Merhaba ablam benden yelek istedi bebek yeleği benim de önceden ördügüm kalın yelegı başka şişe aldım ve almaz olaydım elim su içinde kaldı elim çok terliyor ilmekler zar zor aldım ama elim çok terlediği için geri koydum bu elimin terlemesini annem nazar diyor örgü paylaşınca ucundan gösterirdim annem o yüzden nazardan diyor ama bilemiyorum nasıl geçer
Sağlık ocağına git ve bir tahlil yaptır ve durumu anlat. Benim kızımda da yıllardır var. Basit bir ameliyatla bu sıkıntı düzeltilebiliyor. Kızım kendi kendine araştırdı buldu ama özel hastaneler yapıyor bunu. Onlara para ver her yerini keserler onların umurunda bile olmaz.
Kızma şimdilik kalsın dedim bu durum yani ameliyat durumu. Akne trend diye bir ilaç kullanıyordu o bitti şu anda. 6 ay geçtikten sonra bitkisel tedavilere yöneleceğiz.
İbrahim Saraçoğlu nun bir sitesi var oraya aradık ilaçların etkisi 6 ay geçtikten sonra bitkisel tedaviye yöneleceğiz.
Ama dediğim gibi sağlık ocağına git bir kan testi yaptır. Sonra da kan testi ile hangi doktor branşı bakıyor ona bir sor randevu al yani Devlet Hastanesi'nden.
Kullandığınız ip türüne karşı belki bir hassiyet ya da alerjik reaksiyon yüz olabilir. ya da başka bir nedeni olabilir inanın ki bilemiyorum yardımcı olamıyorum size.