Neyini kıskancam bembeyaz tenim var yemyeşil gözlerim sarı saçlarım boyum 178 gögsum dik 85 c belım ince kalca dolgun dık birini begenmedım diye kıskanmıs olmuyorum.
Soran
+1 yıl
Tamam, sakin ol. Sdhshdhsjd. Öylesine dedim, kusura bakma. Bu arada gerçekten öyleysen eminim ondan çok daha güzelsindir. Ama yaş da önemli. Eğer yaşın fazlaysa bu göğüs kalça pek önemi kalmıyor.
25 yasındayım bu arada herkesin düşünce farklı siz türkler böyle kıyas yaptığınız sürece kötü gözüküyorsunuz
Soran
+1 yıl
Gerçekten özür dilerim, amacım kıyas falan yapıp seni üzmek değildi. Yaşında genç bu arada. Sadece hep erkekler beğenince kızlar beğenmeyince o yüzden sordum, onu da şakasına öylesine falan sordum yani. Tekrardan kusura bakma.
Ben kadın oldugum ıcın kadınları neden beğeneyım ki mesela bir erkegı sorsan anlarım Bı kadını begenmem saçma olur ki ben estetıklı kadınları begenmıyoRum bu kadında estetıklı ve boyu baya kısa ekranda boydan izlesen görursun ayrıca hareketleri cok kendını küçük düşürüyor
Aslında haklısın. Hareketleri de kötü. Yine de göğsü falan güzel olduğu için iyi dedim de sen sayınca göğsünü boyunu falan bu canseli her anlamda geçmiş oldun. Eğer gerçekten böyleysen yani göğsün kalçan boyun falan canseli bırak tüm kızları geçersin.
Benım yanımda esmer kalır bu cok ıyı anlarım kimin gögsu buyuk kimın kucuk sutyen lı bile olsa anlarım dar bi kıyafetle limon gıbı gogus bile kocaman gözukur ama bak son fotoda gerçek göruntusu o kadar belli ki siz erkeklerın ögrenecegı cok sey var kanmayın herseye
Soran
+1 yıl
Modellik mi, gerçekten çok şaşırdım. Senin gibi güzel birisini internette bile göremedim daha. :)
Soran
+1 yıl
Evet öğreneceğim çok şey var da öğreten yok. Yani anlatan yok. Daha ilk kez senden öğrendim. Herkes kıyafetleri sıkıştırıp göğsünü büyük gösteriyor. Peki kalın bacak nasıl? Yani seninki de kalın bacak mı, modellerin ki hep ince olurda.
Bence öğrenmen lazım cunku siz erkekler cogu hileleri yiyorsunuz bizim ulkede boyle şeylere gerek duymuyoruz dekolte giysekte giymesekte çekici oldugum uzu biliyoruz bu yuzden erkegı kandırmadan etkılıyoruz erkege deger veriyoruz kendimize de
Aslında sürekli paylasıyor lar Instagram VS gerçek hayat diye ordan bile anlayabılırsın
Soran
+1 yıl
Evet. Yüzsüzlük yapmamak da çok önemli. Yine de her kadın gibi olmamak da çok önemli. Bu arada internette mi modellik yapıyorsun, yani internetten az önce baktım da modellere gerçekten hepsi çok kötü.
Hayır katalog cekımı benım ki ajanslar paylasıyor birde bazen de trendyol
Soran
+1 yıl
Bende onu düşünüyorum. Instagram vsco gibi yerlerde var. Yine de bir kişiden özel ders almak en iyisi olacak. :)
Soran
+1 yıl
Anladım. Peki bir şey sorsam yanlış anlar mısın, yani sinirlenir misin, bunu kötü anlamda sormuyorum gerçekten sadece güzel kadınla diğer kadınları ayırt edebilmek istiyorum izin verirsen sinirlenmeyeceksen sorabilir miyim
Hani sen trendyol da falan çekimlerimiz var dedin ya, yani fotoğrafının görünmesini istemeseydin modellik de yapmazdı Trendyol da falan fotoğrafında olmazdı. Bende şimdi uzatmadan açıkça sormak istiyorum. Fotoğrafın trendyol da şu anda var mı, gerçekten kötü niyetle sormuyorum, yanlış anlama. Sadece doğal ve güzel insanlarla diğer estetikli kötüleri falan kıyaslamak amacıyla fotoğrafının olup olmadığını merak ettim.
kız aşırı çekici bu arada, evet burnu baya şey olmuş ama ona rağmen tanrıça gibi görünüyor kimse yalan söylemesin, bazıları da kıskançlıklarından kötü diye zırlamış aslkfnsdlfkg
En İyi Cevaplar