Güzellik & Bakım 1 ay Çene kası her erkeğe yakışır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bir de çene kası için spor yapsam yüzdeki yağlar erir mi nasıl geliştirebilirim? Çene kası her erkeğe yakışır mı? Cevap Yaz 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kare degil daha cok sivrimsi ucgenimsi yuz hatlari seviyorum. 0 0 Yorumla
user31__ Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 ay Çenekası bir erkeğin yüzünü çok daha karizmatik yapan bir detaydır kesinlikle yağların varsa erit ve çenekası yap sadece beyler değil bayanlarda da güzel duruyor keskin çene hattı👍🏻 0 0 Yorumla
Elnino1789 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay karakteristik bir yapı sağladığına inanıyorum 0 0 Yorumla
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı. Yok ya ben pek beğenmiyorum 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 800 cevap paylaştı. Hiç dikkat etmediğim bir detay 0 0 Yorumla
u Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Hayır yakışmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çene kası bazı erkeklere çok yakışıyor
Kare degil daha cok sivrimsi ucgenimsi yuz hatlari seviyorum.
Çenekası bir erkeğin yüzünü çok daha karizmatik yapan bir detaydır kesinlikle yağların varsa erit ve çenekası yap sadece beyler değil bayanlarda da güzel duruyor keskin çene hattı👍🏻
Ahh Henry üzümlü kekim😄😄
Bendede biraz var
karakteristik bir yapı sağladığına inanıyorum
Yok ya ben pek beğenmiyorum
Hiç dikkat etmediğim bir detay
Bazılarına çok yakışıyor.
Hayır yakışmaz.
Erkekte en sevdiğim
Yakışmaz
Bol bol sakız çiğne
yakışmaz
Yakışır bence