• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cam Cilt

İyi Bir Yüz Temizleme Jeli Önerir misiniz? En İyi Yüz Temizleme Jeli Hangisi?

pskogr
pskogr Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
30

La roche gibi

Öneri Soruları Jel Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

En İyi Yüz Temizleme Jeli Önerileri

Cilt bakımının olmazsa olmazı yüz temizleyici jellerdir. Yüz temizleme jeli cildi makyaj kalıntılarından , hava kirliliğinden ve fazla yağdan arındırır. Her cilt tipinin ihtiyacı olan yüz yıkama jeli de farklıdır. Cildi kurutmadan, yağ ve pH dengesini koruyarak nemlendiren ve temizleyen yüz yıkama jelini bulmak oldukça önemlidir.

• 1. CeraVe Köpüren Temizleyici
    • 2. L'Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Yüz Yıkama Jeli
    • 3. Lancome Gel Eclat Yüz Temizleme Jeli
    • 4. Kiehl’s Ultra Facial Yüz Temizleme Jeli
    • 5. Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Jeli ve Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Köpüğü
    • 6. Cosrx Low Ph Good Morning Günlük Temizleyici Jel
    • 7. La Roche-Posay Effaclar Jel
    • 8. Bioderma Sébium Foaming Gel
    • 9. L’Oréal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jeli
    • 10. Garnier Saf ve Temiz Kömürlü Yüz Temizleme Jeli
    • 11. Vichy Normaderm Phytosolution Arındırıcı Jel

1. CeraVe Köpüren Temizleyici

Cildin koruyucu bariyerine zarar vermeden temizleyen, akneye eğilimli ciltler için harika bir seçenek olan CeraVe Köpüren Temizleyici, köpüren jel formülü ile mükemmel bir sonuç veriyor. İçerisinde bulunan ve cilt için gerekli olan 3 temel seramid, niasinamid ve hyalüronik asit ile cilt bariyerine zarar vermeden cildi arındırıyor. Parfüm içermediği içinde hassas ciltler için son derece uygun.

2. L'Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Yüz Yıkama Jeli

Formülündeki hyaluronik asit sayesinde cilde bakım yapıyor ve daha dolgun görünmesine yardımcı oluyor. Yoğun bir şekilde cildi temizleyen, nemlendiren ve pürüzsüz görünmesini sağlayan Loreal yüz temizleme jeli, hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur! Yaşlanma karşıtı bakım için kullanılan hyaluronik asit, cildinin temizlenirken nemlenmesine yardımcı oluyor böylece temizleyici jeli kullandıktan sonra cildinde kuruluk hissettirmez.

3. Lancome Gel Eclat Yüz Temizleme Jeli

Lancome Gel Eclat arındırıcı yüz yıkama jeli cildi kusursuz temizler. Özel dokusuyla hemen köpüren bu yüz yıkama jelini kullandıktan sonra cildinizin tüm kirlerden tamamıyla arındığını hissedeceksiniz. Gel Eclat köpük temizleyici ince ve hacimli dokusu ile anında köpürüp cilt üzerinde kayarak cildi kirlerden nazikçe arındırır ve cildi kurutmadan temizler ve nemlendirir. Normal ve karma cilt tipleri için uygundur.

4. Kiehl’s Ultra Facial Yüz Temizleme Jeli

Kiehl's temizleme jeli, Skualan, kayısı çekirdeği yağı, avokado yağı ve E vitamini gibi doğal içerikleriyle cildi kurutmadan arındırır ve temizler. Kiehl’s Ultra Facial Yüz Temizleme Jeli, cildin pH dengesini koruduğu için en kuru ciltler tarafından bile rahatlıkla kullanılabilir. Normal ve kuru ciltlerin günlük kullanımı için oldukça uygundur.

5. Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Jeli ve Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama Köpüğü

Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli ve köpüğü %96 doğal içeriklerden oluşan, aloe vera ve hyaluronik asit içeren formülü ile cildini kurutmadan temizleyen bir yüz yıkama ürünüdür. Jel ve köpük olarak iki formu bulunur. Garnier Hyaluronik Aloe Yüz Yıkama jeli ve köpüğü , aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcı olur.

