Güzellik & Bakım Procsin güneş kremi iyi mi kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Trendyola girdiğinizda ilahmiş gibi yorumlar göruyorsunuz bayilmişlar. fakat google tiktok youtube gibi yerlerde arattigimda beğenmiyorlar asla anlamadim iyi mi kötü mü kullanan varsa yazsin. Procsin güneş kremi iyi mi kötü mü? Cevapla Trendyol Soruları Güneş Kremi Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet güzel bir marka 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben aldım 2 3 tane yoğunluğu güzel. Cildim de bir sorun oluşturmadı. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende 3 tane sipariş ettim fakat açıkladiğim gibi tereddütte kaldım nadil bir cildiniz olduğunu söylermisiniz lütfen? Yorumla Sciencelover +1 yıl Karma diyebiliriz, bu aralar yağlanıyor kükürt maskesini kullanıyorum. Memnunum yani.. Saç kremleri falanda var. Yorumla Soran +1 yıl Benimde karma umarım bende de sorun yapmaz diğerlerine göre faha ucuz olunca korkmadim değil Yorumla Sciencelover +1 yıl Tanışma fiyatı diyorlar ben mağazaya gittim türlü türlü ürünleri var. Yakınsan mağazaya gidip test edebilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Malesrf bayaği uzagim neyse ya sorun yapmaz inşallah Yorumla Sciencelover +1 yıl Yani ne yapabilir ki. O kadar kişi beğenmiş paylaşmış ki biz arkadaşla şok olmuştuk. Bir saç kremi 800 k beğeni almış saka gibi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet güzel bir marka
Ben aldım 2 3 tane yoğunluğu güzel. Cildim de bir sorun oluşturmadı.
Bende 3 tane sipariş ettim fakat açıkladiğim gibi tereddütte kaldım nadil bir cildiniz olduğunu söylermisiniz lütfen?
Karma diyebiliriz, bu aralar yağlanıyor kükürt maskesini kullanıyorum. Memnunum yani.. Saç kremleri falanda var.
Benimde karma umarım bende de sorun yapmaz diğerlerine göre faha ucuz olunca korkmadim değil
Tanışma fiyatı diyorlar ben mağazaya gittim türlü türlü ürünleri var. Yakınsan mağazaya gidip test edebilirsin.
Malesrf bayaği uzagim neyse ya sorun yapmaz inşallah
Yani ne yapabilir ki. O kadar kişi beğenmiş paylaşmış ki biz arkadaşla şok olmuştuk. Bir saç kremi 800 k beğeni almış saka gibi.