- 1 ay
Kadın vücudunun hangi bölümünün en çok beğenildiği aslında kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir :) Kadının hangi özelliği güzelliğini öne çıkarıyor ve bir kadın güzel olarak nasıl tanımlanabilir? Genel olarak bu sorulara cevap vermeye çalışacağım :)
Kadın Vücudunun En Güzel Yeri Neresi?
Bu soru aslında kişiden kişiye değişebilir çünkü güzellik göreceli bir kavramdır. Ancak genel kanı kadın vücudunun en çarpıcı özelliklerinden birinin onların gözleri olduğu yönünde. Gözler bir insanın duygularını, düşüncelerini ve ruh halini ifade edebilen, iletişimde büyük rol oynayan çok özel araçlar. Gözler sayesinde sevgi, neşe, üzüntü gibi birçok duygu kolayca paylaşılabilir.
Kadının Neresi Güzeldir?
Kadınlar sadece fiziksel özellikleriyle değil aynı zamanda karakterleriyle de güzeldirler. Zarif duruşları, güçlü karakterleri, sevgi dolu yürekleri ve düşünceli davranışları ile her kadın kendi içinde benzersiz bir güzelliğe sahiptir. Fiziksel olaraksa, kadınların saçları da sıkça övgü toplar. Saçlar birçok kültürde güzellik ve feminenlik simgesi olarak kabul edilir.
Güzel Bir Kadın Nasıl Olmalı?
Güzellik, sadece dış görünüşle sınırlı kalmamalı. Bir kadının gerçek güzelliği onun dünyaya karşı tutumu, başkalarına karşı gösterdiği şefkat ve anlayış ile ölçülmelidir bence :) Güzel bir kadın çevresine pozitif enerji saçan, özgüveni yüksek ve kendine saygı duyan biri olmalıdır. İç güzellik, dış güzellikle birleştiğinde ortaya çarpıcı bir etki çıkar gerçek güzellik hem içten hem de dıştan gelir.
22 Yorumla- 29 gü
Göreceli olması ne alaka? Herkese kendi fikrini soruyor nesnel bir şey sormuyor
- 28 gü
Yüz Gülüş Göğüs
En İyi Cevaplar
Bir kadının vücudundaki en güzel yer kişisel bir tercih meselesidir ve her bireyin güzellik anlayışı farklıdır. Bazı insanlar, bir kadının gülüşünü, gözlerini, ellerini ya da duruşunu çok güzel bulur. Güzellik, sadece fiziksel özelliklerle sınırlı değildir; bir kişinin içsel güzelliği, davranışları ve kişiliği de çok önemli faktörlerdir. Kısacası, "en güzel" yer, kişinin kendisine ve başkalarına göre değişebilir. 😊
00 Yorumla
Yüz ve memelerdir bence. Tek bir organ belirtmekse direkt yüz diyorum çünkü benim için göz, burun, ağız gibi organların tek başına güzelliği değil birbirleri ile uyumu ve orantılı olması önemli. İyi bir yüz ve güzel bir çift meme benim için olmazsa olmazdır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her kadında farklılık gösterir bu. Genel ve kesin bir şey diyemeyiz
10 YorumlaKim ne derse desin benim icin o dudaginin yanindaki cukur yani gamzedir, oldugumde beni gomseler dedidim yer, o gamze ne zaman gercekten ortaya cikarsa (sahte gulucuk değil ) gozleri bir erkegi esir eder. Bu tabiki sevdigin kadin icin gecer, ve bu gibi bir ilgi, diliyle gonluyle Huyu ile yapilir.
Normal sokakta gordugun bir kadinsa konu, guzel yuzu renkli gozu, saci sesi cekici vucudu, gogusleri ince beli, bacaklari ya da kalcasi ya da sirf kadin olman yeter.
Hani derlerya guzel yuze 40 gunde doyar insan guzel dile 40 yil az gelir diye.
Demem o ki, onemli olan erkegin ilgisini cekmek deildir, onemli olan guzele guzel bakip, gonlune hitap edenin ilgisini cekmektir.51 Yorumla- u1 yıl
Yani bence bu kişiye göre değişir ama ben kendi adıma konuşacak olursam benim için bir kadının en güzel yeri bence fiziksellik değildir. yani karakteridir. kalbinin güzelliğidir çünkü gerçekten de o kadar güzel kızlar var ki tanıdığım zaman ya da gördüğüm zaman gerçek kişiliği yüzünden bir den bana çirkin gelmeye başlıyor. bu yüzden de bence bir kadının en güzel yeri duyguları ve kalbidir. bunların dışında genel olarak. fizik için konuşursak da bence bir kadının fiziksel olarak en güzel yerleri bence yüzüdür ya da fiziğidir yani ince bel olması gibi özellikleridir. veya daha çok el veya ayak parmakları da olabilir. yani bakımlı bir kadının bence tüm vücudu güzel olabilir. bir bütün olarak. bu yüzden de ben genelde bunların güzelliği arttırdığını düşünüyorum
50 Yorumla - 1 yıl
Bu kadından kadına değişir ama bi kadını güzel kılan şey nedir diye sorarsan gözler derim...