6. Cosrx Low Ph Good Morning Günlük Temizleyici Jel

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser, bitki özleri ile hafif asitlerin yer aldığı nazik ama etkili formüle sahiptir. Cilt yüzeyinde biriken kirleri temizler ve cilt pürüzleri ile savaşır. Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser - pH 5 Değerinde Günlük Temizleyici Jel, formulü cildin pH derecesi ile uyumlu olup temizlik esnasında cildi irite etmez ayrıca dış etkenlere karşı güçlendirir. Hassas ciltler başta olmak üzere tüm cilt tipleri tarafından güvenle kullanılabilirken cildi germez ya da kurutmaz. Cildi derinlemesine arındırdıktan sonra cilt yüzeyinde tazelenmiş, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm yaratır.

7. La Roche-Posay Effaclar Jel

La Roche-Posay Effaclar Jel denilince akla ilk gelen yağlı ve akneye eğilimli ciltler geliyor. Hassas ciltler için geliştirilen formülü sayesinde ciltte kuruluk hissi yaratmadan nazikçe temizler. Cildi kirden ve fazla yağdan arındırıp, cilde temizlik ve tazelik hissi verirken siyah noktaların görünümünü azaltmaya ve parlamayı kontrol altına almaya da yardımcı olur.

8. Bioderma Sébium Foaming Gel

Sébium Foaming Gel Active, içerdiği AHA ve BHA sayesinde özel cilt bakımı sağlayarak ciltte aktif bir temizlik sağlar. Sébium Foamin Gel Active formülü ile akne eğilimli ciltlerin günlük bakım rutininde bir yıldız olarak akne tedavilerinde destek bakımı olarak çözüm sunar. Bioderma, Sébium Foaming Gel Active’i hem temizleme hem de bakım sağlayan bir ürün olarak yağlı ve akne eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilmiş bir yüz temizleme jelidir.

9. L’Oréal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jeli

L’Oréal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jelleri, gül, lotus ve yasemin gibi çiçeklerin gücünden yararlanarak cildi arındırırken yumuşatır ve ferahlık verir. Cilt temizliği için bu yüz yıkama jellerinin kuru-hassas ve normal-karma ciltler olmak üzere iki farklı seçeneği vardır.

10. Garnier Saf ve Temiz Kömürlü Yüz Temizleme Jeli

Eğer cildindeki siyah noktalardan nasıl kurtulacağını düşünüyorsan, Garnier Saf ve Temiz Kömürlü Yüz Temizleme jeli, kömür içeriği ile çok işine yarayacak. Tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağlayan, cildi arındıran, yağlanmasını ve pürüzlenmesini engelleyen bu yüz temizleme jeli, en inatçı siyah noktalar üzerinde bile etkilidir. Kömürle birlikte salisilik asit ve yabanmersini özleri içeren formülü ile cilde bakım sağlar.

11. Vichy Normaderm Phytosolution Arındırıcı Jel

Vichy Normaderm serisindeki arındırıcı yüz yıkama jeli, içeriğindeki çinko, bakır ve probiyotik ile zenginleştirilmiş formülü, yağlı ve sivilceli ciltler için üretilmiş bir jeldir. Cildindeki fazla yağı azaltma ve arındırmada etkilidir. Normaderm Arındırıcı yüz temizleme jelini düzenli olarak kullandığınızda cildinizin artık fazla yağ yüzünden parlamadığını, arındığını ve gözeneklerinizin küçüldüğünü fark edeceksiniz.

Yüz Temizleme Jeli Nasıl Kullanılmalıdır?

Yüz temizleme jeli nasıl kullanılmalı sorusu da oldukça önemli sorular arasındadır. Cilt tipinize uygun temizleyiciyi belirledikten sonra cildinizi su ile biraz nemlendirin. · Yüzünüzü hafifçe nemlendirdikten sonra yüz temizleme jelinizden bir parça ellerinize alın. Yüz temizleme jelini yüzünüze uygularken ürünün gözlerinizle ve göz çevrenizle temasından kaçınmalısınız. Yüz temizleme jeli ile yüzünüze hafifçe masaj yaparak cildinizi temizlediğinizden emin olduktan sonra, yine ılık suyla yüzünüzü durulamanız cildinizin temizlenmesi için yeterlidir.

