Üst dudağıma dolgu işlemi yaptırdım ama sabah uyandığımda çook şişmişti normal mi

Üst dudağıma dolgu işlemi yaptırdım ama sabah uyandığımda çook şişmişti normal mi

Merhaba.
Daha önce hiç yaptırmadım ama genelde dudak dolgusundan sonra bu tür şişliklerin olması bence gayet normal bir durum. Bir kaç gün böyle şiş kalır ama sonrasında yavaş yavaş geçmeye başlar. Aslında ben pek tavsiye etmiyorum bence dudağı olduğundan daha kötü gösteriyor. İnsanın bence en güzel hali doğal halidir diye düşünüyorum.
Cevap
35Cevap
Fotoğraftaki normal değil
Al iste, gereksiz seyler yaptirinca.. Degil yaa bu ne boyle bildigin ari sokmus gibi, gerci iki kilo dolgu yaptirmadiysan normal degil. Benim tandigim bir adam yapmisti hatta okulla ilgili cekime gitmistik yaptirirken gordum yani yaparken ve hafif minnak bi sislikti, hatta sislik de denilemez - giren o dolgunun kendisiydi ama illa az da olsa sislik olmustur diyerekten diyorum bunu. Senin bu bambaska bir sey...
Gerçekten çok cesaretlisiniz güzel olmak için neler çekiyorsunuz. Essek 💩 yüze iyi geliyor deseler kullanacak insanlar tanıyorum...
Oha.. sislik oluyor evet ama bence bu kadar degildir sanmiyorum. En kısa sürede hemen gidip baktirman gerek
3gr gel var gibi orada çok fazla yapmışlar
Normal değil bu ben olsam paramı geri alırdım
Hiç normal bir durum gibi durmuyor. Mutlaka bir uzmana göster. Geç kalınan vakalarda dudak bile kaybedilebiliyor.
Arıyla öpüştün galiba dhdjshs üst dudak ayrı eve çıkmak istiyo mu?
Aklıma o dudakları koooocaman olan kadın geldi nornal değil bence acil doktoruna görün
İnş fake tir foto, yoksa yazık napmışsın kendine
sesli güldüm allahta sizi güldürsün LKSDJFLKSJFŞLSDJİŞDLSKFİŞS
Bu ne ya normal değil bence geçmiş olsun doktora git.
Ay bu neee. Çok korkunç 😓 Yaptırdığın yere sorman lazım.
Neyle şişirdin şırıngadaki havayı direkt sıktın sanırım 👍🏻
Çok normal benimde yaptırınca böyle oluyor..3 gün sonra inmeye başlıyor 1 haftab10 gün sonra çok güzel oluyor mesela ablamda olmuyor böyle bişey muhtemelen bizim hassas bünyede bünyeye değişiyor hiç merak etme.
Ne zaman yaptın en son
dudağın değil yüzün büyümüş. burada bir gariplik var :(
şükret yine yaşıyon iyi ki, haberde bir kızın burunu yaptırınca öldüğünü gördüm ben şokk
iyice m*la bağladınız paranız çok sıvayın oranıza buranıza
bence doktora felan git normal değil bu kadar olmasi
Eski arkadaşımda yaptırmıştı 1 aya düzelir komple
Aşağı yukarı üç beş gün böyle sürer. Bildiğim kadarıyls azar azar iniyor normale dönüyor.
Hamsi görmüş japon balığı zannettim
Normal degil cok sismis
Sislik normalde bu kadarı değil
kurbağa gibi olmuşsun
bu kadari normal degil
Töbe bilgim yok doktora sor
O ne öyle ya midem bulandı 🤮 kusacağım
Bu ne şannn. Ucube.
Fotoğraftaki normal değil
Ödem yapar ama bu normal durmuyor.
Bu kadarı normal değil
Umarım insaat silikonu değildir