81 Yorumla - 1 yıl
Bence kadını en çekici kılan şey gözler. Sonra diğer yerler geliyor
60 Yorumla - 1 yıl
düşünebilen beynidir, bir de kırmamak için çabalayan dili, gerisi fasa fisodur.
60 Yorumla İnce beli
Uzun bacakları kadını çekici kılar. Ama bir kadininının gözleri gülüşü kadını kadın yapan güzelliklerdendir..
40 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Gõzleri boynu iyiyse heryeri güzeldir boyun kugu gibi olacak ama 😎
51 Yorumla- 28 gü
Waaaaoooowwww
- 1 yıl
Dudağıyla yanağının birleştiği yer. :) Napim seviyorum.
20 Yorumla Gözleri
Burnu
Dişleri
Elleri
Ben kadının
En çok buralarını güzel bulurum10 YorumlaBence vücut dilini iyi kullanabilen aura ve dişil enerjisiyle güzelleşir. Tek bir vücut parçası demek bir kadına hakaret olur diye düşünüyorum.
110 Yorumla- 28 gü
Dişil enerjiye edilgenlik diyorsunuz ve bilimsel olarak eril ve dişil enerji yoktur
- 28 gü
Hayır, kullanılmaz. Bilimde dişil ve eril enerjinin yeri yoktur. İyi araştır. Dişil enerji psikoloji bilimi adı altında pazarlanan, toplumsal cinsiyet rollerine göre uydurulmuş bir safsatadır. Psikoloji bilimini katıp dişil enerji adı altında toplumsal cinsiyet rollerini dayatıyorsunuz ama hiçbir bilim dalında dişil ve eril enerji diye bir şey yoktur. Bilim insanları toplumsal cinsiyet rollerine göre uydurulmuş bir şey olduğunu söyler ve ciddiye almaz. Bilimle bağdaştırdığınız için olmadığını söylüyorum.
- 28 gü
Bilim enerji kavramını sizin gibi yorumlamıyor.
- 28 gü
Çıldırdığım sonucuna nasıl vardın? Sert konuşma, hakaret, küfür, alay yok yorumumda. Normal konuştum. Sadece metafor olarak değil bilimsel olarak da kullanıldığını söyledin. Bilimi dahil ederek kullanıyor çoğunuz. Saçma olduğu ve kadını değersizleştirdiği için metafor olarak da kullanmamanız lâzım.
- 28 gü
Bu soruda bot yok. Ben öfkeli değilim sen alıngansın. Dişil enerji sana göre kadının pasif olması demekse hiç de güzel değil.
- 28 gü
Sana göre dişil enerji ne demek peki? Dişil enerjiyi savunanlar kadını pasifleştirmeye çalışıyor. Dişil enerji kadının enerjisi değildir çünkü dişil enerji diye bir şey yoktur.
Herkese göre faklı, bana göre gözleri derim.
24 Yorumla- 28 gü
@Kuzgunbnd bu soruyu çalmış.
- 28 gü
Asıl sen ağla rezil ediyorum seni herkese yazıyorum
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
bir kızda yok duak yok meme yok gört demeyi saçma buluyorum, ben tamamına bakarım, hoşuma giderse konuşabiliyor mu, sohbet edebilecek zeka var mı diye bakarım, hepsi uyarsa arkadaş olurum.
30 Yorumla - 28 gü
Şahsi görüşüm
1. Sıra Yüz
2. Gögüs
3. Kalça
4. bel
5. bacak diyorum
012 Yorumla- 28 gü
- 28 gü
@gece_kralicesi soru size mi aitti
- 28 gü
Hayır bu soruyu sorana ait etiketlediğim kişi de çalmış
- 28 gü
@Gece_Kraliçesi bu soruyu soran kim peki
- 28 gü
Ay pardon benim beyin yandı 😂😂😂
- 28 gü
Bu soruyu soranın nicki yukarda yazıyor bakabilirsiniz
- 28 gü
@Gece_Kraliçesi fark ettim o yüzden pardon dedim 😂😂😂
- 28 gü
@Kuzgunbnd 😂😂😂 sakın olun
en güzel a mı demek isterdim ama değil maalesef ilk gördüğümde de hayal kırıklığı yaşamıştım fotoda gayet güzel duruyo
01 Yorumla- 29 gü
Kdkdkd neyi ilk gördüğünde
- 1 yıl
Kadının vücüt bütünlüğüne bakarım ben orantılı ise en güzel o dur, orantı derken boyuna göre orantı
00 Yorumla - 28 gü
Bence güzel gülüşü. Bir gülüşle nice canlar erir karşısında.
