En İyi Yüz Temizleme Jeli Önerileri
Cilt bakımının olmazsa olmazı yüz temizleyici jellerdir. Yüz temizleme jeli cildi makyaj kalıntılarından , hava kirliliğinden ve fazla yağdan arındırır. Her cilt tipinin ihtiyacı olan yüz yıkama jeli de farklıdır. Cildi kurutmadan, yağ ve pH dengesini koruyarak nemlendiren ve temizleyen yüz yıkama jelini bulmak oldukça önemlidir.

- 1. CeraVe Köpüren Temizleyici
- 2. L'Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Yüz Yıkama Jeli
- 3. Lancome Gel Eclat Yüz Temizleme Jeli
- 4. Kiehl’s Ultra Facial Yüz Temizleme Jeli
- 5. Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Jeli ve Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Köpüğü
- 6. Cosrx Low Ph Good Morning Günlük Temizleyici Jel
- 7. La Roche-Posay Effaclar Jel
- 8. Bioderma Sébium Foaming Gel
- 9. L’Oréal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jeli
- 10. Garnier Saf ve Temiz Kömürlü Yüz Temizleme Jeli
- 11. Vichy Normaderm Phytosolution Arındırıcı Jel
1. CeraVe Köpüren Temizleyici
Cildin koruyucu bariyerine zarar vermeden temizleyen, akneye eğilimli ciltler için harika bir seçenek olan CeraVe Köpüren Temizleyici, köpüren jel formülü ile mükemmel bir sonuç veriyor. İçerisinde bulunan ve cilt için gerekli olan 3 temel seramid, niasinamid ve hyalüronik asit ile cilt bariyerine zarar vermeden cildi arındırıyor. Parfüm içermediği içinde hassas ciltler için son derece uygun.

2. L'Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Yüz Yıkama Jeli
Formülündeki hyaluronik asit sayesinde cilde bakım yapıyor ve daha dolgun görünmesine yardımcı oluyor. Yoğun bir şekilde cildi temizleyen, nemlendiren ve pürüzsüz görünmesini sağlayan Loreal yüz temizleme jeli, hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur! Yaşlanma karşıtı bakım için kullanılan hyaluronik asit, cildinin temizlenirken nemlenmesine yardımcı oluyor böylece temizleyici jeli kullandıktan sonra cildinde kuruluk hissettirmez.

3. Lancome Gel Eclat Yüz Temizleme Jeli
Lancome Gel Eclat arındırıcı yüz yıkama jeli cildi kusursuz temizler. Özel dokusuyla hemen köpüren bu yüz yıkama jelini kullandıktan sonra cildinizin tüm kirlerden tamamıyla arındığını hissedeceksiniz. Gel Eclat köpük temizleyici ince ve hacimli dokusu ile anında köpürüp cilt üzerinde kayarak cildi kirlerden nazikçe arındırır ve cildi kurutmadan temizler ve nemlendirir. Normal ve karma cilt tipleri için uygundur.

4. Kiehl’s Ultra Facial Yüz Temizleme Jeli
Kiehl's temizleme jeli, Skualan, kayısı çekirdeği yağı, avokado yağı ve E vitamini gibi doğal içerikleriyle cildi kurutmadan arındırır ve temizler. Kiehl’s Ultra Facial Yüz Temizleme Jeli, cildin pH dengesini koruduğu için en kuru ciltler tarafından bile rahatlıkla kullanılabilir. Normal ve kuru ciltlerin günlük kullanımı için oldukça uygundur.

5. Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Jeli ve Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Köpüğü
Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli ve köpüğü %96 doğal içeriklerden oluşan, aloe vera ve hyaluronik asit içeren formülü ile cildini kurutmadan temizleyen bir yüz yıkama ürünüdür. Jel ve köpük olarak iki formu bulunur. Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama jeli ve köpüğü , aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcı olur.

6. Cosrx Low Ph Good Morning Günlük Temizleyici Jel
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser, bitki özleri ile hafif asitlerin yer aldığı nazik ama etkili formüle sahiptir. Cilt yüzeyinde biriken kirleri temizler ve cilt pürüzleri ile savaşır. Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser - pH 5 Değerinde Günlük Temizleyici Jel, formulü cildin pH derecesi ile uyumlu olup temizlik esnasında cildi irite etmez ayrıca dış etkenlere karşı güçlendirir. Hassas ciltler başta olmak üzere tüm cilt tipleri tarafından güvenle kullanılabilirken cildi germez ya da kurutmaz. Cildi derinlemesine arındırdıktan sonra cilt yüzeyinde tazelenmiş, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm yaratır.