Yüz Temizleme Jeli Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Yüz temizleme jeli kullanmanın cilde faydaları ve etkileri saymakla bitmez diyebiliriz. Günlük cilt bakım rutininin başlangıç noktası olan bu adım cildi derinlemesine temizler. Günlük cilt temizliği rutini içinde mutlaka bulunması gereken ve sabah akşam kullanılması uygun olan bu ürün sayesinde cildi tıkayan yağı ve kiri ortadan kaldırmış olacaksınız. Yüz temizleme jeli kullanmanın faydalar;

• Cildin üst tabakasında biriken kiri ve yağı temizler,
    • Gözeneklerde birikmiş kiri temizler ve gözenekler hava alır,
    • Siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller,
    • Mevcut siyah noktaların görünümünü azaltır,
    • Cilde sağlıklı bir ışıltı ve parlaklık kazandırır,
    • Cildin tazelenmesine yardımcı olur.,
    • Özellikleri ile fazla yağı kontrol altına alır,
    • Kuru ciltleri nemlendirir.
    1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• TeomanŞarkısı
    TeomanŞarkısı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Merhaba.

Larocha posay gayet güzel bir ürün. Ona muadil olan daha uygun fiyatlı olup ve etkili olan Nivea ya sensition yüz temizleme jeli var. Severek kullanıyorum.

2
    2 Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Bioderma ile la roche arasında kaldım teşekkür ederim 😇

Yorumla
    • TeomanŞarkısı
      TeomanŞarkısı
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Ayısıgı888
    Ayısıgı888 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Bencede bu

2
    2 Yorumla
    • Ayısıgı888
      Ayısıgı888
      +1 yıl

Eig için teşekkürler

Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Ricalar can

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba.

Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli

Günlük cilt bakım rutininde kullanabileceğin, cildini kurutmadan temizleyecek, kirden, fazla yağdan ve makyaj kalıntılarından arındıracak bir yüz temizleme jeli önerisi istersen, sana gözümüz kapalı Garnier Hylauronik Aloe Temizleme Jeli'ni önerebiliriz. %96 doğal içeriklerden oluşan, aloe vera ve hyaluronik asit içeren formülü ile cildini kurutmadan temizleyen bu yüz temizleme jeli, aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcı oluyor. Denediğimiz ilk günden beri elimizden düşüremediğimiz Hylauronik Aloe temizleme jelini, senin de çok seveceğine eminiz!

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

48

Cevap

5

Cevap

• gizemlikız4444
    gizemlikız4444 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

https://www.google.com/search?q=neutrogena+y%C3%BCz+temizleme+jeli&tbm=isch&hl=tr&client=ms-android-samsung-trvo1&prmd=sivn&sa=X&ved=2ahUKEwjfh570_Y_9AhXXz7sIHWZcB1sQrNwCKAB6BQgBEKQC&biw=384&bih=728#imgrc=yR8j-zuTqjh6TM

1
    5 Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Bakayım

• gizemlikız4444
      gizemlikız4444
      +1 yıl

Rossmann da falan ucuz tavsiye edilir

• pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Ucuzdan ziyade cilde iyi gelen olsun

• gizemlikız4444
      gizemlikız4444
      +1 yıl

Yani aynısı rossmann da daha ucuza satılıyor demek istedim. Ben memnunum. Cildim hasas. Yüzü kurutmuyor

• pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Benim yağlı cildim

• Eoéa_Eoéa
    Eoéa_Eoéa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

hoş geldin yine...
    Mineaderm Tea Tree Face Wash öneririm, ben çok memnunum.

2
    4 Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Okullar kapandı diye geldim gideceğim yine özledin mi 🤪. Bir bakayım sağ ol

Yorumla
    • Eoéa_Eoéa
      Eoéa_Eoéa
      +1 yıl

Tabi tabi, gözüm yollarda kaldı. 😃 Rica ederimmm...

Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Bilemiyorum 😄

Yorumla
    • Eoéa_Eoéa
      Eoéa_Eoéa
      +1 yıl

Cık cık... 😎

Yorumla
  • kendalliste_
    kendalliste_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

bence garnier aloe vera yüz temizleme jeli
    bioderma da iyi

3
    0 Yorumla
  • _ÇavBellaa_
    _ÇavBellaa_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

burada paylaştığın La Roche Posay temizleme jeli ve Bioderma ın pembe tüplü temizleme jeli 👌

1
    0 Yorumla
  • butchlover
    butchlover Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 76%
    +1 yıl

akne tedavisi görmüş birisi olarak celenes kullanıyorum doktorum da onaylamıştı

1
    0 Yorumla
  • 1pembepenguen
    1pembepenguen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Missha markasının aloe vera içerikli olanını kullanıyorum, memnunum. Içerik açısından güvendiğim ve diğer ürünlerini kullandığım yves rocher markasınında cilt tipine uygun olan temizleyicisini deneyebilirsin

1
    0 Yorumla
  • birisoruyorrr
    birisoruyorrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

La Roche en iyisi nemlendiricisini de alıp destekleyebilirsin

1
    3 Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Nemlendiricisi yağlı cilt için olur mu

Yorumla
    • birisoruyorrr
      birisoruyorrr
      +1 yıl

Benimde cildim yağlı jeli kullandıktan sonra hafif nemlendiriyorum eczane de gerekli bilgiyi veriyorlar sorabilirsin

Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Sağ ol

Yorumla
  • msponçik
    msponçik Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl

dermatolojik ürünlere bakmalısın benim kullandığım yüz yıkama jeli 70 lira yani öyle her şey güvenli olmayabiliyor ✩

1
    1 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Guvenli olmaktan kastin ne

Yorumla
  • ρσятαкαℓ_кσкυѕυ
    ρσятαкαℓ_кσкυѕυ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Gül suyu kullanmalısın doğal olan iyidir bence
    Suratın için sabun kullanırsan bu yüz derini kurutur
    Kullanıcaksanda yüz temizleme köpük olanları kullanmalısın daha hafifler

0
    0 Yorumla
  • meltmerogluer
    meltmerogluer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 31%
    +1 yıl

Garnier Saf & 3'ü 1 Arada Temizleme Jeli 150 ml olan...

1
    0 Yorumla
  • lisa_kayaa
    lisa_kayaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 59%
    +1 yıl

Alma imkanın varsa Kore markalarını öneririm en iyisi onlar oluyor.

1
    3 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Isimleri nedir?

Yorumla
    • lisa_kayaa
      lisa_kayaa
      +1 yıl

Ya da boşver kardeş bahsettiğim markalar etude house gibi kore markalarıydı ucuz olanları var ama koreden kargoyla gelince fiyatlar uçuyor. Kore markaları satan Türk siteleri de var (güvenilir) orada da 60-70 TL ye olur korendy. com 'a bir bak istersen.

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • MyWorlld
    MyWorlld Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Bioderma
    Ben dalin şampuanı kullanıyorum ve keçi sütü sabunu 😃

1
    0 Yorumla
  • Yaşamasın_ırkımızz
    Yaşamasın_ırkımızz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hacı Şakir neyine yetmiyor

2
    1 Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Yetmiyor kank

Yorumla
  • Light0fGod_
    Light0fGod_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Garnier 3'ü bir arada. Peeling olarakta Diadermine.

1
    27 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Kireç gibi olanmı?