10 Yorumla - 1 ay
Bebeksi okşamalık yüzü küçücük fındık kalçası ve küçük memesi. Seviyorum ben böylesi kadını
10 Yorumla Fotograftaki kiz mukemmel sayilir benim icin :) yuz guzelligi cok onemli
00 Yorumla- 1 ay
Kadına bütün olarak bakılır en önemlisi zekası dır
00 Yorumla Ne memeler gördüm beyni yoktu.
Ne beyinler gördüm gözleri yoktu
Negönüller gördüm dötleri yoktu.
Velhasıl çokşey gördüm içinde insan yoktu
20 YorumlaBakışlar ve gözler çok dikkat ederim ya, bakışlar benim için çok önemli
10 Yorumla- 1 yıl
Beyni ve ruhudur elbette
40 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akciğerleri. Nefesi iyi olmalı.
34 YorumlaKomple tüm vücudu güzeldir kadının.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 383 cevap paylaştı. Kasım bir bütündür bütünlüğü ile güzeldir
21 Yorumla- 1 yıl
ekim nasıldır gaye:))))) tamam tamam biliyorum tipografik hata
- 29 gü
yorumu yapan kişi kadının neresini beğeniyorsa orasıdır, bu neden öznel bir cevap verecektir herkes.
00 Yorumla Kadının vücudu bir sanat eseridir zaten kaybolana her yer güzeldir.
12 Yorumla- 28 gü
- Gizli Üye(25-29)29 gü
Memesidir. Hele ki diklerse ve derin dekolteli ise baktıkça baktirir hemen uyarır erkeği. Oyun hamuru gibi oynayasım geliyor gün boyu onları avuçlamak istiyorum.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı. Saçı olabilir emin değilim.
10 Yorumla- 1 yıl
Vücudu önemli değil içi hoş olsun.
10 Yorumla - 1 yıl
Yüzü tabiki kezolar kudursun 🤣🤣
10 Yorumla - 1 yıl
Bacakları özellikle pürüzsüz ise
10 Yorumla - 1 yıl
Yüzü
En seksi yeride got ve bacak10 Yorumla - 1 yıl
Gamzeleri ve gözleri bence.
10 Yorumla - u1 yıl
Köprücük kemıklerı
10 Yorumla - 1 yıl
eli ve beli
10 Yorumla Dişil enerjisi daha çok güzelleştirir geri kalan önemli değil bence ha bi de dudaklar ve gözler
00 Yorumlaheryeri güzeldir. Göğüsler ve göbek deliği daha bi güzeldir..
00 Yorumla- 29 gü
Gözleri. Heleki aşkla bakıyorsa bu herşeye bedel
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
İnce bel ve uzun bacaklar
32 Yorumla- 1 ay
Vuuuuu
- 28 gü
Waaoooww
Bu paylaştığınız kişiler siz misiniz acaba
12 Yorumla- 1 yıl
Hayır.
- 1 yıl
El, omuz, beş
40 Yorumla Burnu dişleri elleri
20 Yorumla- 1 yıl
Göğüs
50 Yorumla Gözleri
50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kırılmamışsa kalbi
21 Yorumla- 29 gü
Kadından kadına değişir.
15 Yorumla- 28 gü
@Kuzgunbnd sorunu çalmış
- 28 gü
Evet
- 28 gü
Yoo
- 1 ay
Kişiye göre değişir ama dudaklar bence
12 Yorumla- 28 gü
@Kuzgunbnd bu soruyu çalmış. Tutuklanmalı.
- 28 gü
@Gece_Kraliçesi maalesef polis değilim
- 1 ay
Gözler tabii kisi
10 Yorumla - 1 ay
Bence saçlarıdır
10 Yorumla - 1 yıl
Göğüsleri ve kalçaları 👻
41 Yorumla- 28 gü
Waaooowow
- 1 yıl
Yüzüdür
43 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 24 gü
neresini seviyorsa orasıdır
00 Yorumla - 25 gü
Gözler saçlar ve dudaklar diyebilirim.
00 Yorumla - 28 gü
Gözler ve saçlar
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence büyüklüğü ile fark yaratan hatları
00 YorumlaGöz, dudak ve saçlar abii
00 Yorumla- 28 gü
Fit bir kadının her yeri güzel bence
00 Yorumla Biz erkekler için kalça
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?