AKSKDKFFKGKHLN
Erkeklerin minyon kızları daha tatlı bulduğu doğru mu?
AKSKDKFFKGKHLN
170'ler seri üzgün..
💔.
1.70'ler seri üzgünse ben 1.85 olarak ne yapıyım o zaman? Whwjw
İşin aslı şu ki asla bir erkek için yani erkekler kısa boylu kadın seviyor ben uzun boyluyum sevilmicem gibi düşüncelere kapılıp üzülmedim. daha önce 1.90 ve 1.95 sevgililerim oldu boyuma da hayranlıkla bakıyorlardi ama gel gelelim ki devam etmek istemedim. Zaman geçtikçe kısa birine aşık oldum ben daha doğrusu onun bana aşık oluşuna aşık oldum. Aramız da 10 cm vardı sanırım kısaydı benden çok uzun süre birlikteligimiz oldu Allah mekanını cennet eylesin çok seviyordum. Hep ciddi düşündük yani demem o ki boy meselesini asla kafama takmıyorum ben olduğum gibi güzelim.
Şu hayatta şunu öğrendim. Eğer bir insan başka bir insanı veya profili , dalga geçip , üstünlük taslamaya çalışıyorsa, o kişinin bir derdi vardır bu konuda.
Eminim ki kısa , minyon biri ile sorun yaşadın terkedildiniz o kişi yüzünden ya da tercih edilmedin. Çünkü insanları fiziksel özellikleri ile kategorize etmek net , nevrotik bir belirtidir. İnsanlar kendi boylarını seçemiyorlar farkındamısın? Uzun boylu kızların kısalardan daha güzel olduğunu kanıtlayan bir araştırma vs yok.
Ben 172 yim , inan ya da inanma ablam 165 ve benden daha hoş bence.
Bu bakış açın gerçekten üzücü. Ayrıca uzun erkeklerin çoğu minyon kadın seviyor , ve uzun boylu olman seni diğerlerinden daha ayrıcalıklı hoş çekici yapmaz. Umarım fikrin değişir. O çok memnun olup milleti küçümsemeye çalıştığın ( bence onuda beceremiyorsun burada kendinden memnun olmayan tek kişi sensin eminim imkanın olsa daha kısa olmayı seçerdin ) minyonlar var ya , işte bir ekşi sözlüğe mesela bak bakalım uzun erkeklerin minyon için nasıl çıldırdığını.
Sevimlilik dış görünüş ile sınırlı bir şey değil uzaktan kısa boylu kadın sevimli durabilir ama konuşmaya başlayınca uyuzun teki olduğunu görebilirsin veya uzaktan sert mizaçlı duran bir kadın tanıyınca gözüne çok sevimli görünebilir. Ben 1.77 boyundayım, tanımadığım insanlara karşı sert ve resmiyimdir ama sevgilim durup durup bu nasıl bir tatlılık diyip yanaklarımı sıkıyor. Sonuç olarak fiziksel özelliklerin hepsi ağzını açana kadardır.
1,79 um 75 kilo atletik güçlü fiziğim sağlam zihinsel yapıyla tamamlanmıştır. Sevgilim yok ve kendine bir sevgili tasarla deseler 1.68 ila 1.70 boyunda, 60 kilo, kara kaşlı kara gözlü, ince belli, beyaz tenli, huyu huyuma uygun, güçlü karakterli ve olgun bir hatun tasarlardım. Kadın dediğin nefsimize hizmet eden bir araç değil! yaşamımıza hayat veren kutsal bir canlıdır. Yani minyon isteyenler kendini güçlü hissetmek istiyor, ben zaten güçlü olduğum için güçlü hatun tercih ediyorum. Boy meselesini bu kadar dert etmeyin 👍 erkekleri 3 gruba ayirirsak 1 kısmı kısa, 1 kısmı uzun geri kalan kısım ise orta boyu tercih eder. Karakterinize önem verin asıl dert etmeniz gereken konu karakter.
@ayla0302
Her zaman olumlu düşünen, vaktini ve gücünü boşa harcamayan, değişim ve gelişimden çekinmeyen, herkesi memnun etmeye çalışmayan, yerine göre risk almaktan korkmayan ve en önemlisi geçmişe takılıp kalmayanlar benim için güçlü karakterlerdir
8. Aynı Hataları Tekrarlamazlar.
@ayla0302 Benim için güç sadece fiziksel güç değil. Her anlamda güçlü olmayan biri benim için güçlü değildir. Yerine göre öfkesimi bile yenmeliyim 👍 işte o zaman güçlü hissediyorum.