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Kireç mi? :D
      Köpürüyor o. :)

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Diadermine kil maskesi gibi. (:

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Garnier hani şu açik mavi renkli olan değilmi? Ayni kireç gibi işte😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Kireç gibi diyorsun ama efsane temizliyor. :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Temizlemenin yanı sira aşiri ferahlik veriyo yazin çok iyi oluyo😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Bende onu kullanıyorum bir de sana bir tüyo vereyim yüzüne yaptığın bakımı boyun kısmınada yap :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Noluyo yapinca😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Daha temiz oluyor bide ben yapıyorum ferahlıyorum iyi oluyor ya , madem ferahlık hoşuna gidiyor yapmalısın o halde. Birde yüzümüzün kemiğinin çukurları varya , genelde o aşagıdada faul kısmındada akne olur ve sivilceye müsaittir görüpte temizleyemiyosun ya bunun için iyi bir yöntem :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Dediğini hiç yapmadim ama denicam😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

bir dene bakalım sonra iyi oldumu söyle bana :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Akşam duşa girmeden once denicam yoksa temizlemesi zor oluyo😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Bak sana bir tüyo daha duşa girdikten sonra 5 dakika buharda yüzünü tut o daha ultra temizlik sağlıyo ve cildini dinlenmiş hissediyorsun pambık gibi oluyor hahah :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Sendede baya tüyo varmış ha😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Cilt bakımcıyım ben sertifikalı filan ama ugrasmıyorum :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Valla her eve lazimsin😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Allah razı olsun sağ ol :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Rica ederim 😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Dene bunları bak :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Akşam deniyorum 😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Yorumunu bekliyorum buraya:D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Tamam😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Takip atiyim mi :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Sen bilirsin 😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Vazgeçiyorum ulen 😆 kendi takibinden vazgecmıssss :D

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Dikkatli bak😀

Yorumla
    • Light0fGod_
      Light0fGod_
      +1 yıl

Yooooo ilkten çıkmısstınn ben dedim heralde uyguladı mesaj atcak takıp ediyim :D sordugumda baktm yoktun :D

Yorumla
  • Susayaci123
    Susayaci123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

neutrogena yüz temizleme/sivilce jeli gayet iyi 5 gün kullandım sivilcelerim azaldı

1
    0 Yorumla
  • içinizdenbirisiii18
    içinizdenbirisiii18 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

karma bir cildin varsa cera v köpüren temizleyici öneririm

1
    0 Yorumla
  • caramelma
    caramelma Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

la Roche kullanan arkadaşım çok memnun, ben karma ciltliyim celenes çok iyi geldi cildime daha önce denediklerim hep sivilce yapmıştı, celenessss bence

0
    1 Yorumla
    • sudekoo
      sudekoo
      +1 yıl

Tesekkurler ben de onu alavaktim

Yorumla
  • Konuşkanhatunn
    Konuşkanhatunn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Kil maskesi kullan kuzum hem kolay ve bence diğerleri gibi kimyasal olmasındansa daha iyi

1
    0 Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bilemedim ben sadece yüzümü yıkıyorum

2
    0 Yorumla
  • sinyorita54
    sinyorita54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle Loreal Paris.

2
    0 Yorumla
  • Bademlina
    Bademlina Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Vichy

1
    1 Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Bioderma aldım

Yorumla
  • aylaaaa_
    aylaaaa_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Celenese kullanabilirsin her cikt tipi için var

1
    1 Yorumla
    • pskogr
      pskogr
      +1 yıl

Bioderma aldım

Yorumla
  • DeliKadın00
    DeliKadın00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

papatyali sabun ve gul yağı mis gibi

1
    0 Yorumla
  • DişiAslan-_-
    DişiAslan-_- Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

La Roche Posay'ınkini kullanıyorum

1
    5 Yorumla
    • DişiAslan-_-
      DişiAslan-_-
      +1 yıl

memnunum,

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Fiyati ne kadar

Yorumla
    • DişiAslan-_-
      DişiAslan-_-
      +1 yıl

eczaneden 60 Tl ye almıştım

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Sivilceleri onluyomu

Yorumla
    • DişiAslan-_-
      DişiAslan-_-
      +1 yıl

öyle bir özelliğini görmedim

Yorumla
  • Hiypnos
    Hiypnos Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl

Nivea hassas ciltler için olanı alın.

