Güzellik & Bakım Göz farında hangi renkleri beğeniyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor En güzel far renkleri? 🤎💙💚💜#EdamedaBeauty ✨ Güncellemeler+1 yıl Güncel Göz farında hangi renkleri beğeniyorsunuz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben genelde kahve tonlarını tercih ediyorm sonbahar renkleri carpıcı oluyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben genelde siyah tonlarını daha çok seviyorum makyaj yapmalarında. çünkü böyle gotik tarz oluyor umarım doğru yazmışımdır 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet :d
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Senin sürdüklerini aşkım 💄 farlarım seni 😄 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂☺️🥰 IAmarPresterAen +1 yıl Sürdüğün farlar farkını ortaya koyar farla beni davsanını 🐰 Edameda06 +1 yıl Oluy 🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl 💋🥰😘 Edameda06 +1 yıl 🥰💋
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. Her rengi beğeniyorum. Bazen kıyafetime göre, bazende o rengi sevimli bulduğuma göre kullanıyorum. Ruj 💄 ile yakışır bir makyaj yaparak. 1 0 Yorumla
edaa0000 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Daha çok toprak, kahverenginin açık tonlarını beğeniyorum ve ışıltılı olanlar daha hoş duruyor. ✨ 2 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Kahve tonları çok çekici ama ben sürünce öcü gibi oluyorum. 2 0 Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kahverengi tonları çok beğeniyorum kullanıyorum da , ve ışıltılı farlar da güzel 😍😍 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önce far hangi kısıma sürülüyordu ona bakayım. Xenon far seviyorum ben 😂 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. Mavi ve yeşil tonlarını çok beğeniyorum ama turuncu ve pembe tonlarını kullanıyorum 1 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Kahverengi ve toprak tonları dışında kullanmam. 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl love bite yazıyor sanırım o güzel mor gibi 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahve tonları seviyorum ben ya da duman rengi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Saç ten ve giyimine göre renk degişir 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Kahverengi 1 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 724 cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben genelde kahve tonlarını tercih ediyorm sonbahar renkleri carpıcı oluyor
Ben genelde siyah tonlarını daha çok seviyorum makyaj yapmalarında. çünkü böyle gotik tarz oluyor umarım doğru yazmışımdır
Evet :d
Senin sürdüklerini aşkım 💄 farlarım seni 😄
😂☺️🥰
Sürdüğün farlar farkını ortaya koyar farla beni davsanını 🐰
Oluy 🤣🤣
💋🥰😘
🥰💋
Her rengi beğeniyorum. Bazen kıyafetime göre, bazende o rengi sevimli bulduğuma göre kullanıyorum. Ruj 💄 ile yakışır bir makyaj yaparak.
Bu tarz ışıltılı farlara bayılırım 🤍🧚🏻♀️
Daha çok toprak, kahverenginin açık tonlarını beğeniyorum ve ışıltılı olanlar daha hoş duruyor. ✨
Kahve tonları çok çekici ama ben sürünce öcü gibi oluyorum.
Kahverengi tonları çok beğeniyorum kullanıyorum da , ve ışıltılı farlar da güzel 😍😍
Önce far hangi kısıma sürülüyordu ona bakayım. Xenon far seviyorum ben 😂
Mavi ve yeşil tonlarını çok beğeniyorum ama turuncu ve pembe tonlarını kullanıyorum
Kahverengi ve toprak tonları dışında kullanmam.
love bite yazıyor sanırım o güzel mor gibi
Kahve tonları seviyorum ben ya da duman rengi
Sadece toprak tonları
Saç ten ve giyimine göre renk degişir
Kahve tonları.
Pembe tonları
Mor 💜💜
şeftali tonları 🧡
Lila
Kahverengi
Mavi
Yeşil