@ayla0302 hangi anlamda olgun?
@ayla0302 En başta yazdığım olgun hatun yaş ve zihinsel olgunluk 👍 yani tutupta 18 yaşında çıtır ve olgun bir hatun düşünmem. Bu tür konularda denklik önemli 😊😊
Yaş 18 diye olgun olmuyor mu ne alakası var yaşa değil karaktere bakacaksn
@kedimsiii3 Yanlış anladın denklik diyorum yoksa 18 yaşında biride olgun olabilir. Hatta çok daha iyi düşünebilir.
Evet aynen öyle
@kedimsiii3 😊👍👍
Atletik güçlü fiziğinin üstündeki kafana yazık
Sen sevecek insan tasarlamıyorsun ki. Sen ne sevilirsin ne seversin djdjdnd
Bir de nefsimize göre hareket edecek araç değil demişsin arabadan istediğin özellikler gibi özellikler sıralamışsın boş beleş bir erkeksin senin hiç birşeyin de güçlü değil.
@Elmayanak01 Pazarda alacağı elma portakalı bile seçen bir pembiş mi diyor bunları? Sanırım ilk evlilik teklif edecek kör topal kel fodul bir erkekle evleneceksin Seyitali sende engelli bahçemdeki diğer elemanlarla oyna.
Senin sandığın gibi olsaydı şimdiye çoktan evlenmiş olurdum. 😂😂😂
Ama sende biraz karakter haysiyet olsa körün topalın da insan olduğunu bilirsin. İnşallah kendin gibi içi çirkine denk gelirsin de içinde ki sevgiyi ilgiyi asla doyuramazsın dışa odaklanmaktan.
@Elmayanak01 Olayı çarpıtma ilk önüne gelenle mi evleneceksin? Bana karakter haysiyet dersi veremeyecek kadar iki yüzlüsün. Ayrıca kör topalların insan olmadığını nereden çıkardın? Fazla uzatma sana da bir engel.
Başta yazdıkların ile sonu uyuşmuyor önce sipariş verir gibi nefsinin istediğini yazmışsın sonra kadın nefsimize hizmet aracı değil demissin
Cevap
192Cevap
bence minyon kızlar gerçekten tatlı oluyor ama erkeklerin çoğunun uzun boylu kadınları tercih ettiklerini düşünüyorum
yok miyon daha iyi
Genel olarak değişiyor benim boyum 1.75 uzun sayılıyor uzun sevende çok var kxjxjdj
Bu kişiye göre değişiyor, üzülmesinler diye öyle diyor olabilirler. Benim için boyun önemi yok, benim için sadece sevginin önemi var ya da sevdiğim kızın karakterinin önemi var daha çok, bunlar yoksa boy benim için önemli değil. Bu yüzden boya takılmıyorum bir kızda.
arkadaşlar gerçekten bir insanı sevmenin fiziksel özellikler ile alakalı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz , hele birisi demiş evrimsel süreç vs ama yanlış anlatmış. Erkekler doğaları gereği kadından , daha uzun , iri ve güçlü olmak isterler.
Sarıldığı zaman kollarında kaybolsun , bilekleri ince, ayakları küçük , narin olsun isterler.
Bunlarda minyon olanlarda vardır.
Minyon denilince akla 150 boy gelmesin , 160 ta minyondur.
Ayrıca 165 vs kadın için ideal boy , kadının uzun olması güzel olup erkekleri etkilediği anlamına gelmez. Benim arkadaş ortamım erkeklerden oluşuyor , çoğu 180 ve üzere erkekler, hepsi minyon kızlarla en fazla 165 olanla sevgili oldu.
Uzun kadınlar ise kendi boylarında olanlar ile.
ben 168 im kısa oldugumu düşünmüyorum hatta uzunum bile. Ama 170 olanlar kadın için fazla uzun.
