Güzellik & Bakım Çene kası her erkeğe yakışır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir de çene kası için spor yapsam yüzdeki yağlar erir mi nasıl geliştirebilirim? Çene kası her erkeğe yakışır mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
user31__ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çenekası bir erkeğin yüzünü çok daha karizmatik yapan bir detaydır kesinlikle yağların varsa erit ve çenekası yap sadece beyler değil bayanlarda da güzel duruyor keskin çene hattı👍🏻 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kare degil daha cok sivrimsi ucgenimsi yuz hatlari seviyorum. 0 0 Yorumla
Elnino1789 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl karakteristik bir yapı sağladığına inanıyorum 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Yok ya ben pek beğenmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çene kası bazı erkeklere çok yakışıyor
Çenekası bir erkeğin yüzünü çok daha karizmatik yapan bir detaydır kesinlikle yağların varsa erit ve çenekası yap sadece beyler değil bayanlarda da güzel duruyor keskin çene hattı👍🏻
Kare degil daha cok sivrimsi ucgenimsi yuz hatlari seviyorum.
Ahh Henry üzümlü kekim😄😄
Bendede biraz var
karakteristik bir yapı sağladığına inanıyorum
Yok ya ben pek beğenmiyorum
Hiç dikkat etmediğim bir detay
Bazılarına çok yakışıyor.
Hayır yakışmaz.
Erkekte en sevdiğim
Yakışmaz
Yakışır bence
Bol bol sakız çiğne
yakışmaz