Ev içinde ruj sürmeyi seviyor musunuz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ev içinde ruj sürmeyi seviyor musunuz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Günaydın gadası,
Evde ya da hiç bir yerde ruj sürmüyorum doğal olarak. ama genelde sosyal medyada gördüğüm akdarıyla bir çok kız her yerde ruj sürüyor veya ruj sürmeyi seviyorlar. bu yüzden kadınların bu soruya cevabı bence evet olacaktır. yani özellikle bir fotoğraf çekmeden önce mutlaka sürerler yani gördüğüm kadarıyla konuştuğum kız arkadaşlarım da genelde sürerler.
Merhaba
Evet ben sürerim genelde. Ama tabi öyle abartı renkler sürmem. Örneğin dikkat çekici renkler kırmızı, bordo veya siyah gibi. Genelde sürsem bile hep doğal ruj renkleri tercih ederim. Hatta kendi dudaklarımla aynı renk tercih ederim ki günlük hayatta pek dikkat çekmesin. Daha dikkat çekici renkleri özel günlerde kullanırım genelde.
seviyorum gadası evde bile daima bakımlıyımdır
Harika
@eftghjjj ne dmeek
Ihtiyacim yok zaten kendi rengi güzel 😍
Şanslıyız o halde
Cevap
6Cevap
Evdeyken bile süslü pakizeyim gadası, ah bi makyajın dile olsada sana anlatsa... kırmızı ruj tercihim, çok hafif bi dokunuşla harika bir görüntü veriyo, kendini salmış bayanlara tavsiye ederim 😎✌🏻
bir kere evde kırmızı ruj sürdüm sonra kuzenim ve eşi ansızın geldi eniştem bana dedi ki bu ne eniştecim evde ruj süren ilk seni gördüm 😂😂😂 şimdileri dışarı çıkarken bile özel bir şey olması lazım makyaj yapmam için ruj sürmem için
Yani her an her saniye makyajlı olamıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Genelde eve gelince temizleyip dudak nemlendirici sürmek daha cazip geliyor. Keyifli günler.
Bu soruya erkekler niye görüş atıyor Ayshe akıllarda
bence dişilere gelmiş bu soru o yüzden yanıtlamıyorum.
Sadece nemlendirici kullanıyorum evin içinde sade kalmayı tercih ederim
Pek değil nemlendirici sürüyorum arada
Bakımlı kadını severiz
Dudak koruyucu sürerim
Kullanmıyorum
Zaten bi orada sürerim 😄
Hayır özel bir gün olunca olur
ruj değilde duruşu çok seksi
Severim
Bazı sürüyorum
Eveet
Bu soru bayanlara özel olmuş😊