Mesela sen uzunsundur ama çekici değilsindir.. erkekte gelip oooo uzun bir kadın hemen aşık olmalıyım demez nasıl kafalar yaşıyorsunuz nasıl kompleksler bunlar kendinize gelin ya :D Burası minyonları kıskanan uzun kızların nefretini dökme yeri olmuş ahahahahahahha
160 olan gayette uzun erkek ister ki aşkım.
Bir kere minyonları zaten uzun erkekler beğeniyor ama kızlar uzun olunca mesela, ayakları 39 numara oluyor , bu tatlı bir durum değil yani.
Minyonlar daha bebeksi narin oluyor uzun kızlar uzun olduğu için seviniyor ama. bu manken olma derdinde değillerse ( ki manken olmak için boydan ziyade ölçüler önemli her uzun manken olamaz ) uzun olmak kadına eksi yani.
165 boyundayım çoğu uzun kızdan daha çekici buluyorlar beni mesela. Sevgilim 183 sarılınca göğsünde kalıyorum , rakamsal olarak fark var Tabi ama yan yana belinde kalmıyorsun abartmayın :D
Uzun kız sevmeyen erkek bence kısadır. Uzun kızın yanında kendinde aşağılık kompleksi oluşuyordur. Bazen benden kısa olup benden hoşlanan kişiler oldu ve bana hep "Sen ne kadar uzunsun?" deyip durdu zamanla. Şimdi "Bu lafta ne var? "diyenler olacaktır. Bakışlarından belli oluyordu. Sanki hoşlanmaya başladıkları ilk zamanlar kısaydım da zamanla uzamaya başladım. Lafa bak. 😂
Bu arada boyumu da diyeyim ,1.80.
Evet doğru, kendimi bildim bileli her konuda objektif kalmaya çalıştım ama artık bu boy konusunda objektif kalamıyorum. Uzun erkekler minyonları gayet beğenirken nedense uzun boylu kızlar hep bir küçümseme derdinde güncellemende de bunu anlıyoruz.
Uzun kızlarda ben güzelim algısı yanlış çünkü kadında boy güzellik ölçütü değildir , erkeklerde öyledir, hatta 170 ve üzeri boyun kadında hoş durmadığı düşüncesindeyim.
Ben 164 boyundayım , sevgilim 183 ve uyumluyuz bence sarılınca göğsünde kalmak tatlı bir şey.
Tamam hobbitcim (:
Gerçekten güzel olup kendini beğenseydin burada kendince küçümseme yapmazdın :) umarım bir gün kendinle barışırsın ve gerçekten sevilirsin :) Ayrıca şunu da söylemek isterim 164 boy bir kadın için ideal , erkeksi durmak istemezdim şahsen uzun olup :)
Erkekte boylu poslu istiyorsunuz ya 170 altina pek bakmazsiniz.. çünkü o erkeksi bir ozelliktir tıpkı kalın ses gibi. Kadinda ise tersi olur
kadinda da yine 175 vardir ama ters olarak. Erkeklere gore 175 kiz sizie gore 175 erkek gibidir
174 kiz 176 erkek
.
.
165 kız 185 erkek
.
160 kız 1.90 erkek gibi etki yapar.
Ona gore hesabinizi yapin
Benim 175 boyum olsa 190 lik bir erkekle dalga gecersem nasil bir duruma dusersem sen de simdi 160 lik kizla dalga gecerken ayni duruma dusuyorsun.
Yani genelde minyon tipli kızları daha çok beğenirler gibi gözüküyor olabilir ama bence hiç de öyle değil. Ben katılmıyorum şahsen. Çünkü erkekler minyon tipli çıtı pıtı kız sevmiyorlar. Onlar daha çok uzun boylu kızlar seviyorlar. Yani bu dedikleri bence tamamen yalan. Ben erkeklerin kısa kadınları çekici bulduğuna zerre inanmıyorum. Öyle derler ama bence öyle değil.