7. La Roche-Posay Effaclar Jel
La Roche-Posay Effaclar Jel denilince akla ilk gelen yağlı ve akneye eğilimli ciltler geliyor. Hassas ciltler için geliştirilen formülü sayesinde ciltte kuruluk hissi yaratmadan nazikçe temizler. Cildi kirden ve fazla yağdan arındırıp, cilde temizlik ve tazelik hissi verirken siyah noktaların görünümünü azaltmaya ve parlamayı kontrol altına almaya da yardımcı olur.

8. Bioderma Sébium Foaming Gel
Sébium Foaming Gel Active, içerdiği AHA ve BHA sayesinde özel cilt bakımı sağlayarak ciltte aktif bir temizlik sağlar. Sébium Foamin Gel Active formülü ile akne eğilimli ciltlerin günlük bakım rutininde bir yıldız olarak akne tedavilerinde destek bakımı olarak çözüm sunar. Bioderma, Sébium Foaming Gel Active’i hem temizleme hem de bakım sağlayan bir ürün olarak yağlı ve akne eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilmiş bir yüz temizleme jelidir.

9. L’Oréal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jeli
L’Oréal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jelleri, gül, lotus ve yasemin gibi çiçeklerin gücünden yararlanarak cildi arındırırken yumuşatır ve ferahlık verir. Cilt temizliği için bu yüz yıkama jellerinin kuru-hassas ve normal-karma ciltler olmak üzere iki farklı seçeneği vardır.

10. Garnier Saf ve Temiz Kömürlü Yüz Temizleme Jeli
Eğer cildindeki siyah noktalardan nasıl kurtulacağını düşünüyorsan, Garnier Saf ve Temiz Kömürlü Yüz Temizleme jeli, kömür içeriği ile çok işine yarayacak. Tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağlayan, cildi arındıran, yağlanmasını ve pürüzlenmesini engelleyen bu yüz temizleme jeli, en inatçı siyah noktalar üzerinde bile etkilidir. Kömürle birlikte salisilik asit ve yabanmersini özleri içeren formülü ile cilde bakım sağlar.

11. Vichy Normaderm Phytosolution Arındırıcı Jel
Vichy Normaderm serisindeki arındırıcı yüz yıkama jeli, içeriğindeki çinko, bakır ve probiyotik ile zenginleştirilmiş formülü, yağlı ve sivilceli ciltler için üretilmiş bir jeldir. Cildindeki fazla yağı azaltma ve arındırmada etkilidir. Normaderm Arındırıcı yüz temizleme jelini düzenli olarak kullandığınızda cildinizin artık fazla yağ yüzünden parlamadığını, arındığını ve gözeneklerinizin küçüldüğünü fark edeceksiniz.

