Her gün duş alıyorum koku yüzünden kullanmadığım roll on vücut spreyi kalmadı kilomda 43 ama niye sürekli terliyorum aslında terlemiyorum terleme kokusu alıyorum sizce neden
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hormonal bozukluklar yaşıyor olabilirsin ya da psikolojik olarak kokuyor gibi algılıyor olabilirsin. Doktora gidip muayene olmanı durumu netleştirmeni öneririm o zaman anca emin olabilirsin.
psikolojık sen kokuyosun gibi hissediyosun bence 2nci birinin seni koklaması hatta 3ncü kisinin seni koklaması lazım
😃arada yapıyorumm ama karşımdaki koku almıyorr
demekki kokmuyosun bu arada banada olur kokuyo gibi hissederim sevgililerim oldugu icin sorardım onlara yok derlerdi
Doktora git sıcak basıyosa erkenden menopoza girebilirsn bu cok kötü bir an once git geç olmadan
19 yaşındayım menepoza girmek için çok erken değilmiii
Valla yaşı yok malesf canım kimisi erkenden girip cocuk sahibi olamıyor bence doktora git zaman kaybetmeden 30 unda menepoza giren var
😬korkmaya başladım teşekkürler fikrin için en kısa zamanda gidiyim en iyisi
Aynen git yasın küçük ve daha ılerde evlencn cocuk isticen falan hayatını etkılemesn ıns ole bişi yoktur
Yedigin seylerden dolayı olabilir ve hormonal bir durum da olabilir. Bu kokuyu sadece sen mi alıyorsun yoksa çevrendeki kisilerde alıyor mu
Tek ben alıyorum yediğim şeylerden kastın ne neler yememeliyim
Baharatlı seyler olabilir mesela onlarda terleme yapıyor. Yediginiz seylerin cok etkisi oluyor
teyzeeeaaawwwwww menapozun hayırlı olsun 😂😂
Yaa ne menepozu 19 yaşındayım daha
Hormonal bozukluklar olabilir
Doktoramı gitmeliyim
Kesinlikle bi hekime gitmelisin
Teşekkürlerr
Rica ederim sormak istediğin her şeyi sorabilirsin burdan da özeldende