Dogru degildir sehir efsanesidir. Minyon kadini annesi sever bide yetersiz ve fetisi olan abazalar. Gelişmemiş kadın - kadin değildir. Biliyorum feministler bu dediklerime karşı ve beni erkekde saniyor olabilirsiniz ama bu dediklerim doğrudur. Kendim bi minyon kadinim ve yüzüm fizigimde cok güzeldir yani 100 kiloda degilim. Cevremde bütün kizlar evlenirken ben evde kaldım. Bütün evlenenler uzundu cirkin güzel kilolu ince fark etmez. Sokakta hep uzun kizlarin sevgilisi/eşi var. Şimdi ben bu sitedeki abazalarin fikrine uysam ve kendimi kandirsam ok ama ben kendimi kandırmayı çoktan bırakdım. Hala bekarsaniz ve minyonsaniz yüksek ihtimal minyon olduğunuz içindir.
ahahahahahhahahahahahahaahhahaha gerçekten komikti ben 168 im uzunum bence ama hoşlandığım erkekler minyon olan kızlara aşık oldular hep. Benim asıl hoşlanmam gerek minyolardan ama gerçekçi olmak lazım , bu düşünce yapısı başka ya :D senin evlenmemen seninle alakalıdır umarım istediğin birini bulursun.
Arkadaşım 160 ama yüzü güzel , huyu güzel , enerjisi iyi , kültürlü vs ve 183 boyunda biri ile evlendi.
Diğer arkadaşım 155 falan 185 çocukla evlendi , eşi bebeği gibi seviyor kızı.
Hoşlandığım platonik oldugum erkek 185 boyundaydı iride biriydi , aşık olduğu kadın ise 160 küsürdü.
Eski sevgilim benimle ayrıldıktan sonra minyon biri ile sevgili oldu.
Komşum 155 boylarında bir kadın kocası 190 nerdeyse.
@melissarı777 dediğim gibi "yetersiz ve fetişi" olan erkekler bakar/sevgili olur/evlenir. Normal bir erkek asla minyon kizi tercih etmez.
Minyonları niye kıskanıyorsun?
Elindekini mi aldı?
@Elmayanak01 Minyonlari niye kiskanayim? bende minyonum önce okuduğunu anla.
Merhaba.
172 yim hiçte seri üzgün değilim. Bahsettiğin şey her erkek için geçerli değil bu kişisel bir beğeni durumu herkes minyon sevmiyor. Herkes yanına yakışanı sever. İyi kide uzunum seviyorum kendimi.
158 im 186-193 sevgilerim bu aralıkta oldu hep, 195 le aşırı kötü durur ama öyle sevenler de çıktı karşıma ben istemedim, ama çevremdeki uzun erkekler kısa kısa erkrkler de uzun seviyor. herhalde onların yanında minik tatlı durmak ilgilerini çekiyo hoşlarına gidiyo, kim kendinde ne yoksa onu arıyo. eskiden de boyum için üzülürdüm ama şimdi değerini anlıyorum 😌
@ddwwdd şu an aşık olduğum adamın boyuda 170 benimle aynı inan bu hiç gözümde değil. Soru öylesineydi laf olsun... sevince insan kusur görmüyor hatta kusuru mükemmel görüyor..
@ddwwdd yoo 164 birine platoniktim o istememişti boyla alakalı değil, ben sadece uzun boy konu diye bunları anlattım
@ddwwdd boy takıntısı olan insanlardan uzak durun önemli olan iki kalbin anlaşabilmesi gerçekten aşıksam 160 olsa da olur 190 olsa da. Ki bir kadın olarak 1.75 bence erkekte ideal.
@Melisgülkk O zaman tüm kadınlardan uzak durmam gerek
@dkdkdkdg5h6 hayır
maalesef evet kadınlar sadece uzun boylu erkeklere aşık oluyor.
