Tayvanlı lurehsu 48 yaşında 25 yaşında gibi duruyor , bundan 20 yıl önce 40 yaşındaki kadınlara yaşlı gözüyle bakılırdı şimdilerde ne olduda 40 lı yaşlardaki kadınlar hala genç alımlı ve bakımlı bu konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum☺️
Evladım benim bir hatun var. 45 yaşında ama hem davranışları hem fiziği hem yüzü, kimse inanmıyor 45 olduğuna. Ruhu genç hatunun. Kendine de bakan bir tip. İçi de çok güzel hatunun aslında her şey orada gizli.
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde kız arkadasım 45 yaşlarında benden 10 yaş büyük evlenmeyi düşünüyorum çevresel itirazlar olsada yolumuzu çizdik
Kore Tayvan vs vs o bölgeler 15 16 yaşında estetiğe başlıyorlar. Onlarda belli standart güzellik anlayışı var. O yüzden binlerce estetik olan insanlar var. Estetik olmazsa dışlanıyorlar. Bizde hani doğum gününde hediye veririz ya bunlar doğum gününde estetik hediye ediyorlar. Çok da makyaj yapıyorlar. Makyaj ürünleri, Türkiyedeki olanlardan çok daha kaliteli. Ürünler yüzde fake gibi durmuyor veya sırıtmıyor.
Bunlar birer foto karesi professional çekilmiş kareler.. O insanlar aynı evde bi oturun konuşun zaman geçirin ruhlarına yüzlerine bi bakin sonra bu muhabbeti yapın. Bu şey gibi adamin altında bmv var diye kızlarin zengin sanıp araba leasingdeymis adamın işi yokmuş çıkması gibi bisey 😃
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım , geçende pazartan elma aldım için çürük çıktı onun gibi bir şey demek istediniz galiba
Yasi büyük olanlar içi çürük çıkmış demiorum sadece insanlar bir şekilde yaşlarını gosteriolardir. Yüzü güzeldir ama belinde çivisi vardır, zayıf fiziği güzeldir ama ruhu yaşlanmıştır bilemezsiniz ki.. Yas almak kaçınılmaz Ajda Pekkanada 30 luk diyorlar enerjik diyorlar ama bi hadiseyi koy yanına ona ne kadar benzeyebilir. Biraz gerçekçi olun lütfen
Sen istersen kuş sütü iç.. Yaşınızı bilmiorum ama liseye gidebilir misiniz o yasa inebilir misiniz hayir istediğiniz kadar kendinize bakın vucut olarak gösterseniz bile lise sınıftaki bakış açınız olmucak ve ordaki insanlara skici geliceksinizdir.. Onlar uyumadan 3 gün online game oynarken siz 1 gece dayanabiliceksinizdir. Keşke hayatlar 1 kare fotodan ibaret olsa.. İnstada herkes güzel erkeklerde kadınlarda ama ilişkiler yürümüyor çünkü herkes birer hayal kırıklığı..
Çok haklısınız size bişey sorucam bir bayan olarak yorumunuz benim için önemli , sevgilim benden 8 yaş büyük evlenmeyi düşünüyoruz beni çok seviyor iyide anlaşıyoruz ilerde bu yaş problem çıkartırmı diye korkuyorum
Onu siz biliceksiniz sadece dış görünüş değil zevkleriniz istekleriniz ortak paydalar önemli. Belki siz cocuk istemiceksiniz o isticek yaşım ilerliyor diyo üst üste bu sefer laf edicek sen gencsin daha enerjiksin sen ilgilen yapicak bilemiorum yani ama ileride ben bir erkeğe "bak genc erkeği kaptin, Ben olmasaydım ruhun çoktan tirt olmuştu VS" tarzi düşünceleri söyletmemek için benim tercihim olmazdı
Kim mutlu ki herkes sevdiği ile evlenemiyor, biraz yakınlık biraz sıcaklık duydukları ile evlenen çok , aşık olmak severek evlenmek herkese nasip olmuyor işte , kafayı yicem vallahi uyku girmiyor artık
Ask geçici bir duygu, yakınlık sıcaklık duyduğun insanla da evlenebilirsin ama fedakar olmak önemli bu devirde kimse kendinden ödün vermek istemiyor o yuzden ilişkiler gitmiyor
Fedakar biri var hayatımda bana değer veren saçma sapan tavırları olmayan anlayışlı her konuda harika bir kadın , ben sadece yaş problemini kafaya takıyorum işte
Biz erkekler gerçekten çok iğrenciz , banaa değer veren bir kadın ben ise yaş problemine takılmış , ilerde yaşayamayacağım cinsel duygulardan dolayı fedakarlık gösteremiyorum
O zaman amaçlarına göre ilerliceksin.. karsina kendi amacında yürüyen biri çıkarsa da kizmicaksin iki tarafın çıkarları ortak payda da buluştuğu sürece ilişkin olucak
estetik vs gibi birçok faktör var elbette ama asıl sebebi yorulmuyoruz artık, her işi makinalar yapıyor biz yıpranmıyoruz. en basitinden eskiden çamaşırı bulaşığı buz gibi sularla yıkarmış kadınlar, bu yüzden elleri çatlar, çabuk kırışırmış. genç yaşlarında evlenip bir sürü sorumluluk sırtlanırlarmış daha çocuk yaşta, velhasıl akıllandık yıpratmıyoruz kendimizi, önce biz...