Yüz Temizleme Jeli Nasıl Kullanılmalıdır?
Yüz temizleme jeli nasıl kullanılmalı sorusu da oldukça önemli sorular arasındadır. Cilt tipinize uygun temizleyiciyi belirledikten sonra cildinizi su ile biraz nemlendirin. · Yüzünüzü hafifçe nemlendirdikten sonra yüz temizleme jelinizden bir parça ellerinize alın. Yüz temizleme jelini yüzünüze uygularken ürünün gözlerinizle ve göz çevrenizle temasından kaçınmalısınız. Yüz temizleme jeli ile yüzünüze hafifçe masaj yaparak cildinizi temizlediğinizden emin olduktan sonra, yine ılık suyla yüzünüzü durulamanız cildinizin temizlenmesi için yeterlidir.
Yüz Temizleme Jeli Kullanmanın Faydaları Nelerdir?
Yüz temizleme jeli kullanmanın cilde faydaları ve etkileri saymakla bitmez diyebiliriz. Günlük cilt bakım rutininin başlangıç noktası olan bu adım cildi derinlemesine temizler. Günlük cilt temizliği rutini içinde mutlaka bulunması gereken ve sabah akşam kullanılması uygun olan bu ürün sayesinde cildi tıkayan yağı ve kiri ortadan kaldırmış olacaksınız. Yüz temizleme jeli kullanmanın faydalar;
- Cildin üst tabakasında biriken kiri ve yağı temizler,
- Gözeneklerde birikmiş kiri temizler ve gözenekler hava alır,
- Siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller,
- Mevcut siyah noktaların görünümünü azaltır,
- Cilde sağlıklı bir ışıltı ve parlaklık kazandırır,
- Cildin tazelenmesine yardımcı olur.,
- Özellikleri ile fazla yağı kontrol altına alır,
- Kuru ciltleri nemlendirir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Larocha posay gayet güzel bir ürün. Ona muadil olan daha uygun fiyatlı olup ve etkili olan Nivea ya sensition yüz temizleme jeli var. Severek kullanıyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBencede bu
22 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler
u +1 yılMerhaba.
Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli
Günlük cilt bakım rutininde kullanabileceğin, cildini kurutmadan temizleyecek, kirden, fazla yağdan ve makyaj kalıntılarından arındıracak bir yüz temizleme jeli önerisi istersen, sana gözümüz kapalı Garnier Hylauronik Aloe Temizleme Jeli'ni önerebiliriz. %96 doğal içeriklerden oluşan, aloe vera ve hyaluronik asit içeren formülü ile cildini kurutmadan temizleyen bu yüz temizleme jeli, aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcı oluyor. Denediğimiz ilk günden beri elimizden düşüremediğimiz Hylauronik Aloe temizleme jelini, senin de çok seveceğine eminiz!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yıl- +1 yıl
Bakayım
- +1 yıl
Rossmann da falan ucuz tavsiye edilir
- +1 yıl
Ucuzdan ziyade cilde iyi gelen olsun
- +1 yıl
Yani aynısı rossmann da daha ucuza satılıyor demek istedim. Ben memnunum. Cildim hasas. Yüzü kurutmuyor
- +1 yıl
Benim yağlı cildim
hoş geldin yine...
Mineaderm Tea Tree Face Wash öneririm, ben çok memnunum.24 Yorumla
+1 yılbence garnier aloe vera yüz temizleme jeli
bioderma da iyi30 Yorumla
+1 yılburada paylaştığın La Roche Posay temizleme jeli ve Bioderma ın pembe tüplü temizleme jeli 👌
10 Yorumla
+1 yılakne tedavisi görmüş birisi olarak celenes kullanıyorum doktorum da onaylamıştı
10 Yorumla
+1 yılMissha markasının aloe vera içerikli olanını kullanıyorum, memnunum. Içerik açısından güvendiğim ve diğer ürünlerini kullandığım yves rocher markasınında cilt tipine uygun olan temizleyicisini deneyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılLa Roche en iyisi nemlendiricisini de alıp destekleyebilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Benimde cildim yağlı jeli kullandıktan sonra hafif nemlendiriyorum eczane de gerekli bilgiyi veriyorlar sorabilirsin
dermatolojik ürünlere bakmalısın benim kullandığım yüz yıkama jeli 70 lira yani öyle her şey güvenli olmayabiliyor ✩
11 Yorumla
+1 yılGül suyu kullanmalısın doğal olan iyidir bence
Suratın için sabun kullanırsan bu yüz derini kurutur
Kullanıcaksanda yüz temizleme köpük olanları kullanmalısın daha hafifler00 Yorumla
+1 yılGarnier Saf & 3'ü 1 Arada Temizleme Jeli 150 ml olan...
10 Yorumla
+1 yılAlma imkanın varsa Kore markalarını öneririm en iyisi onlar oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Ya da boşver kardeş bahsettiğim markalar etude house gibi kore markalarıydı ucuz olanları var ama koreden kargoyla gelince fiyatlar uçuyor. Kore markaları satan Türk siteleri de var (güvenilir) orada da 60-70 TL ye olur korendy. com 'a bir bak istersen.