@Melisgülkk
@dkdkdkdg5h6 genelleme yapmamak lazım bir de aşk boyla güzellikle olmuyor
Küçük şeylerin manevra kabiliyeti, hızı fazladır😂😂 Dolayısıyla daha enerjik olurlar. Ve erkekler homo erectus atalarının avcı zamanlarından kalma güdü ile, kendilerinden daha güçsüz görünen, koruyup kollayabilecekleri izlenimini veren tiplere yönelirler. Ama bu kanun değildir. Ve dahi uzun bir kadında erkeğe tavrı ve yaklaşımı ile kendini bu şekilde hissettirebilir. Bireysele indirgendiğinde bir erkeğin, anne/ kızkardeş/ ilk aşk/ kendi fizksel tip harmanından oluşturduğu toplam etkilerle, beğeni sıkalası elbette bir diğerine göre değişken olacaktır. Her mevzuda olduğu gibi, söz konusu insansa, genelleme yapmak buna bağlı önyargı oluşturmak son derece yanlıştır☝️Yani nitelik değil, nicelik önemlidir. İlişkiler parmak izi gibi özneldir, matematik yani hesap kitap formülle yaşanmaz rahat olun kızlar😉
😊👍
O kadar saçma algılar var ki o yüzden gerçek aşklar kalmadı ortada. Konuya gelince boyum 175 şimdiye kadar kendi boyumda sevgilimde oldu 197 sevgilimde hepside gözlerini alamıyodu. Ayrıca madem minyon kızlar erkeklerin daha çok tercihi oluyomuş neden uzun boylu bi kızla kısa boylu bi kız aynı elbiseyi giyince uzun boyluya bakıyolar çünkü daha iyi taşıyo daha iyi kaldırıyo elbiseyi o yüzden bence tartışmaya kapalı bi konu uzun boylu kızlar 100000000 adım önde.😄
158 im kendime hep 175 lik erkekleri yakıştırıyordum çünkü topuklu ile 163 filan oluyorum iyi oluyor ancak şu zamana kadar hep 180 üstü erkekler karşıma çıktı 170 kız arkadaşım vardı ona da hep kendi boylarında erkek denk gelirdi mesela bana çok kızardı ve şey derdi hoşuna gitmeyeni bana yönlendir 😅
valla pek alakası yok, fiziği düzgünü severler. minyon olup balık etli olanını sevmez , sevimli bulur ama çekici bulmazlar. ha iki seçenek olsa eğer erkek uzun ise uzun ve düzgün fizikli çekici gelir , manken gibi veya at gibi tabirindeki kızlar çekici gelir. minyon insan biraz daha çocuksu durur, ama uzun boylu biraz daha kadınsı ve seksi durabilir fiziği de düzgünse
160 miyon hafif kalcalı en iyisi
Sevgilim 2.05 boyunda bende 1.74üm ve söylediği şu 1.80den uzun kızlarda hayatında olmuş hatta 1.90a kadar ama estetik durmuyor birde neredeyse aynı boyda oluyoruz diyor yani kız biraz erkekten kısa olursa iyi oluyor şahsen istediğim kadar topuklu gidebilirim asla geçemem 🤣🤣🤣
Kriterleri olanların ne hallere düştüklerini her gün ekranlarda görüyoruz. İlişkilerin, arkadaşlıkların hatta evliliklerin bile cılkı çıkmış. Pek çok kişi hayatından memnu değil, sosyal medyada mutluyum havaları atarak kendilerini ve etrafındakileri kandırmaya çalışan zavallılarla doldu ülke. Bütün bu pisliklerin içinde, üzerine bulaştırmadan onuruyla, gururuyla, edebiyle kalabilen insanlar mutludur eminim. Halime binlerce kez şükürler olsun...
Kişiden kişiye değişen bir şey ben pek sevmem mesela tamam etkileyen de olabilir orası ayrı ama, pek gerçek kadın hissi de vermez sanki insana :) bir de o ponçik minnoş muhabbetlerini falan hiç sevmem. Zaten çocuk gibi üstüne öyle konuştukları zaman tam anlamıyla bitiyor. Yaşlanmazlar, genç gösterirler gibi düşünenler olabiliyor.
Kişiye göre değişir açıkçası kısa boylu kızlar bana çocuksu gelirken uzun boylular daha kadınsı ve çekici geliyor (170-175 arası)
Kısa kızlar genelde erkekler kısa sever diyorlar bence doğru değil kendileri uzun erkek istiyorlar ama uzun erkeklerin yanında çocuğu gibi duruyorlar ayrıca ne hikmetse uzun boylu kızların boy takıntısı olmadığını görüyorum bu bana çok ilginç ve komik geliyor ayrıca kendini şartlamakta saçma mesela ben 1.65 birine de aşık olabilirim fiziksel özelliklere takılmak çocukça ve zekice değil böyle insanların iq seviyesini düşük gördüğüm için genelde arkadaşlık bile etmem
Erkekler dişi sineği bile tatlı bulan cins çok takılmamak lazım
Ben erkek olsam uzun boylu kizlari begenirdim (168/172 arası ideal)
😊 boylari olmadıgı için öyle🙈
sen ıncıtme o kalbini..
