Tenle alakası yok parfümün kalitesine bağlı. Genelde ağır gibi kokan kokular daha kalıcı. Görselde ki coco chanel gibi. Favorimdir. Kulandıklarımdan. Hani hafif fresh kokular ya adı aklıma gelmiyor, onlar daha çabuk uçuyor. Dolge gabbana ligh blue gibi geldi aklıma sonunda 😁😂
Değil , şehir efsanesi o. Gercekten parfum kullananlar ten rengıne gore hatta kan degerlerıne gore parfum alırlar. Hani şu filmlerde gordugumuz havaya sıkıp içinden geçenler. Veeee ne kadar kalıfelı parfum alsan bile üretim tarihi eski ise o parfüm kalıcı olmaz
Bunun ile ilgili bildim yok ama bunun ten rengi ya da insanın teni ile ilgisi olduğunu sanmıyorum bu sadece parfümün kalitesine göre değişiyor. yani bazı parfümler hemen uçup giderken kokusu. bazı parfümler oldukça kaliteli oluyor, yani parfümün markası ya da aldığınız yere göre değişiyor diyebilirim daha çok.
Herkeste kaliciligi ayni olmadigini biliyordum ama beyaz tende daha cabuk uctugunu ilk kez duydum. Emin olamadim baska sebeplerden de olabilir. Her parfum herkeste ayni kokuyu birakamadigi gibi ayni kaliciligi da birakamayabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tenle alakası yok parfümün kalitesine bağlı. Genelde ağır gibi kokan kokular daha kalıcı. Görselde ki coco chanel gibi. Favorimdir. Kulandıklarımdan. Hani hafif fresh kokular ya adı aklıma gelmiyor, onlar daha çabuk uçuyor. Dolge gabbana ligh blue gibi geldi aklıma sonunda 😁😂
Dolge gabbana Light blue kullandım, sanki kolonya. Yok böyle bir şey, fiyatını asla hak etmiyor
Doĺce Gabbana dediğin ünlü parfüm, dolce gabbana'yı hollywood'taki ünlüler kullanmakta
Ünlü parfüm olması uçucu olduğu gerçeğini değiştirmez
Bana çok light geldi bu yüzden o parfümü hiç almadım. Ben kalıcı olabilecek kadınsı kokular beğeniyorum.
Elbette fiyatını hakketmiyor buna katılıyorum.
Öylemi
Aynı fikirde ve zevkteyim
Zaten adı üstünde Light blue, tam adının hakkını veriyor. Fresh ve hafif koku sevenler için iyi.
Değil , şehir efsanesi o. Gercekten parfum kullananlar ten rengıne gore hatta kan degerlerıne gore parfum alırlar.
Hani şu filmlerde gordugumuz havaya sıkıp içinden geçenler.
Veeee ne kadar kalıfelı parfum alsan bile üretim tarihi eski ise o parfüm kalıcı olmaz
Bunun ile ilgili bildim yok ama bunun ten rengi ya da insanın teni ile ilgisi olduğunu sanmıyorum bu sadece parfümün kalitesine göre değişiyor. yani bazı parfümler hemen uçup giderken kokusu. bazı parfümler oldukça kaliteli oluyor, yani parfümün markası ya da aldığınız yere göre değişiyor diyebilirim daha çok.
Herkeste kaliciligi ayni olmadigini biliyordum ama beyaz tende daha cabuk uctugunu ilk kez duydum. Emin olamadim baska sebeplerden de olabilir. Her parfum herkeste ayni kokuyu birakamadigi gibi ayni kaliciligi da birakamayabilir.
Channel kalıcı koku olmasiyla bilinir aslinda, cok severim de kendilerini .. ten rengiyle bağlantılı olduğunu bilmiyordum
bunun tenle değil parfümün uçuculuğu ile alakası var
yoksa parfüm ne bilsin ten bronz mu beyaz mı :D
Tenle alakası yok. Parfümün kalitesiyle ilgili.
Kaliteli kullanıyorum genelde
bu doğru bende beyaz tenliyim ve çabuk uçuyor ama kalıcı parfümlerde bi tık daha iyi
Çok kararsız kaldım benim tendede hiç biri durmuyor o yüzden deodorant iyi hem ucuz 😂
Bence alakası yok
Alakası olduğunu sanmam
Tenden tene fark olabilir bebem
Bence saçmalık…
Ne?
Parfüm kokuları beyaz tenden daha çabuk uçması, kaybolması bence saçmalık.
Öyle duydum bilmiyorum
Takma
Senin parfüme mi ihtiyaçın var edoşum
Ne alakası olabilir ten rengiyle
Ben buğday tenli olduğum için bilemem
Evet...
Ne alaka ki
Doğru