmaz bence ya, burnu düşenler var da nadir yani. Bide burun ameliyatı sonrasında hemen tuzlu şeyler yenmez ben 1 hafta çorbayla beslenmiştim galiba ama sen araştır doktora sorarsın
bozulmaz yani sanmıyorum ama darbe de almamalı sonuçta estetik burun yapılı
burnun gayet güzel