Valla ben 1.67 yim ama 2 metrede olsam minyon kız derdim.
Bi kadındaki naiflik nezaket duruşudur öteki türlü fiziken cok iyi bile olsa kaba görünüyor bana öyle geliyo diyim.
Yani bi manken koy bi ortama bide normal bi minyon kız olsun cidden ben mankene bakmam o derece 😂👍
Şimdi hepsi yoo diyicek... inanmayınız. Çünkü gelecek kurucak adam genetiği iyi olmalı. FB kısmından sonra genetiğiniz iyi değil ise evlilik düşünmez düşünmesi de tehlikeli. Çünkü bakımı var hastalığı var genetiği iyi olmalı uzun boylu olmalı hastalığı olmamlı. Karşı komşuda akdeniz anemisi var. Adamların kız da oğlanda üfürsen seriliyor... valla her gün adamlar hastanede şeker mi dersin tansiyon mu dersin her bk var. O yüzden iyi genetiği alan yaşadı. Kötü alan başına iş aldı.
1.75 boyundayım benim gördüklerim uzun boylu seven insanlardı. Zaten güzellik algısına asıl uyan boy da 1.70 üzeri kız boyudur. Hiçbir kız kısa boyu sevmez ben boyumdan memnunum diyen yalan der. 170 ve üzeri herkes olmak isterdi. Ne nette ne gerçek hayatta görmedim kısa seveni. Ama erkeklerin içinde tabi kısa sevende vardır.
Tipe göre tatlı olmak bambaşka bir durum yani tamamen genel bir beğeni olabilir.
Ama insan fikri sohbeti düşünceleri egoiat ya da kibir barındırmayan düşünceleri baldan da tatlıdır.
Kısa olmak istediğini o kadar fazla belli etmişsin ki.. Kıskançlıktan hemcinslerini küçümsemeye çalışman, sırf sen uzun boylusun diye onları yermen. Eminim kısa boylu birine tercih edildin diye böyle triplere girmişsindir. Yazık kafana
Ben 170 sevgilim minyon kadından hiç hoşlanmaz sinsi olduklarını düşünüyor hatta 😂🤣 valla boydan anlaşılıyor mu huylar onu bilmem ama o daha uzun at gibi kadın seviyormuş her erkek minyonları tatlı bulmuyor yani
Bazı kişer için hayır bazı kişiler için hayır ben mesela daha kadınsı gözüken kadınlardan yanayım minyonlar bana biraz garip geliyor uzun kadınlar gözümde her zaman 1 adım önde ama bu minyon biri ilede olmayacağı anlamınada gelmiyor
Pek doğru bir düşünce olduğunu düşünmüyorum. Hem boyun bir önemi olduğunu da düşünmüyorum konuştuğum kadınlar benden uzundu.1.68'im ben boy takıntısı yapmadım ve hep anlaşmaya baktım. Zaten şu çağda anlaşmaya bakmak lazım.
Üzülmesinler minyon sevmeyen erkeklerde var koluna taktığın yanına yakışacak giydiği yakışacak dans ederken mesela yorulmadan göz göze bakışabileceksin ne bilebileyim bir çok nedeni var saymayı unuttuğum
Hiç alakası yok ben 1.95 im zaten kısa boylu kızları tercih etmem ben
170 üzeri kızlar hep ilgimi çekmiştir. Uzun bacaklı kızlar çok estetik görünür.
minyon kızların dolu olduğu bir ülkede başka şans mı var
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş 😝 şaka bir yana da kadının minyon oluşu erkeğe kendini daha güçlü hissettiriyor, erkek daha yeterli hissediyor o bakımdan daha çok seviliyorlar.
Yooo ne alaka degisir o ya ben hem minyon seviyom hem de guclu kadin seviyorum yani kendi ayaklari ustunde durmali ezilmeyecek karsimda beni susturmali
Hayır minyon kızlardan hoşlanmıyorum tercihim +1,70
Yok be uzun daha iyi kısaların tribi bitmiyor
Kişiden kişiye değişiyor. Kimisi minyon diyor. Kimisi halk tabiri ile at gi kız yani uzun iri diyor.
@Bülentadn ben minyonum
@Bülentadn ben uzak duruyorum.
