şu an için bir şey yapmıyorum. çünkü doğal halim ile zaten kendimi iyi buluyorum. bunların dışında spor yapmak iyi görünmeme neden oluyor bunların dışında beslenmeme de dikkat ediyorum. bunların dışında bakım yapmak da kişiyi iyi gösterir bence.
Doğal halimle gayet iyiyim ama fotoğraf çekme konusunda aşırı başarısızım. Herkes fotoğraflarda bu kadar kötü çıkmayı nasıl başarıyorsun diyor😅 Uygulama vs ile alakam yok ondan. İyi görünmek için kendime iyi bakıyorum o kadar😅
su bazlı nemlendirici olarak kullan bakim yap bi süre onunla.. bakim kremi. Hametan mavi olan pisiklere, yaralara, yaniklara kullanilir bu sari olan da cilde bakim yapar ve yaglandirmadan nem dengesini sağlar.. Ben de alicam cikinca disari.. yalniz senin yüzun sürekli o sekilde pul pul oluyorsa egzama olabilir onu bi doktora sormalısın..
Güzel görünmek gibi bir çabam yok. Sadece kendimi daha iyi hissettiğim şekilde hareket ediyorum. Ütüsüz dışarı çıkmamaya, ayakkabılarımın temiz olmasına, uyumlu giyinmeye özen gösteriyorum. 🌸
Sağlıklı cilt bakımı, spor ve iyi kıyafet tercihi. Bu üç öncül bence güzel görünebilnek için yeterli. Hepsini kendimde uygulamasamda yaptığım zaman kendimi inanılmaz dinç ve güzel hissediyorum.