- 21 gü
Bu kremler yagli agir kremler... sivilce problemin varsa arttirabilir bence su bazli kremeler sur... bu turk kremlerin yuz icin olani da var mesela akne tedavisinde acnelyse gibi retinol icerikli soyucu kremlerle birlikte cilt bariyerini onarmak icin kisa sureli kullaniliyor ama normal gunluk bence kullanilmaz... cok rahatsiz oldugun bir leke problemin varsa bir eczaneye danis uygun glikolik ya da retinol gibi serumlarla dusuk dozdan baslayarak kullanabilirsin... bence en uygunu jel formlu icinde mineral yag parafin bulunmayan bir krem...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
- Bebeklerin ve küçük çocukların pişiklerinde - 1. ve 2. derece yanıklarda / güneş yanıklarında - Çizik ve kesik gibi yüzeysel deri lezyonlarında - Emziren annelerde meme başı çatlaklarının bakımı ve korunmasında - Kurumuş, çatlamış, yarılmış derinin bakımı ve korunmasında [yaşlı kimselerin derisi dahil ] kullanılır. Düzenli bir şekilde kullanacağınız doğal içerikli krem, sivilceleri tedavi edeceği gibi, akne ve siyah nokta oluşumunu da engelleyecektir. Yüzde oluşan cilt sorunlarına karşı Hametan krem oldukça faydalı bir ilaçtır. Yüzde oluşan cilt sorunlarında Hametan krem kullanımı ideal olacaktır.
00 Yorumla
- 1 yıl
Merhaba
Ben şahsen sürülmemesi taraftarıyım. Neden diye soracak olursanız çünkü bu tarz kremler her cilde yaramayabiliyor. O yüzden ben cildinize uygunmu değilmi iyice öğrenip öyle sürün diyorum. Bazı cilt tiplerine iyi gelmiyor çünkü. Yani önce doktoruna danış eğer o kullanmanı önerirse o zaman gönül rahatlığı ile kullan. Ama önce doktora danış mutlaka.
00 Yorumla
- 21 gü
bu krem sivilce izi geçirmez. neden bu kadar her derde gidermiş gibi mit yaratıldı anlamıyorum. sivilce lekelerine özel soyucu kremler ya da giderici tonikler var. bu ürünleri kullanırken de cildiyeye gitmek gerekir çünkü cilt bariyeri zayıflayabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- s21 gü
Tavsiye etmem. Yoğun yapılı kremler bunlar hatta merhem. Kremide yoğun epeyce.
00 Yorumla - 21 gü
Eczacınız geldi hahah hametan çoğunlukla pişik kızarıklık gibi durumlarda bazen de nemlendirici olarak kullanılıyor. Sivilce lekelerine hiçbir etkisi olmaz sadece tahrişi giderir. Yeni sivilce lekeleri için en etkili çözüm a vitamini türevi içeren ilaçlar kullanmaktır, kapsül versiyonu zoretanin aknetrent olarak krem versiyonu ise acnelyse olarak piyasada bulunuyor ama bu ilaçları kullanmadan önce doktora görünmek lazım. Çünkü yan etkileri oldukça ciddi. Eskiden kalma sivilce izleri için de lazer uygulamaları mevcut. Geçmiş olsun🌸
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)22 gü
Çok ince bir tabaka her gece yatmadan önce sür, 45 yaşındayım sürekli kullanırım 25 yaşında gibiyim. Bazılarında reaksiyon yapıp yğzde yanma falan yapabiliyorsun bu yüzden ince bir tabaka kullan. Sıkıntı olmuyorsa sürekli kullanabilirsin. Tek kötü yanı yüzde ayva tüyleri yapabiliyor.
00 Yorumla Hametan cilt kremidir lakin yanıklar ve pişikler için kullanılır. Fayda edeceğini sanmıyorum.
00 Yorumla- 22 gü
Hametan uzun süre yüzde tutulduğunda gözenekleri genişletiyor. Kısa süreli sürebilirsin
00 Yorumla - 22 gü
Ben sürüyorum az az arada sırada bende bir yan etkileri yapmadı ama herkesin cildi aynı olmayabilir yüzünün küçük bir yerinde deneyil sıkıntı olmazsa eğer yüzünün diğer yerlerinede sürersin
00 Yorumla Yağ bazlı değil de su bazlı kremler sürmeni tavsiye ederim
00 Yorumla- 21 gü
Yüze sürülür ve doktarlarin tavsiye ettiği kremdir sivilceler için
00 Yorumla - m17 gü
Evet sürülür
00 Yorumla Hametan tüylenme yapıyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 508 cevap paylaştı. Hemetan yanık ve pişik içindir
00 Yorumla- 22 gü
Sarı hametan lekeleri geçirmez.
00 Yorumla - 22 gü
Dudağa sürülür sadeceee
00 Yorumla Sürülür yara kremi sonuçta
00 Yorumla- 16 gü
Hayie
00 Yorumla - 20 gü
Hayır asla
00 Yorumla - 20 gü
Yüze sürülmez yara vs olmadıkça
00 Yorumla hayır kullanılmaz. saçmalama