Bioderma
Ben dalin şampuanı kullanıyorum ve keçi sütü sabunu 😃10 Yorumla
+1 yılHacı Şakir neyine yetmiyor
21 Yorumla
+1 yılGarnier 3'ü bir arada. Peeling olarakta Diadermine.
127 Yorumla- +1 yıl
Kireç mi? :D
Köpürüyor o. :) - +1 yıl
Diadermine kil maskesi gibi. (:
- +1 yıl
Kireç gibi diyorsun ama efsane temizliyor. :D
- +1 yıl
Bende onu kullanıyorum bir de sana bir tüyo vereyim yüzüne yaptığın bakımı boyun kısmınada yap :D
- +1 yıl
Daha temiz oluyor bide ben yapıyorum ferahlıyorum iyi oluyor ya , madem ferahlık hoşuna gidiyor yapmalısın o halde. Birde yüzümüzün kemiğinin çukurları varya , genelde o aşagıdada faul kısmındada akne olur ve sivilceye müsaittir görüpte temizleyemiyosun ya bunun için iyi bir yöntem :D
- +1 yıl
bir dene bakalım sonra iyi oldumu söyle bana :D
- +1 yıl
Bak sana bir tüyo daha duşa girdikten sonra 5 dakika buharda yüzünü tut o daha ultra temizlik sağlıyo ve cildini dinlenmiş hissediyorsun pambık gibi oluyor hahah :D
- +1 yıl
Cilt bakımcıyım ben sertifikalı filan ama ugrasmıyorum :D
- +1 yıl
Allah razı olsun sağ ol :D
- +1 yıl
Dene bunları bak :D
- +1 yıl
Yorumunu bekliyorum buraya:D
- +1 yıl
Takip atiyim mi :D
- +1 yıl
Vazgeçiyorum ulen 😆 kendi takibinden vazgecmıssss :D
- +1 yıl
Yooooo ilkten çıkmısstınn ben dedim heralde uyguladı mesaj atcak takıp ediyim :D sordugumda baktm yoktun :D
+1 yılneutrogena yüz temizleme/sivilce jeli gayet iyi 5 gün kullandım sivilcelerim azaldı
10 Yorumla
+1 yılkarma bir cildin varsa cera v köpüren temizleyici öneririm
10 Yorumlala Roche kullanan arkadaşım çok memnun, ben karma ciltliyim celenes çok iyi geldi cildime daha önce denediklerim hep sivilce yapmıştı, celenessss bence
01 Yorumla
+1 yılKil maskesi kullan kuzum hem kolay ve bence diğerleri gibi kimyasal olmasındansa daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBilemedim ben sadece yüzümü yıkıyorum
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle Loreal Paris.
20 YorumlaVichy
11 YorumlaCelenese kullanabilirsin her cikt tipi için var
11 Yorumla
+1 yılpapatyali sabun ve gul yağı mis gibi
10 Yorumla
+1 yılLa Roche Posay'ınkini kullanıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
memnunum,
- +1 yıl
eczaneden 60 Tl ye almıştım
- +1 yıl
öyle bir özelliğini görmedim
Nivea hassas ciltler için olanı alın.
10 YorumlaGul suyu :D sonra limon
13 Yorumlagarnier var birde diadermine var
16 YorumlaCildin icin uygun olanini bulmaya calis
10 Yorumlabadem yağıyla temizliyorum ben. önce sabun tabi.
10 Yorumlalr markasının yüz temizleme eşyaları çok güzel
11 Yorumla
+1 yılCelenes Thermal.
20 Yorumla
+1 yılLa Roche Posay iyi ben kullanıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
en son 50 civarıydı
+1 yılEn iyisi cerave
10 Yorumlaşebeke suyu
10 Yorumla
+1 yılkullanmıyorum ıslak mendil dene 😂
12 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yılNeutregena misket limonlu kullanıyorum, memnunum.
15 Yorumla- +1 yıl
Onu da kullandım, sivilce arındırıcı olanını.
- +1 yıl
Kişiden kişiye göre değişiyor aslında. Yediklerinde dikkat ve stresten uzak durmak gerekiyor.
Su 😂😂
10 Yorumla
+1 yılLa roche ve diaderman kesin tavsiyem
00 YorumlaPembe kutulu bioderma da cok basarılı
00 YorumlaÖnermiyorum bunu kullandım işe yaramadı
00 YorumlaDiadermine
14 Yorumla
+1 yılla roche iyi işte
20 Yorumla
+1 yılGul suyu😂
113 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim 😄 ben cok memnunum. Pamugu islatip baski yapiyorsun yuzune en dogal yontem. Kimyasal sevmemde
- +1 yıl
Onluyo ama sen protein tozu kullanmiyor muydun. Jellerle falan ne surersen sur o kadar etki etmez yani, karacigerinle alakali bir durum yuz temizligiyle degil
- +1 yıl
Weider i fazla kullanirsan yine sivilce yapar. Icindeki bir seye alerjin vardir yine yapar. Vucudun hassastir fazla kullanmasanda yine yapar ama sen daha iyi bilirsin zaten
- +1 yıl
Yuzun kimyasala alisti mi onu istiyor, o yuzden sevmiyorum
- +1 yıl
Uyuz😂
- +1 yıl
Olabilir neden olmasin😇
garnier
10 Yorumla
+1 yılcerave hepsi
10 YorumlaLoreal
10 Yorumla
+1 yılBioderma