1
    0 Yorumla
  • Setsusa1
    Setsusa1 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

Gul suyu :D sonra limon

1
    3 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Limonu nasıl surucaz yani neyle

Yorumla
    • Setsusa1
      Setsusa1
      +1 yıl

Limonu sık suyunu yuzune sur :) elinlemi yaparsin pamuklami yaparsin bilemem

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Ekşi ekşi😀

Yorumla
  • Evinlevin
    Evinlevin Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

garnier var birde diadermine var

1
    6 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Neutrogena kullaniyodum

Yorumla
    • Evinlevin
      Evinlevin
      +1 yıl

Oda güzel ama ben kullandığımda sanki yüzümü gerginleştiriyor hissine kapılıyordum belki benim cildimlede alakalı olabilir. 😊

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Peki fiyatlari ne kadar😀

Yorumla
    • Evinlevin
      Evinlevin
      +1 yıl

hıı güzel soru ben watsonsdan indirim dönemi 18 e almıltım garnieri diadermini hatırlayamadım 🙈🙈

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Teşekkürler 😀

Yorumla
    • Evinlevin
      Evinlevin
      +1 yıl

rica ederim 😊

Yorumla
  • bkrsln
    bkrsln Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Cildin icin uygun olanini bulmaya calis

1
    0 Yorumla
  • Melzhr
    Melzhr Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

badem yağıyla temizliyorum ben. önce sabun tabi.

1
    0 Yorumla
  • 7336047Ab
    7336047Ab Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

lr markasının yüz temizleme eşyaları çok güzel

1
    1 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • dionysosjai
    dionysosjai Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Celenes Thermal.

2
    0 Yorumla
  • tumblrolmayangirl
    tumblrolmayangirl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

La Roche Posay iyi ben kullanıyorum

1
    3 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Fiyati ne kadar

Yorumla
    • tumblrolmayangirl
      tumblrolmayangirl
      +1 yıl

en son 50 civarıydı

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Teşekkür

Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

En iyisi cerave

1
    0 Yorumla
  • motley
    motley Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

şebeke suyu

1
    0 Yorumla
  • ucamayanejderiya
    ucamayanejderiya Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

kullanmıyorum ıslak mendil dene 😂

1
    2 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Nasil değişik bir insansin sen😂

Yorumla
    • ucamayanejderiya
      ucamayanejderiya
      +1 yıl

😀😀

Yorumla
  • MerveKOYUN
    MerveKOYUN Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Neutregena misket limonlu kullanıyorum, memnunum.

1
    5 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Neutrogenayı bende kullanıyorum turuncu olanindan

Yorumla
    • MerveKOYUN
      MerveKOYUN
      +1 yıl

Onu da kullandım, sivilce arındırıcı olanını.

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Evet ama 2 gün surmeyince hemen sivilce çıkıyor farkindamisin

Yorumla
    • MerveKOYUN
      MerveKOYUN
      +1 yıl

Kişiden kişiye göre değişiyor aslında. Yediklerinde dikkat ve stresten uzak durmak gerekiyor.

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Ben Body building yaptığım için zaten gayet sağlıklı besleniyorum. Yağli şeyler falan yemiyorum ama yinede 2 gun surmeyince cikiyo bağımlılık yapiyo sanki

Yorumla
  • ceyosos
    ceyosos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 51%
    +1 yıl

Su 😂😂

1
    0 Yorumla
  • Yuzbınbaloncukyuttum
    Yuzbınbaloncukyuttum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

La roche ve diaderman kesin tavsiyem

0
    0 Yorumla
  • Edasrn
    Edasrn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Pembe kutulu bioderma da cok basarılı

0
    0 Yorumla
  • Nunu22
    Nunu22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Önermiyorum bunu kullandım işe yaramadı

0
    0 Yorumla
  • fatiye
    fatiye Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Diadermine

1
    4 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Memnunmusun

Yorumla
    • fatiye
      fatiye
      +1 yıl

Yani ewt

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Sivilceleride onluyomu

Yorumla
    • fatiye
      fatiye
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • ssalvatorre
    ssalvatorre Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

la roche iyi işte

2
    0 Yorumla
  • Gururlu_basketçi
    Gururlu_basketçi Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Gul suyu😂