@Bülentadn böyle daha rahatim
Sen gibisini görüpte hala minyon isteyenin de aklı yoktur bence
Evet doğru minyon kadın güzeldir Ben zaten 1.80 im ama aslında minyonluk olayı boyla alakalı değil dar ve zayıf lar hoşumuza gider boy bir kriter değildir 190 da olabilir 145 te. en azından benim öyle
Yani bence çoğu erkek kadınının yanında koruyucusu gibi görünmek ister bu yüzden kendilerinden baya kısa ama kadınsı kızları tercih ederler diye düşünüyorum
170ler niye üzülsün ki. Türk erkeğinin genel ortalama boyu 175 olduğu için tabiki kısa boylu kızları istiyorlar çünkü kendileri kısa. Erkeklerimiz genel anlamda kısa. 170 boylarda kızlar zaten kalkıp bu erkeklere bakmazlar. O yüzden ne diye uzulsunlerki. Sanki bi bok kaybetmiş oluyorlar
182 boyunda 85 kilo dövüş sporları ile uğraşıyorum benim fikrim minyon kızlar yani 155-165 boyundaki kızları tercih ederim ama her erkeğe göre değişir bir arkadaşım var 193 ama çocuk 187 kız ile çıkıyor o yüzden bu boy farkları erkekden erkeğe değişir
155 ok minyon dur da. 160- 165 de minyon demesin be😒
Benim için minyon kategorisine giriyor boyumdan dolayı
Uzunda sayılmasın aslında ne de olsa 195 olam erkeklere üzün denir.
Türk erkeklerinin boy ortalamasına göre uzunum çünkü ortalamaları 170 falan
Türk kızlarının ortalamasına göre Orta boylum çukur türk kızlarının kısa boy ortalaması 153
Tamam yani ne var bunda
Yo nasıl ne var. Kavga sebebi
Niye kavga sebebi olsun
Şaka yapıyorum
Tamam biran ciddisin sandım
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı seviyorum ben
evet tatlı ve şirin buluyoruz ama ben biliyorumki onlar kurnaz olur... uzun boylular daha samimi ve iyi kalplidir...
Erkekler değil de erkeklerin içindeki o hayvanî haz duygusu minyon kızları arzu ediyor. Yoksa göze hitap eden kadın selvi boylu kadındır
eee kadın minyon olunca uzun erkek isteyemiyor mu? :D Kadın uzun olunca erkeksi oluyor bence, ufak narin naif daha hoş , kadının kısa veya minyon olması dezavantaj değil , aksine artı tabiki uzun erkek isticek.
Kişiden kişiye göre değişiyor. Bazı erkekler minyon kızları tatlı veya çekici bulurken bazıları ise uzun boylu kızları daha tatlı / çekici buluyor
Boyum 153 seven boyuma bakarak degil beni ben oldugum için sevsin. 160 olmak isterdim
Erkekler için farketmez. Vajinası varsa onlar için yeterli
Erkek önüne ne konulursa onu yer. Sen bu kadar takılma
İsteyen istedigi hayali kurar sen 170 oldun diye her seye sahip olma hakkın yok ne garip insanlarsınız
Bilmem hiç öyle düşünmedim. Fiziğe ne güzelliğe baktım. Boyu uzun manken gibi kadınlar da var tabii ki i
Neden böyle söylediklerini bilmiyorum. Ama her kız/kadın tatlıdır. Bunun minyonlukla değil de karakterle ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Ben sarıldığım da füzelere temas etmeyi severim. Uzun boylu kız daha iyi. Kısa boylu da olur ama.
Uzun boylu daha fazla ağırlıkta kaldırabilir. Uzun boylu daha iyi. Söyle 80-90 kilo kaldırsa yeterli
* olsun benim olsun malın canım kadınım olsun. evime anne kadın can eş yoldaş olsun.150 cm de olur.
Hangisini bulursa onu daha tatlı bulur, en çok beğendiği kız her zaman karşındaki kızdır ve onun için dünyadaki en idealidir!
Evet senden biraz kisayim minyon degilim ama öyle gorunuyorum. Bence kisa kizlar daha tatli. Uzunlar sadece cekici olur.
umarım minyon sevimlidir 😀 geçen gün uzun süredir görüşmediğim birisi bana sana ne oldu böyle minicik kalmışsın iyice dedi 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?