Güzellik & Bakım Kaşlarımın rengini açmalı mıyım bir tık? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güneş bulmuşken çekeyim dedim rengini kırsın diye açıcıyla açsam kötü olur mu bir yandanda korkuyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Kaşlarımın rengini açmalı mıyım bir tık? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence gerek yok 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Kaşlarını aldırman daha iyi olur bence.. çok girilmeden alt kısımları aldırırsan gözlerin daha ortaya çıkar.. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Dimi bencede teşekkür ederim bugün aldırıcam Yorumla avicenna90 +1 yıl Rica ederim ama inceltme sadece az kısımları alsın içerilere girmesin şekli güzel bozulmasın Yorumla Soran +1 yıl Tamamdırr Öyle yapıcam sağoluun🌸 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Göz renginizle uyumlu bir tonajda olmuş sadece biraz aldırmanız yeterli bide daçlarınızda aynı renk ise tam uyumlu Nazar değmesin MAŞAALLAH Size 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdırr teşekkür ederim☺️ Yorumla
Nazar1111111 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Gözlerinle de uyumlu dokunma bence neden açmak istiyorsun ki rengi çok güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi değişiklik olur belki dedimde vazgeçtim teşekkür ederim💕💕 Yorumla Nazar1111111 +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
Gelbebeim Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bence kaşlarını aldır fazlalıkları ten rengin falan açıksa açman güzel olur tabi saç rengini de görmemiz lazımdı 1 0 Yorumla
delikızın1i Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Rengi zaten açık ve çok güzel biraz daha açarsan yok olacaklar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Açmamaya karar verdim çok teşekkür ederim 💞 Yorumla delikızın1i +1 yıl 😉👍 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alt kısmını biraz alsan farklılık belli olur zaten böylelikle boyaya gerek olmaz. 0 0 Yorumla
Diferente_05 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Hayir renk guzel ama acil sekil ver bence cok erkeksi duruyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rengi çok hoş görünüyor bence böyle kalsın bu renk isteyen çok kişi var :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için, açmamakla son kararı verdim Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl saç rengini bilmeden nasıl yorum yapalım? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı olduğum için gösteremem ama koyu kahve Yorumla ysecaan_0 +1 yıl açma o zaman kaşlarının rengini Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dene ne kaybedersin ki 1 0 Yorumla
Guvenlikhanim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İllaki bir degisiklik istiyorsan kaslarını aldır rengi gayet iyi. 0 0 Yorumla
Halil5040 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiç değiştirme bence çok iyi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır sağolun Yorumla
beyzabeyzab Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Saçlarinin rengine göre değisebilir ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence gerek yok
Kaşlarını aldırman daha iyi olur bence.. çok girilmeden alt kısımları aldırırsan gözlerin daha ortaya çıkar..
Dimi bencede teşekkür ederim bugün aldırıcam
Rica ederim ama inceltme sadece az kısımları alsın içerilere girmesin şekli güzel bozulmasın
Tamamdırr Öyle yapıcam sağoluun🌸
Göz renginizle uyumlu bir tonajda olmuş sadece biraz aldırmanız yeterli bide daçlarınızda aynı renk ise tam uyumlu Nazar değmesin MAŞAALLAH Size
Tamamdırr teşekkür ederim☺️
Gözlerinle de uyumlu dokunma bence neden açmak istiyorsun ki rengi çok güzel
Bi değişiklik olur belki dedimde vazgeçtim teşekkür ederim💕💕
🥰🥰
bence kaşlarını aldır fazlalıkları ten rengin falan açıksa açman güzel olur tabi saç rengini de görmemiz lazımdı
Rengi zaten açık ve çok güzel biraz daha açarsan yok olacaklar
Açmamaya karar verdim çok teşekkür ederim 💞
😉👍
Alt kısmını biraz alsan farklılık belli olur zaten böylelikle boyaya gerek olmaz.
Hayir renk guzel ama acil sekil ver bence cok erkeksi duruyor
Rengi çok hoş görünüyor bence böyle kalsın bu renk isteyen çok kişi var :)
Teşekkür ederim yorumun için, açmamakla son kararı verdim
saç rengini bilmeden nasıl yorum yapalım?
Kapalı olduğum için gösteremem ama koyu kahve
açma o zaman kaşlarının rengini
Peki
Açarsan kötü durur bence gerek yok
Aç kız pişman olmazsın
Dene ne kaybedersin ki
İllaki bir degisiklik istiyorsan kaslarını aldır rengi gayet iyi.
Hiç değiştirme bence çok iyi
Tamamdır sağolun
İyi böyle gerek yok
Hayır kalın gayet güzel
Saçlarinin rengine göre değisebilir ya
Hiç elleme derim gayet iyi
Hayır guzel
Hayır
Bence güzeller
Gerek yok
Bence gerek yok ya
Hayır tatlım, gayet iyi. Amacın ne ki