1
    13 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Saçmaliyosun 😂

Yorumla
    • Gururlu_basketçi
      Gururlu_basketçi
      +1 yıl

Yemin ederim 😄 ben cok memnunum. Pamugu islatip baski yapiyorsun yuzune en dogal yontem. Kimyasal sevmemde

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Sivilce çıkmasını onluyomu

Yorumla
    • Gururlu_basketçi
      Gururlu_basketçi
      +1 yıl

Onluyo ama sen protein tozu kullanmiyor muydun. Jellerle falan ne surersen sur o kadar etki etmez yani, karacigerinle alakali bir durum yuz temizligiyle degil

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Ben Weider kullanıyorum yani o sivilce yapmıyo

Yorumla
    • Gururlu_basketçi
      Gururlu_basketçi
      +1 yıl

Weider i fazla kullanirsan yine sivilce yapar. Icindeki bir seye alerjin vardir yine yapar. Vucudun hassastir fazla kullanmasanda yine yapar ama sen daha iyi bilirsin zaten

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Şimdi Neutrogena jelini hergün kullandığın zaman sivilce çikmasini önlüyor ama 2 gun kullanma hemen sivilce çıkıyor yani birazda ciltle alakali

Yorumla
    • Gururlu_basketçi
      Gururlu_basketçi
      +1 yıl

Yuzun kimyasala alisti mi onu istiyor, o yuzden sevmiyorum

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Sen ne seviyosun ki zaten 😂

Yorumla
    • Gururlu_basketçi
      Gururlu_basketçi
      +1 yıl

Uyuz😂

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Sen uyuzsun😀

Yorumla
    • Gururlu_basketçi
      Gururlu_basketçi
      +1 yıl

Olabilir neden olmasin😇

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Bencede

Yorumla
  • 1903333
    1903333 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

garnier

1
    0 Yorumla
  • secilkuzusuuu
    secilkuzusuuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

cerave hepsi

1
    0 Yorumla
  • Berilar
    Berilar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Loreal

1
    0 Yorumla
  • RobotikHatun
    RobotikHatun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Bioderma

1
    3 Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Fiyati ne kadar

Yorumla
    • RobotikHatun
      RobotikHatun
      +1 yıl

50-60 lira biseydi

Yorumla
    • Berkayy98
      Berkayy98
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Garnier

1
    0 Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Kil maskesi

1
    0 Yorumla
  • yeniiüye90
    yeniiüye90 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Garnier, gül suyu

0
    0 Yorumla
  • bmirror
    bmirror Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Cerave yeşil olanı

0
    0 Yorumla
  • murraatttt
    murraatttt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Sabunlu su

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Garnier

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cam Cilt > Sorular > İyi Bir Yüz Temizleme Jeli Önerir misiniz? En İyi Yüz Temizleme Jeli Hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yüze iyi gelen memnun kaldığınız bir yüz temizleme jeli önerebilir misiniz? 9 cevap verildi
Yüz temizleme jeli tavsiyesi? 6 cevap verildi
Önerdiğiniz yüz temizleme jeli var mı? 4 cevap verildi
Yüz bakımı ve temizliği için ne önerirsiniz? 3 cevap verildi
Yüz temizleme jeli tavsiyeniz var mı? 8 cevap verildi
Yüz temizleme toniği önerir misiniz? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hiç güne temizlik yaparak başladınız mı?
  • Çinlilerin geliştirdiği bu teknolojiyle klimalar artık çöp mü olacak?
  • Şekersiz kahve içebilir misin?
  • Sevgiliniz ‘WhatsApp bile kullanamazsın’ diyecek kadar kısıtlayıcı davranırsa bunu normal karşılar mıydınız?
  • Sabah kahvaltısında menemen mi daha iyi gider yoksa karışık kızartma mı?
  • Bu sıcaklarda senin tercihin ayran mı, limonata mı?
  • Masumiyetin bukadar erken kaybedildiği bu dünyada umudu, çocukların sırtına yüklemekte sen de kendini suçlu hissediyör musun?
  • İnsan umudu olmadan sevebilir mi?
  • Hangi Burçlar Aşkı bulacak?
  • En son saç kesiminize ne kadar harcadınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